-
Vítězství
Marto GRATULACE !!!!!!! HV dostala co si zaslouží ještě Vám měla zaplatit bolestné. -
Mazání příspěvků
Docela by mě zajímalo v čím zájmu se tu mažou příspěvky, vlastně čemu se divím, žijeme v české demokracii. *8* -
Milá paní Marto
Milá paní Marto, jako zpěvačka jste výborná mám ráda váš hlas vaše písničky nám pomáhaly přežít totalitu a vašich postojů si velmi vážím nejen za doby minulé ale i teď např.Adventní koncerty a jiná charita.Prostě přeji vám aby jste měla kolem sebe opravdové přátele hodně zdraví a radosti z dcery přeje Klimešová Katka Brno
P.S. Ta normalizační slepice si nezaslouží ani pohrdavý pohled.Nestojí ani fajfku tabáku.Když někdo vymění charakter a kamarády za peníze není o čem hovořit. *14* -
-
Re: Milá paní Marto
Takže podle tebe je charakterní lhát, neplnit dohody a navíc v době rozbouřených emocí navíc obvinit někoho,(do rádia!) že mě dal k soudu za cirkus, který způsobili mí kamarádi a vymáhá na mně 2 miliony, i když je to naprostá lež? -
-
dohody ?? žádná nebyla...
-
Re: Re: Milá paní Marto
Milá Jarko T (ty, co píšeš na všechny strany, jak miluješ Vondráčkovou), odkud víš tak jistě, kde je pravda, a kde je lež v tomto sporu? *13*
Kdo ti dal právo soudit Martu? Co je u tebe naprostá lež? Ty jsi právnik, co zastupuje Helenu? Na to má Helena manžela, tak se nesnaž. A víš vubec, že tady je stránka pro fanoušky Marty Kubišové? Myslím,že ty nejsi fanoušek. *13* -
Re: Re: Milá paní Marto
A ty jsi u toho byla, že tak přesně víš, jak se M. Kubišová měla zachovat? To ti nestačí sledovat koníčka H. Vondráčkové, běhat pořád po soudech? Já byl u toho v roce 68, tak vím, jak se zachovala Marta Kubišová a jak H. Vondráčková, tím je pro mě řečeno vše.
-
-
-
Krásné léto Marto
Marta je vzácný a krásný člověk *4* -
:)
skupina golden kids na facebooku - http://www.facebook.com/#!/group.ph p?gid=107777512606148
jestli chcete, přidejte se :) *4* -
Marta Kubišová má
nejkrásnější hlas v ČR *4* -
Výhra u soudu
A já si zase myslím, že nic na blahopřání to není. Sice nepřeju nikomu nic zlého, ale pořád nechápu, proč jste včas nekontaktovala Helenu, vaši kamarádku, a včas neodstoupila, když jste věděla, že vše připravují. To by snad bylo normální,ne? A odpověď, že jste to udělala, je nepravda. Trvalo to skoro půl roku. -
-
nesuďte když neznáte podrobnosti neckář tvrdí to samé co Kubišová , Neckář sám řekl že nechápe proč byla žalovaná jen Marta K.!!
-
-
blahopřání
Pani Marto blahopřeji Vám k výhře u soudu.
Přeji Vám hodně štěstí a ať Vám svítí sluníčko a hřeje srdíčko.
Je smutné že se někdo nedovede živit jinak než soudními přemi.
Iva -
Staňte se Martiným fanouškem
Přidejte se do Martina Fanclubu.
http://www.super.cz/cele brity/marta-kubisova -
narozky.
hodne zdravi marto *3*