Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
804 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ===

No...tak dneska teda nemám slov.
    Jan Bendig teda Martou pěkně zamával.
    • didlousek

Re: ===

Když sem viděla Maričku brečet tak sem taky začala ...
      • e.b.p.m

Re: Re: ===

já taky.... *9*
        • charmedka-jana

Re: Re: Re: ===

já taky... a brecela tam i Adela..a Dara trochu taky.... mno a jeste ke vsemu ja mu fandila :-(
          • katjenka66

Re: Re: Re: Re: ===

ja sem taky brecela, protoze ja nemuzu videt brecet kohokoli koho mam rada... To me fakt nici
    • klodyka

Re: ===

to asi se všema tady i tam *9*
  • Fanklub

www.martajandova-fanklub.ic.cz
  • kirushka97
    Všechno nejlepší :) :)
  • hoskins

Best

By jí asík každej chtěl fidět naživo. někomu se to třá už povedloo.. nu jo stejně je nejlepší a tak to zůstane *4* *4* *4* *4*
    • didlousek

Re: Best

Jn ... doufam ze se dekdy dostanu na koncert... *14*
      • katjenka66

Re: Re: Best

já doufám, že já ještě někdy taky!!!
    • katjenka66

Re: Best

mě už se to povedelo *14* , ale v tu dobu jsem jí ještě moc neznala, tak to pro mě neznamenalo tolik, jako by to znamenalo teď *9* ...
      • klodyka

Re: Re: Best

mne taky!!! tehdy sem to nerešila,ted mi je mnohem sympatičtejší!!! *14* a ty její oči dycky!!!! *14*
        • katjenka66

Re: Re: Re: Best

kde si jí viděla?
          • Re: Re: Re: Re: Best

Já ji taky viděla :) ale venku v civilu ..bydlí kousek od nás.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Best

Hlavně to nikomu nepiš, kde bydlíš. Myslím, že by to vůči ní nebylo vůbec fér.
            • japonsko

Re: Re: Re: Re: Re: Best

Tak to máš štěstíčko, že bydlí kousek od vás. Můžu se zeptat kde?
          • klodyka

Re: Re: Re: Re: Best

ve švýcarech
  • DH

fan-diehappy.blog.cz stránky na kterejch nejdete všechno co chcete vědět o Die Happy :)
  • je krasne fajn

páči sa mi,aká v skutočnosti je citlivá,je to asi jej srdcom a nie tým,že má otca slávneho,fandím jej *3* *5*
    • japonsko

Re: je krasne fajn

Ano, je moc citlivá, ikdyž navenek si hodně lidí myslí, že je drsná rockérka, ale ve své podstatě je moc citlivá, upřímná a vše myslí vážně a řídí se srdíčkem. To se mi na ní moc líbí. *14*
  • klodyka

klodyka

Je mi zle z celého hnusného bulváru *10* , už si nemužu poradne koupit ani žádny noviny *9* , abych se tam nedočetla nejaký stupidný kraviny o Marte*8* , fakt mne to sere *16*, tyhle lide by mneli psát scifi a ne do novin.*13*
    • Re: klodyka

jj souhlasim :-(
      me sere kdyz jdu do trafiky a tam Marta na hlavní strance bulvaru :-( ale nekupuju si to cetla jsem jenom to s mrazem - u bebicky na zachode me zajimalo co vymyslely za kravovinu
    • klodyka

Re: klodyka

*3* mne tak ani nešlo o ten pláč, ale spíš, že řešej stupidiny jako, že dala pusu haberovi a už je z toho afera jako brno, to mužu taky psát do novin i já, nechápu *7* , naco ty lidi tolik studuji novinárčinu, když pak píšou takoví blbiny a hnus, a morálny kódex im nič nehovorí.*13* Nato si asi nezvyknu nikdy ! *9*
      • katjenka66

Re: Re: klodyka

hmmm to taky... jeden článek se jmenuje ,,Nenávist mezi Jndovou a Haberou" (nebo tak nějak) a hned další se jmenuje ,,Jandová jede po Haberovi"... a neni to fakt jedno... a podle mě je to stejně jenom kec... oboje... a vůbec mě je to jedno já mam Martičku ráda a nějaká novinářská špína nezmění můj názor!!! *13*
    • katjenka66

Re: klodyka

jj máš naprostou pravdu... co je jim do jejího soukromí... no a co, že se rozpláče... je to přece taky jenom člověk ne?! *5* *16* *5* *16*
      • e.b.p.m

Re: Re: klodyka

naopak mě příde štrašně přirozená když se rozpláče *3*
        • katjenka66

Re: Re: Re: klodyka

přesně, každej někdy pláče, a to, že na ní to prijde zrovna když je v televizi... no a co... já se jí vůbec nedivim, protože tam musí bejt ta atmosféra fakt nabitá...
  • vse nej *14*
  • janasrumova

vše nej

Přeju ti všechno nejlepší... hodně zdravý, štěstí, lásky, atd... *4* *1*
  • :o)

je perfektní:D
    MÁ SRDÍČKO NA SPRÁVNÝM MÍSTĚ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit