-
===
No...tak dneska teda nemám slov.
Jan Bendig teda Martou pěkně zamával. -
-
Re: ===
Když sem viděla Maričku brečet tak sem taky začala ... -
-
Re: Re: ===
já taky.... *9* -
-
Re: Re: Re: ===
já taky... a brecela tam i Adela..a Dara trochu taky.... mno a jeste ke vsemu ja mu fandila :-( -
-
Re: Re: Re: Re: ===
ja sem taky brecela, protoze ja nemuzu videt brecet kohokoli koho mam rada... To me fakt nici
-
-
-
-
Re: ===
to asi se všema tady i tam *9*
-
-
Fanklub
www.martajandova-fanklub.ic.cz -
Všechno nejlepší :) :)
-
Best
By jí asík každej chtěl fidět naživo. někomu se to třá už povedloo.. nu jo stejně je nejlepší a tak to zůstane *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Best
Jn ... doufam ze se dekdy dostanu na koncert... *14* -
-
Re: Re: Best
já doufám, že já ještě někdy taky!!!
-
-
Re: Best
mě už se to povedelo *14* , ale v tu dobu jsem jí ještě moc neznala, tak to pro mě neznamenalo tolik, jako by to znamenalo teď *9* ... -
-
Re: Re: Best
mne taky!!! tehdy sem to nerešila,ted mi je mnohem sympatičtejší!!! *14* a ty její oči dycky!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Best
kde si jí viděla? -
-
Re: Re: Re: Re: Best
Já ji taky viděla :) ale venku v civilu ..bydlí kousek od nás. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Best
Hlavně to nikomu nepiš, kde bydlíš. Myslím, že by to vůči ní nebylo vůbec fér. -
Re: Re: Re: Re: Re: Best
Tak to máš štěstíčko, že bydlí kousek od vás. Můžu se zeptat kde?
-
-
Re: Re: Re: Re: Best
ve švýcarech
-
-
-
-
-
DH
fan-diehappy.blog.cz stránky na kterejch nejdete všechno co chcete vědět o Die Happy :) -
je krasne fajn
páči sa mi,aká v skutočnosti je citlivá,je to asi jej srdcom a nie tým,že má otca slávneho,fandím jej *3* *5* -
-
Re: je krasne fajn
Ano, je moc citlivá, ikdyž navenek si hodně lidí myslí, že je drsná rockérka, ale ve své podstatě je moc citlivá, upřímná a vše myslí vážně a řídí se srdíčkem. To se mi na ní moc líbí. *14*
-
-
klodyka
Je mi zle z celého hnusného bulváru *10* , už si nemužu poradne koupit ani žádny noviny *9* , abych se tam nedočetla nejaký stupidný kraviny o Marte*8* , fakt mne to sere *16*, tyhle lide by mneli psát scifi a ne do novin.*13* -
-
Re: klodyka
jj souhlasim :-(
me sere kdyz jdu do trafiky a tam Marta na hlavní strance bulvaru :-( ale nekupuju si to cetla jsem jenom to s mrazem - u bebicky na zachode me zajimalo co vymyslely za kravovinu -
*3* mne tak ani nešlo o ten pláč, ale spíš, že řešej stupidiny jako, že dala pusu haberovi a už je z toho afera jako brno, to mužu taky psát do novin i já, nechápu *7* , naco ty lidi tolik studuji novinárčinu, když pak píšou takoví blbiny a hnus, a morálny kódex im nič nehovorí.*13* Nato si asi nezvyknu nikdy ! *9* -
-
Re: Re: klodyka
hmmm to taky... jeden článek se jmenuje ,,Nenávist mezi Jndovou a Haberou" (nebo tak nějak) a hned další se jmenuje ,,Jandová jede po Haberovi"... a neni to fakt jedno... a podle mě je to stejně jenom kec... oboje... a vůbec mě je to jedno já mam Martičku ráda a nějaká novinářská špína nezmění můj názor!!! *13*
-
-
jj máš naprostou pravdu... co je jim do jejího soukromí... no a co, že se rozpláče... je to přece taky jenom člověk ne?! *5* *16* *5* *16* -
-
Re: Re: klodyka
naopak mě příde štrašně přirozená když se rozpláče *3* -
-
Re: Re: Re: klodyka
přesně, každej někdy pláče, a to, že na ní to prijde zrovna když je v televizi... no a co... já se jí vůbec nedivim, protože tam musí bejt ta atmosféra fakt nabitá...
-
-
-
-
vse nej *14*
-
vše nej
Přeju ti všechno nejlepší... hodně zdravý, štěstí, lásky, atd... *4* *1* -
:o)
je perfektní:D
MÁ SRDÍČKO NA SPRÁVNÝM MÍSTĚ