Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 22kristyl

=o)

Všem fanouškům Martínka přeju krásný Nový rok 2010 !!!!!!! =o)
  • Re: Re: Re: Fanclub

Napiš e-mail některému ze správců (najdeš na stránkách) a oni už tě tam zapíší
  • stankova.lidka

Re: Věštkyně

no uvidíme, třeba to vyjde...a já mu to přeju
    jinak všechno nej v novém roce 2010 *3* *4*
  • ajulina

no zajimavi *1* *1*
  • xx.lenulka.xx

Web..

Ahojky lidičky..Pro všechny kdo máte rádi Martina, sem začala pracovat na webovkách.. Adresa: http://www.martinchodur.mypage.cz/ Zatím je tam jen pár věcí..Začala jsem před pár dny, tak se nezlobte..:-)
  • majda1997

Re: Re: Re: :)

jj, nezapomenu. Až umřu, tak ti pošlu pozvánku !!! *1* Můžeš mě dokonce i pozdravit u hrobu. J8 to už asi neuslyšim, ale tak to je fuk... *15*
  • majda1997

Re: Re: Fanclub

J8 hledám všude, ale nwm, kde se mám přihlásit.
  • majda1997

Re: Re: Věštkyně

Asi tak *15*
  • Tereza

No jo to by taky ještě tyhle řečičky museli bejt aspon trošku pravdivý *15* ..to je jako věřit bulváru *15*
  • david16

BEST ! chápete ? :D

Mě přišel uplně njlepší už v divadle když zazpíval supreme tak jsem uplně čuměl na telku co to je za bejka :D MY slím si že konečně někdo oživí českou "HUDBU. ;) Je fakt dobrej a okamžitě mi řekněte až bude mít cd :D za tím od něj poslouchám hallaluja a lady gagu :D ale je fakt dobrej ;) je tak dál martine.
  • majda1997

Věštkyně

Ahojky. Fkt nwm, jestli je to pravda, ale tak to sem napíšu. Den po vyhlášení Superstar se o tom celej den bavili v radiu a lidi tam měli vlat, jestli so myslí, že se víc udrží Šmajda nebo Chodúr. Bylo to tak vyrovnaný. Tak pak zavolali věštkyni-kartářce. Ta jim řekla, že teď poletí nahoru Šmajda, ale prej si najde nějakou špatnou manželku a bude zpívat už prej jenom svým dětem. (To fkt říkala !!!) Martn prej půjde na vrchol pomaleji, ale udrží se tam hrozně dlouho a bude jeden z hodně uznávaných umělců!!! *3* To by bylo super !!!! Jinak všem šťastný Nový rok 2010. Sem málem napsala 2012... *1*
  • stankova.lidka

Re: Re: Sotva týden uplynul...

přesně tak *4*
  • Re: Fanclub

hm.. tak ted jsem si všimla, že je to hned dole... no nic *1*
  • Fanclub

Ahoj, možná už to tady bylo, ale pokud máte zájem podívejte se na stránky www.chodur.webnode.cz. Jedná se o oficiální fanclub, do kterého se můžete přihlásit *3*
  • Re: Re: Martin...

Děkuju moc..:-D
  • Re: d

Ano, přesně tak. Paparazzi v jeho podání můžu poslouchat pořád dokola. *4*
  • Re: Martin...

www.chodur.webnode.cz a chat s Martinem bude dnes,t.j. 30.12.2009 na stránkách www.moravskoslezsky.denik.cz a to od 12,00 !!!!!!!
  • hellraiser

Re: Martin

Ja se k prani pridavam. *4*
  • xx.lenulka.xx

Re: Sotva týden uplynul...

Všude na internetu sou s nim teď rozhrovory a ta jeho sláva ještě začne.. *5* *1*
  • xx.lenulka.xx

Re: Re: Martin...

Sem trochu blázen..Ale tak šmajda..To bys mohla..Moje kámoška je ze šmajdy vyplesklá..:-D Tak by jí to třeba udělalo radost..:-D Tak dyžtak dík..:-) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit