-
*16* tak toto neuhasím *14*
-
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku.
-
mj
Hezká, pěkná, krásná, nejhezší, nejpěknější, nejkrásnější *14* -
super
marta je fakt super ma hezke pisnicky *1* *1* *1* *1* -
Stahování
lidičky, nevíte někdo, kde by se daly stáhnout písničky od Marty??? Díky *3* -
-
Re: Stahování
Napsala jsem Ti vzkaz pak si ho kdyžtak přečti...jinak docela souhlasím s Klodykou já sama mám doma už od ní několik CD -
-
Re: Re: Stahování
Pavli, dakujem za suhlas *3* -
-
Re: Re: Re: Stahování
Nemáš zač...ale já jí docela chápu,protože jedno Cd se u nás vůbec nedalo sehnat tak jsme ho musela stáhnout měla jsem vždy smůli bývali většinou vyprodaná nebo je měli teprve do vézt...to víš také nemohu být pořád na všech místech najednou...Mám na tebe dotaz...jakou píseň od Die Happy máš nejraději? -
-
Re: Re: Re: Re: Stahování
jesti nemůžeš nejaký CD sehat tady v čechách, tak je nejlepší se udělat výlet do Německa tam ho stopro seženeš. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Stahování
všem moc děkuju za info....
-
-
musim sa priznať, nie všetky pesničky sa mi páčia, bola som vo švajčiarsku na ich koncerte, bola úžasná, vtedy som si neuvedomila spojitost *7* Marta a Janda, až ted,a páčia sa mi skor unplugged pomalejšie verzie pesničiek, a asi najviac The ordinary people unplugged, hrozne dojemné!!! a asi Good bye! -
jejky skopčilo se to 2x *14* *1*
-
-
-
-
Re: Stahování
ak si fanda, kup si CD. *13* -
-
je to sice jen můj osobní názor, ale hudebně je nejlepší album Die Happy - Supersonic Speed, Bitter To Better je také skvělé. -
Ale co když od ní ještě nic neslyšela?
-
-
-
dotaz
ahojte chtela som sa zpitat kolko ma Katze rokov ? dakujem za odpoved *1* -
-
Re: dotaz
Prej má dva roky *4* -
-
Re: Re: dotaz
jé ot mi taky vrtalo hlavou :-) uz to vim :-D
-
-
-
Prosba
Ahoj Marto,zaspala jsem dobu a nestihla jsem konkurz na nový muzikál.Dejte mi prosím ještě šanci ukázat vám, jak tančím a zpívám.Děkuji za odpověď *3* .Jana z Moravy. -
-
Re: Prosba
Podle me uz to asi nepude :( ae muzes zkusit si ji dat do pratel na FB ae uz dlouho nikoho neprijmala tak nwm jestli prijma...(taky tam ae uz dlouho nebyla...) -
-
Re: Re: Prosba
protože Marty profil na fb je jenom fan stránka, kam se může přidat každej.
ten kterej máš ty je krásnej fake ;) -
-
Re: Re: Re: Prosba
ona měla na fb profil ale nevešli se jí přátele tam a tak si udelala tu stranku fan
-
-
protže má plno, má tam fanklub na facebooku tedka :D
-
-
Re: Prosba
sem Marta nechodí, to enni oficiální fanklub -
-
sorry za chyby, neumim psát :-(
-
-
-
Marta
upe moc bych chtěla vidět nažio Martu Jandvou!!!!!!kd s to ak někdy četla ach jo!! *9* -
druhořadá zpěvačka.
-
Superstar
Dnes byla Martička moc krásná - hlavně jak měla na hlavě ty růžky jako čertík.:-)) Je opravdu rozkošná. *14* -
-
Re: Superstar
jj mocky ji to sluselo :-D
-