Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lucka1995

marta :-)

*1* marta je fakticky suprová zpěvačka v superstar je nejlepší:-):-):-) *1* *1*
  • luciq-dc

:D

tato poslední fotka se mi moc líbí..:D je taková fešná:D

http://foto.osobnosti. cz/marta-jandova-385232
    • Re: :D

*3*
  • Nevíte?

Přeji pěkný den,

Vím, že mi do toho nic není, ale včera večer ( mohlo být tak 23:18 hod) jsem v Praze viděla Martu s Martinem Chodúrem...

Některý bulvár už psal o otm, že to dva spolu tajně randí? Mohu se zeptat jak to tedy ve skutečnosti je?
    • Re: Nevíte?

Že jo !!!! Byli tam !...zajímavý.. bud sli nekam kalit bo.. *4*
      • didlousek

Re: Re: Nevíte?

bo ...?? Asi zapomínáš že Martička s někým chodí ... Navíc Chodůr je jiná generace ... to tvoje bo si nedokážu představit.
        • Re: Re: Re: Nevíte?

no chodís s chodurem *4*
          • didlousek

Re: Re: Re: Re: Nevíte?

Hochu seš mimo obraz ...Martička chodí úplně s někým jiným ...
            • didlousek

Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte?

Samozřejmě že je to pravda ... ja jim tak přeju aby jim to vydrželo ... dokonce marta byla v radiu a oni se jí na to ptali ae moc o tom nechtěla mluvit ( ani se jí nedivím je to její soukromí )... *3* akorát nechápu proč se jí na to furt ptají jako né že by mě to nezajímalo ae je to její věc a hlavně její život.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Nevíte?

s kím? je pravda to s tím Mrazem? pls pisni
    • didlousek

Re: Nevíte?

No wíš on papír snese hodně ... proto si furt něco vymýšlí ... určitě sis ju s nekym spletla ... *3*
      • charmedka-jana

Re: Re: Nevíte?

souhlasim s didloskem
    • klodyka

Re: Nevíte?

Tak to je kravina, protože Marta mnela včera večer koncert v Norinbergu, tak jak mohla být v Praze??? *13*
  • Marta je nejlepší zpevačka a i moje nejoblíbenější má i skvělou skupinu
    DIE HAPPY a malou krásnou holčičku.Gymplu s ručením omezeným tam hrála Marta Jandová Janu Pelnerovou učitelkou
    *4* *4*
  • dofman5

nwm

jde o ni slyšet jenom protože ma slavnýho tatíka
    • didlousek

Re: nwm

To neni pravda tos asi neslysel ani jednu pisničku. Je upa supr ... jak se tomu říká?? závist že?? *15*
    • Re: nwm

No a tebe štve, že ho nemáš, viď?
  • martinkwa

fanlub

http://www.super.cz/celebrity/marta -jandova?registerFanError=1#fans stante se fanouskem pls at se nám to misto trochu vylepsí *3*
  • katjenka66

Prani

Vesele Vanoce a stastny novy rok Marticce i vsem, kdo ji mate radi!!!
    • didlousek

Re: Prani

Tobě taky *4*
      • mpost

Re: Re: Prani

DĚKUJU. TOBĚ TÉŽ *3*
        • klodyka

Re: Re: Re: Prani

Krásne Vianoce prajem všetkým *4*
          • Re: Re: Re: Re: Prani

Vám všem opožděně Veselé Vánoce - ješte jsou svátky tak to není tak pozde :-)
  • klodyka

dnes reflex

Nenechajte si ujsť Reflex v stredu 11. novembra o 17.25h! na TV MArkíza, bude tam Marta.
    *3*
  • smiley13

Jandová

Je to píča každého by na té superstár akorát urážela a pomlouvala!!!!! *16* *16* Už ani neví jak na sebe upoutat pozornost a proto každému musí říct že má právě menzes!!!! *3* No to je ale ponižování!!!!!!!!! *1* *1* No jo co víc dodat každej nezdědil umění zpívat po tatínkovi!!!!! *1* *1* *1* *1* A navíc byla jsem na Moně Lise!!!!! NIC MOC!!!!= HLAVNÍ ROLE MARTA JANDOVÁ!!!!!!! *5* *9* *16* *1* *1*
    • didlousek

Re: Jandová

Ja si myslim že kdyby byla tak špatná tak jí tu roli nedali( noma lisa )... njn každej ví že závist je svina že?? *15* *15* mimochodem smiley13 chtěla bych vidět jak bys to tea zahrala ty ... já s Martičkou plně souhlasím ... navíc kdyby tam nebyla byla by nuda ... když už tak se na ni nedívej když je to tak strašny a hlavně se neozívej *15* nikdo na tebe není zvědavej tak zalez j
      A až tě zas napadne ta haha ironie nech si to pro sebe ... *4* myslím že to bude pro všechny tady lepší ...
    • Re: Jandová

prej zpívat po tatínkovi =D =D
      Tak to by asi zpívala mužkým hlasem, že ????? *7*
    • Re: Jandová

Hm, tak tohle celý svědčí o tvé inteligenci. A jo, vždyť ty žádnou nemáš, sorry, je mi tě docela líto
      • smiley13

Re: Re: Jandová

Nezáviď debile!!!! Aspoň nejsem prdlá jako ty!!!!! Einstaine. *4*
  • Web

Ahoj,
    s kamarádem děláme fanclub Marty Jandové. Můžete se kouknout http://jandova.info *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit