Přejít na výpis diskuzí

Marta Kubišová

OSOBNOST 16.10.2010 
140 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vítězství

Marto GRATULACE !!!!!!! HV dostala co si zaslouží ještě Vám měla zaplatit bolestné.
  • Mazání příspěvků

Docela by mě zajímalo v čím zájmu se tu mažou příspěvky, vlastně čemu se divím, žijeme v české demokracii. *8*
  • Milá paní Marto

Milá paní Marto, jako zpěvačka jste výborná mám ráda váš hlas vaše písničky nám pomáhaly přežít totalitu a vašich postojů si velmi vážím nejen za doby minulé ale i teď např.Adventní koncerty a jiná charita.Prostě přeji vám aby jste měla kolem sebe opravdové přátele hodně zdraví a radosti z dcery přeje Klimešová Katka Brno
    P.S. Ta normalizační slepice si nezaslouží ani pohrdavý pohled.Nestojí ani fajfku tabáku.Když někdo vymění charakter a kamarády za peníze není o čem hovořit. *14*
    • Re: Milá paní Marto

Takže podle tebe je charakterní lhát, neplnit dohody a navíc v době rozbouřených emocí navíc obvinit někoho,(do rádia!) že mě dal k soudu za cirkus, který způsobili mí kamarádi a vymáhá na mně 2 miliony, i když je to naprostá lež?
      • dohody ?? žádná nebyla...
      • Re: Re: Milá paní Marto

Milá Jarko T (ty, co píšeš na všechny strany, jak miluješ Vondráčkovou), odkud víš tak jistě, kde je pravda, a kde je lež v tomto sporu? *13*
        Kdo ti dal právo soudit Martu? Co je u tebe naprostá lež? Ty jsi právnik, co zastupuje Helenu? Na to má Helena manžela, tak se nesnaž. A víš vubec, že tady je stránka pro fanoušky Marty Kubišové? Myslím,že ty nejsi fanoušek. *13*
      • Re: Re: Milá paní Marto

A ty jsi u toho byla, že tak přesně víš, jak se M. Kubišová měla zachovat? To ti nestačí sledovat koníčka H. Vondráčkové, běhat pořád po soudech? Já byl u toho v roce 68, tak vím, jak se zachovala Marta Kubišová a jak H. Vondráčková, tím je pro mě řečeno vše.
  • Krásné léto Marto

Marta je vzácný a krásný člověk *4*
  • 4ndilek

:)

skupina golden kids na facebooku - http://www.facebook.com/#!/group.ph p?gid=107777512606148
    jestli chcete, přidejte se :) *4*
  • Marta Kubišová má

nejkrásnější hlas v ČR *4*
  • Výhra u soudu

A já si zase myslím, že nic na blahopřání to není. Sice nepřeju nikomu nic zlého, ale pořád nechápu, proč jste včas nekontaktovala Helenu, vaši kamarádku, a včas neodstoupila, když jste věděla, že vše připravují. To by snad bylo normální,ne? A odpověď, že jste to udělala, je nepravda. Trvalo to skoro půl roku.
    • nesuďte když neznáte podrobnosti neckář tvrdí to samé co Kubišová , Neckář sám řekl že nechápe proč byla žalovaná jen Marta K.!!
  • blahopřání

Pani Marto blahopřeji Vám k výhře u soudu.
    Přeji Vám hodně štěstí a ať Vám svítí sluníčko a hřeje srdíčko.
    Je smutné že se někdo nedovede živit jinak než soudními přemi.
    Iva
  • Staňte se Martiným fanouškem

Přidejte se do Martina Fanclubu.
    http://www.super.cz/cele brity/marta-kubisova
  • skih

narozky.

hodne zdravi marto *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit