-
marta :-)
*1* marta je fakticky suprová zpěvačka v superstar je nejlepší:-):-):-) *1* *1* -
:D
tato poslední fotka se mi moc líbí..:D je taková fešná:D
http://foto.osobnosti. cz/marta-jandova-385232 -
-
Re: :D
*3*
-
-
Nevíte?
Přeji pěkný den,
Vím, že mi do toho nic není, ale včera večer ( mohlo být tak 23:18 hod) jsem v Praze viděla Martu s Martinem Chodúrem...
Některý bulvár už psal o otm, že to dva spolu tajně randí? Mohu se zeptat jak to tedy ve skutečnosti je? -
-
Re: Nevíte?
Že jo !!!! Byli tam !...zajímavý.. bud sli nekam kalit bo.. *4* -
-
Re: Re: Nevíte?
bo ...?? Asi zapomínáš že Martička s někým chodí ... Navíc Chodůr je jiná generace ... to tvoje bo si nedokážu představit. -
-
Re: Re: Re: Nevíte?
no chodís s chodurem *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Nevíte?
Hochu seš mimo obraz ...Martička chodí úplně s někým jiným ... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte?
Samozřejmě že je to pravda ... ja jim tak přeju aby jim to vydrželo ... dokonce marta byla v radiu a oni se jí na to ptali ae moc o tom nechtěla mluvit ( ani se jí nedivím je to její soukromí )... *3* akorát nechápu proč se jí na to furt ptají jako né že by mě to nezajímalo ae je to její věc a hlavně její život. -
Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte?
s kím? je pravda to s tím Mrazem? pls pisni
-
-
-
-
-
No wíš on papír snese hodně ... proto si furt něco vymýšlí ... určitě sis ju s nekym spletla ... *3* -
-
Re: Re: Nevíte?
souhlasim s didloskem
-
-
Tak to je kravina, protože Marta mnela včera večer koncert v Norinbergu, tak jak mohla být v Praze??? *13*
-
-
Marta je nejlepší zpevačka a i moje nejoblíbenější má i skvělou skupinu
DIE HAPPY a malou krásnou holčičku.Gymplu s ručením omezeným tam hrála Marta Jandová Janu Pelnerovou učitelkou
*4* *4* -
nwm
jde o ni slyšet jenom protože ma slavnýho tatíka -
-
Re: nwm
To neni pravda tos asi neslysel ani jednu pisničku. Je upa supr ... jak se tomu říká?? závist že?? *15* -
Re: nwm
No a tebe štve, že ho nemáš, viď?
-
-
fanlub
http://www.super.cz/celebrity/marta -jandova?registerFanError=1#fans stante se fanouskem pls at se nám to misto trochu vylepsí *3* -
Prani
Vesele Vanoce a stastny novy rok Marticce i vsem, kdo ji mate radi!!! -
-
Re: Prani
Tobě taky *4* -
-
Re: Re: Prani
DĚKUJU. TOBĚ TÉŽ *3* -
-
Re: Re: Re: Prani
Krásne Vianoce prajem všetkým *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Prani
Vám všem opožděně Veselé Vánoce - ješte jsou svátky tak to není tak pozde :-)
-
-
-
-
-
dnes reflex
Nenechajte si ujsť Reflex v stredu 11. novembra o 17.25h! na TV MArkíza, bude tam Marta.
*3* -
Jandová
Je to píča každého by na té superstár akorát urážela a pomlouvala!!!!! *16* *16* Už ani neví jak na sebe upoutat pozornost a proto každému musí říct že má právě menzes!!!! *3* No to je ale ponižování!!!!!!!!! *1* *1* No jo co víc dodat každej nezdědil umění zpívat po tatínkovi!!!!! *1* *1* *1* *1* A navíc byla jsem na Moně Lise!!!!! NIC MOC!!!!= HLAVNÍ ROLE MARTA JANDOVÁ!!!!!!! *5* *9* *16* *1* *1* -
-
Re: Jandová
Ja si myslim že kdyby byla tak špatná tak jí tu roli nedali( noma lisa )... njn každej ví že závist je svina že?? *15* *15* mimochodem smiley13 chtěla bych vidět jak bys to tea zahrala ty ... já s Martičkou plně souhlasím ... navíc kdyby tam nebyla byla by nuda ... když už tak se na ni nedívej když je to tak strašny a hlavně se neozívej *15* nikdo na tebe není zvědavej tak zalez j
A až tě zas napadne ta haha ironie nech si to pro sebe ... *4* myslím že to bude pro všechny tady lepší ... -
prej zpívat po tatínkovi =D =D
Tak to by asi zpívala mužkým hlasem, že ????? *7* -
Hm, tak tohle celý svědčí o tvé inteligenci. A jo, vždyť ty žádnou nemáš, sorry, je mi tě docela líto -
-
Re: Re: Jandová
Nezáviď debile!!!! Aspoň nejsem prdlá jako ty!!!!! Einstaine. *4*
-
-
-
Web
Ahoj,
s kamarádem děláme fanclub Marty Jandové. Můžete se kouknout http://jandova.info *4*