-
hurááá
konečne mi bracho zohnal Most Wanted *3* -
-
Re: hurááá
Hmmm ty se mas... taky ho začnu shánět ... *4* -
-
Re: Re: hurááá
napíš ježíškovi *1* -
-
Re: Re: Re: hurááá
Ja si to radši koupím sama ... to bude jistější ... on totiž ježíšek moc Martu nemusí wíš ... *1*
-
-
-
-
martička
byla jsem na českym slavíku na rautu a fotila se s ní..je fakt super! *3* -
-
Re: martička
A jak ses tam dostala?? protože tam jen tak nikoho nepustí ... -
-
Re: Re: martička
ty se mas :-) a muzu se jenom zeptat co je to reatu? asi jsem bylba ale budu chytrejsi :-) -
-
Re: Re: Re: martička
Ete sem zapomela musis tam mit pozvanku aby te pustili ... -
Re: Re: Re: martička
:-) to je neco jak oslava ... pro lidi aby se mohli treba poznat nebo si popovidat o nejakym tematu je tam jidlo ... my byli na rautu skodovky a nic moc ... v te skodovce predstavovali novy auto ...
-
-
-
-
marta na streche
kuknite si pořad: Na streche z 15.11.2009 na televizi Markiza.sk, Marta tam hezky povída o své rodine. až mi kápla slza!je to druhý video. -
-
Re: marta na streche
aky me to dojalo ... to bylo fakt smutny ... -
-
Re: Re: marta na streche
že jo?! moc bych ji prála už jen a jen štastnej život !!! *3* -
-
Re: Re: Re: marta na streche
¨Jj to co sem slysela ... fakt to byl des ... sedokazu si predstavit ze by se mi to stalo taky ...
-
-
-
Re: marta na streche
http://video.markiza.sk/archiv-tv-m arkiza/na-streche/34902
-
-
:-)
!!! HAPPY NEW ROCK 2010 !!! -
:-*♥
Martičko a všem ostatním ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK,,,♥♥♥ *14* -
ja se zamiloval..
ahoj Marta *4* potrebujem ti napisat,ze si pre mna kuzelne krasna zena.., tvoje oci,tvoj usmev, tvoj hlas ... kraasa. asi sa spolu bohuzial nikdy nestretneme:{ aj ked by som velmi rad.urcite by stalo za to vzajomne sa spoznat{ neolutovala by si}..dufam,ze aspon tento prispevok preciitas. ak odpises na moj mail,.budem stastny *14* nech sa ti dari.. :} -
koukněte se
čauky, koukněte na www.bestmusicgroups.blog.cz je tam toho o Die Happy celkem dost *1* -
-
Re: koukněte se
Poslouchám rockovou hudbu, tak je mi muzika, kterou dělá Marta, velmi blízká a líbí se mi. Tento příspěvek sem píši, protože do doby než začala porotcovat a hlavně soudcovat v superstar sem si jí vážila jako člověka, ale bohužel od té doby co je v superstar se mi z ní chce brečet. Nutno podotknout, že i z pana Habery. To co tam předvádí je jen nechutná urážející show, podle které si myslím, že to jaký má hlas, bohužel nesouvisí s tím, co má v hlavě. Sama jsem rockerka, ale to co říká ona v tv je i na mě velmi silný kalibr, takže na ní teď nepohlížím jinak než jako na ubožáka, který by se měl raději držel mikrofonu a zpívat a nevypouštět z pusy ty arogantní a namyšlené urážky. Propo, také není zrovna modelkovsky vyhublá žena, tak ty urážky od ní fakt nesedí a není to takový machr, aby mohla ostatní soudit s takovou vervou s jakou to nedělal ani profesor Klezla.
Rocku zdar a jestli to Marto čteš, buď zase normální tak jako předtím, než se z tebe stalo to co jsi teď -
-
Re: Re: koukněte se
no...každopádně je naprostá pravda, že ta Marta, která je v superstar- to není opravdová Marta Jandová.
Pravá Marta Jandová je zcela jiná. Je s ní neskutečná prdel a je nesmírně talentovaná. -
-
Re: Re: Re: koukněte se
s tím nesouhlasím....s Martičkou made in suprstar je také pjdel, ale má to určité dekorum *5*
-
-
Re: Re: koukněte se
Jezis vy naděláte ... komu se chce brečet je obyčejná barbie ... at je bože jaká je ... navíc podle mě nejhorší nyhodili takže by se asi měla zmirnit ... *3* a neříkejte mi že nikdo tu neřekne sprosty slovo ... *13* -
-
Re: Re: Re: koukněte se
no ok ok mate pravdu niekedy trosku prestrelí... ale to ked povie ze ma kramy alebo ze chce mat sex zo zenou tak a co boze?? je to jej vec... a iank je super v superstar to ozivíí a je z nich šeckych naj!!! v dlhej ceste sa mi strasne lubila ta sobová čelenkaa.!!!! jééj krasna *4* *4* *4*
-
-
-
-
nej nej
Marta je upa nej nej nejlepsi *15* WAU a ty oči *14* vážně jí obdivuju.davaj este Monu Lisu?? -
-
Re: nej nej
ne to skončilo, ale bude koncom februara Baron Prášil muzikál, tam Marta hraje.
-
-
Marto....přeji ti všechno nej k narozeninám *4*
-
boženka
ahoj Marto *3*