-
Koncert v čr
Nevíte náhodou někdo, jestli se Marta nechystá na koncertní turné v čr???? *7* -
-
Re: Koncert v čr
mala by sa zúčastnít vianočného koncertu spolu s Darou v Blave a v Košiciach -
-
Re: Re: Koncert v čr
Kde je Blave??? -
-
Re: Re: Re: Koncert v čr
Bratislave, na pasienkoch -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert v čr
hmmm tak tam se bohužel asi nedostanu, páč by mě rodiče nepustili... je mi teprve 15 *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v čr
když ona rodiče nějak moc nezajímá... *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert v čr
tak vem i rodiče *3*
-
-
-
-
-
-
M&M
Je tady krome me nekdo, kdo ma rad Marticku i Meryl Streep? *7* -
Marta Jandová , prostě Nr. 1
-
Vendula
Ahoj Marti, je mi 9 a moc ráda se dívám na Československou superstar a doufám že nevipadne :Domča a nebo Miro,oboum móc fandim *13* -
včera jsem byla na muzikale kde hrála
včera jsem byla na muzikalu Mona Lisa
a ona tam hrála nevlastni sestru tý Lisy
ale bylo mi líto že tam nehrála zrovna tu Lisu -
-
Re: včera jsem byla na muzikale kde hrála
Já tam taky byla,Marta hrál Lisu .... Žrala jsem ji ....Tekla mi slina úplně xD *3* -
Tak to já jsem měla velké štěstí, že jsem jí viděla v hlavní roli Mony Lisy už dvakrát a byla naprosto úžasná.:-)) Zpívala nádherně a na jevišti působila s velkou noblesou a zvládla tu roli naprosto skvěle. Myslím si, že jí ta role opravdu hodně sedí a dost se s ní sžila. -
-
Re: Re: včera jsem byla na muzikale kde hrála
Taky bych tam tela ... *14*
-
-
já bych na to taky chtela jet, ale chtela bych mit jistotu, ze tam bude zrovna ona v hlavni roli *8* -
-
Re: Re: včera jsem byla na muzikale kde hrála
Tak se podivej na jeji stranky tam je to myslim napsany kdy v jake roli hraje ... *3*
-
-
-
Fida
Si mi moc sympaticka,fandim Ti.To co delas,je skvely. -
supr
byla jsem v sobotu na muzikálu Mona Lisan a hrála tam zrovna Martička, byla dost dobrá, fakt jsem takový výkon nečekala,fakt jsem si to užívala, klobouk dolů..jen tak dál *3* *3* *15* -
miluju
miluju superstar -
V tvoji tváři jsem od ni očekával nejvic.Bohužel bych řekl ze zatim je nejslabším článkem
-
narozky
přeji ti vše nej,nej,nej k narozeninám.at se ti splní všechno,co si budeš přát.