-
mARTA - PLS HLASKY
ahojík lidi sr že vas o toto zadam ale na tomto mi hodne zalezi
plsik hlasnete pro die happy tadyk:
http://zbouranekamaradstvi. blog.cz/0912/2-kolo-sonskupiny
a tady na mim blogu pro martu ma strasne malo hlasku plsik :-)
http://janamiley.blog.cz/0912/ 1-kolo-sonsuperstar
ps:martu jsem si hodne oblibila je best :-D -
-
Re: mARTA - PLS HLASKY
Hezkej blog ... *14* -
-
Re: Re: mARTA - PLS HLASKY
:-) :-)
-
-
-
Omluva
Ahoj,moc se všem omlouvám,vsadila sem s kámoškou že se budu vydavat za martu a ted me to moc mrzi :-( *9* -
-
Re: Omluva
Newim jak se na to díváte vy ae podle mě omluva nestačí ... -
-
Re: Re: Omluva
Holčina si asi neuvedomila, že ono to je ilegální, a mneli by se vyvest i nejaké dusledky ! *9* -
-
Re: Re: Re: Omluva
kdybych byla Martička (samozrejme nejsem) tak bych ju dala k soudu ... taky si nic jinyho nezaslouzi ... sem rada ze se to odhalilo ... aspon ze ten profil zrusila. -
-
Re: Re: Re: Re: Omluva
ae zas tak nic zavazneho neudelala, ne?? e to sice hnusny, ale tady na osobnostech to dela plno lidi... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
hm,,to jo..máš pravdu. Je to ubohé!!!!a trapné.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Omluva
ale dyť to je velkí lhářství , mohla naspat cokoliv zlého, nebo vyzvat lidi k nečemu nedobrýmu a pak by si to Marta zlízla, ne ?! jak se nekdo muže vubec vydávat za nekoho jineho?!! to je úbohé! *9*
-
-
-
-
-
mno bylo to dost hnusny, ale kdyz se omluvila....a priznala chybu...a vsadila a musela to udelat, aspon ze nas dlouho netahala za nos -
-
no já si myslím že se ani nevsadila..jen si to vymyslela...aby za to ,,nemohla,, jen ona.. tydle výmluvy znám..a to že se za Martu vydávala i na Lidech..hm, dostala strach.. *15* -
Jenze ona se vydávala za Martičku i na Lidech . a to tak měsíc určitě . *8*
-
-
No hlavne by si se mnela omluvit Marte. *13* -
Copak, dostala jsi strach? Myslím, že už trochu pozdě *13*
-
-
fanklub
http://www.super.cz/celebrity/marta -jandova *3* *3* stante se jejím fanouskem -
asi to neni marta
předchvíli sem se dívala na lide na profil martys.jandis, a myslim že to doopravdy neni ona ... -
děkuju
Ahoj,moc vám děkuju za skvělý příspěvky mám z toho velkou radost,kdybyste se mě chtěly na něco zeptat,tak mi napiště e-mail na martys.jandis@seznam.cz,nebo napište tady do příspěvku velmi ráda vám odpovím s láskou Marta Jandová =) *3* -
-
Falesna Marta Jandova!!!
Ahoj ...., nevim jak se jmenujes.
Chtela jsem jen rict, ze diky mym fanouskum, jsem zjistila, ze se za me vydavas. Uz jsem v kontaktu s reditelem techto stranek, ktery proti Tobe/Vam bude cinit nejake kroky.
Nechci nikoho odsuzovat, kdo takoveto blbosti dela, ale odpovidat lidem mym jmenem...!!!! to je opravdu docela velka troufalost a vubec se mi to nelibi. Ja bych si neco takoveho nikdy nedovolila. Je to lharstvi ve velkem.
Takze Te prosim, aby si se vsem lidem na techto strankach omluvila, protoze si je vodila za nos, a potom tento profil vymazala.
Zdravim z Berlina,
Marta Jandova, ta z DIE HAPPY a ze SUPERSTAR -
-
Re: Falesna Marta Jandova!!!
tohle je opravdu Marticka?? jsem rada ze se to bude resit, asi to te holcicne delalo radost kdyz se nepravem vydavala za Martu Jandovou. -
vážně jste Marta *7* ????Ja tomu moc nevěřim,ale tak jestli jo tak chodte casteji sem.Nejsem jedina kdo vas tu rada uvidi *1* !!!!! -
Ano, Martičko. Máte naprostou pravdu a jsem šťastná, že jste jí to takhle napsala, ale bylo mi jasné, že vy byste nikdy takovým stylem nepsala a už vůbec né, že byste sem takhle veřejně psala svůj mail. Doufám, že se to vyřeší a že už si nikdo nedovolí se za vás vydávat. Přeji vám úspěchů teď ve vašem předvánočním turné v Německu. Jste naše sluníčko. *4* -
moooc vam dekujeme ze ste to konecne rozsekla!! je to opravdu nehezke kdyz se za vas nekdo vydava!! preji vam i vsem ostatnim hezky vecer a krasne sny!! *4* -
*4* -
-
Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Marti, som rada, že sa to dá do poriadku , a holčina by sa mnela omluvit všem, je to nehoráznost, vydávať se za nekoho jineho ! -
-
Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
Juchůůů, konečně ty haj...vé odsud zmizí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Falesna Marta Jandova!!!
přesně tak......
-
-
-
-
-
Re: děkuju
Mám pocti, že tohle opravdu nepsala ona, ale tak můžete holky vyzkoušet ten její mail a uvidíte.. Ale podle mě by ho tady takhle nezveřejňovala. -
jej pani jandova nam sem napsala! tak to je supeeeeeerrrrrr moc radi vas tady zase uvidime!!! *14* *14* jste moooc fajn uzivejte sveho uza zivaota lidi kolem sebe!! -
to už tu jednou bylo...*13*
marta nestíha odepisovat na dúležitejší maily, než tyto, takže neverím tomu, že to psala ona... -
-
Re: Re: děkuju
Ja tea nwm ae já ji věřím ... *3* -
-
Re: Re: Re: děkuju
já bych tomu strašně ráda věřila, ale nevim... -
-
Re: Re: Re: Re: děkuju
holky,nebuďte naivní. To fakt není ona -
-
Re: Re: Re: Re: Re: děkuju
ráda bych věřila že je to ona, ale myslim že ne... *9*
-
-
-
-
-
-
Vendula
Ahoj Marti, je mi 9 a moc ráda se dívám na Československou superstar a doufám že nevipadne :Domča a nebo Miro,oboum móc fandim *13* -
M&M
Je tady krome me nekdo, kdo ma rad Marticku i Meryl Streep? *7* -
video na streamku
kuknite si krásny rozhovor na streamku http://www.stream.cz/video/399283-jandova-natrela-haberu-je-to-naladovy-k/0 -
-
Re: video na streamku
hm na to se jukam seklo se mi to v pulce :-( a je to suer ale ten nadpis :-( je hroznej a ten porodce nemecky superstar je debil i kdyz ho ani neznam -
Re: video na streamku
jo fakt se na to koukněte je to dobrej rozhovor *4* *3* *1* -
-
Re: Re: video na streamku
On je každej rozhovor s Martičkou super ... *3* -
-
Re: Re: Re: video na streamku
tj, ale jako ten nadpis-už si ho přesně nepamatuju ale jak tam napsali :habera je naladovy k****, tvl to bylo jen kakabus, bože, to jsou blbci *1*
-
-
-
-
klodyka
Je mi zle z celého hnusného bulváru *10* , už si nemužu poradne koupit ani žádny noviny *9* , abych se tam nedočetla nejaký stupidný kraviny o Marte*8* , fakt mne to sere *16*, tyhle lide by mneli psát scifi a ne do novin.*13* -
-
Re: klodyka
jj souhlasim :-(
me sere kdyz jdu do trafiky a tam Marta na hlavní strance bulvaru :-( ale nekupuju si to cetla jsem jenom to s mrazem - u bebicky na zachode me zajimalo co vymyslely za kravovinu -
*3* mne tak ani nešlo o ten pláč, ale spíš, že řešej stupidiny jako, že dala pusu haberovi a už je z toho afera jako brno, to mužu taky psát do novin i já, nechápu *7* , naco ty lidi tolik studuji novinárčinu, když pak píšou takoví blbiny a hnus, a morálny kódex im nič nehovorí.*13* Nato si asi nezvyknu nikdy ! *9* -
-
Re: Re: klodyka
hmmm to taky... jeden článek se jmenuje ,,Nenávist mezi Jndovou a Haberou" (nebo tak nějak) a hned další se jmenuje ,,Jandová jede po Haberovi"... a neni to fakt jedno... a podle mě je to stejně jenom kec... oboje... a vůbec mě je to jedno já mam Martičku ráda a nějaká novinářská špína nezmění můj názor!!! *13*
-
-
jj máš naprostou pravdu... co je jim do jejího soukromí... no a co, že se rozpláče... je to přece taky jenom člověk ne?! *5* *16* *5* *16* -
-
Re: Re: klodyka
naopak mě příde štrašně přirozená když se rozpláče *3* -
-
Re: Re: Re: klodyka
přesně, každej někdy pláče, a to, že na ní to prijde zrovna když je v televizi... no a co... já se jí vůbec nedivim, protože tam musí bejt ta atmosféra fakt nabitá...
-
-
-
-
je krasne fajn
páči sa mi,aká v skutočnosti je citlivá,je to asi jej srdcom a nie tým,že má otca slávneho,fandím jej *3* *5* -
-
Re: je krasne fajn
Ano, je moc citlivá, ikdyž navenek si hodně lidí myslí, že je drsná rockérka, ale ve své podstatě je moc citlivá, upřímná a vše myslí vážně a řídí se srdíčkem. To se mi na ní moc líbí. *14*
-