Přejít na výpis diskuzí

Marta Jandová

OSOBNOST 21.11.2007 
807 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • charmedka-jana

koncert

ahojík mno bekde na netu jsem cetla, že budou mít Die Happy u nas v Dubnu-Červnu (tedka nwm) koncert a ja to řekla kamojde a ona jásala a pak se jukla na nakou webku a tam bylo prej jenom že maj koncerty v německu nevite jestli budou tady mit koncert teda?a kdy dystak?
  • jojo

Rád se nani občas juknu -pěkné věci potěší
  • pavli12

nevim

Ahoj nevite jak bych zjistila kdy hraje marta v baronu prasilovi protoze na tu samou rili sou 3. *7*
    • pavli12

Re: nevim

protoze bydlim asi 150km od prahy a kdybych tam ak jela a nebyla tam marta asi bych byla dost nastvana *16* *8*
      • charmedka-jana

Re: Re: nevim

klodyka:oki :-D budu sedovat :-)
        pavli12:tak to mas blby ja bydlim par kilometru za prahou u slapsky prehrady(jestli vite co to je?)
        • pavli12

Re: Re: Re: nevim

tak to mas dobry *1* ja se do prahy podivam akorat tak se skolou nebo kdyz nekam jedem a projizdime *9*
          • didlousek

Re: Re: Re: Re: nevim

Ae neboj i tak muzes potkat Marticku ... ja ji tak potkala :-)
            • kackam

Re: Re: Re: Re: Re: nevim

No ja to mam do Prahy 80 km, tak to taky neni tak strašný,,,, *1*
            • pavli12

Tak marta ma vazne fanousky po cely cr *4* ale tak do prahy to mam bliz nez ty *3* ale i tak listky na barona prasila mam k narozkam *3* *14*
            • didlousek

Jabydlim v prostějově ... dira sveta ... :-D
            • pavli12

stejne to mas dobry ja bydlim v litvinove u toho slavnyho janova a chemicky *9* *4*
            • didlousek

Už ani nwm kdy to bylo ... ae vím že to byla nejaká benzinka .... v Praze se moc nevyznám ...
            • pavli12

ty se mas ja ji este v zivote ani nepotkala *9*
    • klodyka

Re: nevim

myslím, že sa to ešte nevie, ale bude to čoskoro určite na fanstránkach uverejnené.
      • charmedka-jana

Re: Re: nevim

jaky jsou ty fanstranky?
        my na ten muzikal pujdem :-)
        ale ja chci kdyz tam bude Marta a mama kdyz tam bude nakej chap myslim ze Hůlka
        • klodyka

Re: Re: Re: nevim

Zkus sledovat tenhle web: martajandova.ic.cz
          minule tam byly termíny na Mona Lisu, kdy Marta hraje. myslím, že se to tam objeví až později.
  • charmedka-jana

fotky

j a pribyly tu hezu fotky - mocinky moc hezy jsou :-D
    • kackam

Re: fotky

jj krásný,,,,no ona je krásná na všech,ale to v tom blesku jako nemuseli,,,,,,,,
      • Re: Re: fotky

tk ale oni tam dali blbou fotku ptž na face má fotky nebo kde už nwm ale pstě je tam taky nenamalovaná a moc jí to sluší jenom blesk pstě musí rejpat a rejpat... *16* *16*
      • pavli12

Re: Re: fotky

ja kdyz se vyspim vypadam aspon 4krat hur.na to ze bylo asi docela brzo nevipadala tak hrozne.nebo taky mohla zaspat a nestihla se namalovat *1* *5*
        • kackam

Re: Re: Re: fotky

Ona prej chodí nenamalovaná na každou zkoušku Barona P.,,, *7*
      • charmedka-jana

sorry ale tady nevim o co go
        mno ja totis blesk nectu, je to ten nejhorsi bulvar tady a kdyby se lidi premohly a nekupovaly si ho tak by mozna zbankrotoval(do tohohle slova jsme se zamotala)
      • fredas

co to resite dyt kazdej kterej rano vstane vypada jako ona kazdej ! i top modelka kdyz rano vstane a nenamaluje se a nekam vyrazi tak taky nebude vypadat jako top modelka!je to ubohy! bych chtela videt toho idiota co to nafotil po rano hned jak vstal! nikdo si neumi predstavit co vsechno ona musi stihat plus jeste spanek! me je ji i lito ale sama si to vybrala a asi ji to vyhovuje tak at! *4*
        • kackam

Re: Re: Re: fotky

No jasny že každej ráno nevypadá jak topmodelka,já to myslela tak, že jí mohli nechat napokoji a ne hned ji tam hodit do bulváru,,,,taky je mi jí líto,,, *9*
  • charmedka-jana

achjo..uz neni v top10
    tedka ji tenhle fankub budu hedat dyl predtim jsem jenom klikla
    ale u me je jako TOP1 :-D
  • pavli12

osudna chvile

Mě se Marta začla libit jak v superstar v tom divadle chodili mezi tema sotezicima a ona si k nim vzdycky stoupla a tak na ne koukala tak z toho jsem mela az takovej divnej pocit, a pak sem ji zacla upa zboznovat. *14*
    • charmedka-jana

Re: osudna chvile

presne :-)
      ale tomu jednomu jsem to moc nezavidela - malem se rozbrecel :-D
      • didlousek

Re: Re: osudna chvile

Jn predstava ze by to udelala me ... je to des ... bylo mi jich moc lito ...
  • kackam

♥♥♥♥

Už zbývá jenom se s Martičkou♥sejít,,,, *14*
    • Re: ♥♥♥♥

jj.... mít to štěstí... do prahy se dostanu málo.. jednou za rok ani to en.. a to jen na den... *9* kéž bych měla to štěstí... *14* *1*
  • miley1cyrus

bleeeeee

je mi zni zle umi nadavatona za to ta holka namela mela neco se stipnou zlazou a ona je irejkla "podivej se na sebe je ti 22 udelej ze se bou neco zadnej hamburger a pij vodu" mela spis rict jak zpivala a tohle rekla marta jandova alias krava blba o jedne holce ze superstar a pak jeste(netusila ze se to nahrava)"je mi z toho zle kdyz ani neda ruce k sobe a jak si umyje prirozeni?" to napsala holky(co ji mate radi)prosim nezlobte se na me ale tohle je fakt moc
    • fredas

Re: bleeeeee

take tvuj nazor respektuji! ale uvedom si ze tobe by se asi taky nelibilo kdyby ti nekdo rikal jaka je miley cyrus krava! ja ji treba nemam vubec rada a zrovna si oni myslim ze je to otresna zpevacka a krava! jo njn promin!
      • Re: Re: bleeeeee

Moje slova!
    • pavli12

to ze ma nekdo stitnou zlazu neznamena ze musi bejt tlustej.u nas ve tride ma taky jeden kluk stitnou zlazu a je samej sval nebo s mim tatou delal nakej chlap a ten mel taky stitnou zlazu a byl kost a kuze. *13* *16*
      • didlousek

Re: Re: bleeeeee

Jo je pravda ze nemusi byt jak prase a taky zalezi jakou mas tu poruchu ...
    • didlousek

Je pravda ze to nemela rikat ae v podstate mela pravdu ze by mela zhubnou ... a nerikejte mi ze se stitnou zlazou se neda hudnou ... vzdycky se to da ....
    • Re: bleeeeee

mno je to tvuj nazor ktery ti neberu mno...a toto bylo fact od ni hnusny..ty minutu jsme ji nesnasela ale na druhou stranu pak nic takovyho - narozdil od ostatnich porodcu neudelala.A za toto se omluvila cos by nikdo neudelala napr.Dara(nic proti ní)
  • pavli12

nej nej

Marta je upa nej nej nejlepsi *15* WAU a ty oči *14* vážně jí obdivuju.davaj este Monu Lisu??
    • klodyka

Re: nej nej

ne to skončilo, ale bude koncom februara Baron Prášil muzikál, tam Marta hraje.
  • charmedka-jana

novy rok

Marte, její skupině Die Happy, všem jejím fanouškum a fanynkam
    HAPPY NEW YEARS (nejsme moc dobra anglictinarka)
    • didlousek

Re: novy rok

Tak to bud v klidu ja taky ne ...ae musim rict ze sem se diky DH hodne v angline zlepsila ... *4*
      • kackam

Re: Re: novy rok

Jakto ze diky DH?,,,, *4*
        • didlousek

Re: Re: Re: novy rok

Protože mě začala bavit anglina ... začala sem si překladat texty ... fakt super skupina... *14*
          • kackam

Re: Re: Re: Re: novy rok

jj to je♥♥

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit