Přejít na výpis diskuzí

Marta Kubišová

OSOBNOST 16.10.2010 
140 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milá Marto, pro náš národ i v zahraničí jste vzorem ctnosti a statečnosti moc si Vás vážíme a přejeme všechno dobré *4*
  • Milá paní Martičko
    Gratulace k Vaším dnešním 69.narozeninám přání všechno nejlepší!!! *4*
  • MILÁ MARTO !
    PŘEJÍ VÁM VŠE NEJLEPŠÍ K VAŠÍM NAROZENINÁM !!!VÁŠ fanda Jiří ze Severní MORAVY! *4*
  • Martičko, k Vašim narozeninám Vám přeji hodně štěstí a zdraví, abyste nám ještě dlouho zpívala ty krásné písně, plné života a lásky, a aby náš život skutečně takový byl...
  • dobry pani marto corikate na to jak superfinalista ceskoslovenske talentmanie pan milan sulej zaspival pisen jaka to nadhera caruzo myslim si ze je to opravdu vzorna interpetace mocsi vas vazim
  • Paní Marto, velice jsi Vás vážím jako človíčka i výbornou zpvěvačku.Ráda bych Vás poznala.
  • Paní Kubišová,nesmírně si vážím Vašeho morálního profilu a Vaší schopnosti zpěvem zbavovat lidi jejich starostí.Moc ráda Vás poslouchám avždy je mi moc fajn.Přeji moc a moc zdaru do Vašeho dalšího počínání a sílu odolat závistivcům a hlupákům.
  • Marto

Marto jste skvělá zpěvačka a mimořádně slušný člověk nenechte s otrávit tím hnojem. Máme vás rádi !
  • Janek

Po přečtení části diskuze, jsem toho názoru, že "Janek" je janek a má nějaký komplex, nebo je to "Helča" *9* Pani Kubišovou mám moc rád. A přeju jí, aby už skončilo to trapné vláčení po soudech...
  • Marta je jen jedna !

Marta je vzácná a velmi hodnáa skromná žená a navíc báječná zpěvačka *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší