-
micky
Jak o 37 hlasu???
Jenom???????
To by byla národní/mezinárodní ostuda kdyby to on nevyhrál!!! -
SuperKoncert
Škoda,že jsem nejela na ten koncert dneska.Ale je tam kamarádka a řekla mi že mi sežene podpísek Martínka tak doufám,že se to vydaří!! :O))))) *4* *4* -
martin je nej
martin je nejlepsi dobre ze to vyhral -
pavel
vyhrál o 38 hlasů
*5* -
uf
sem se divala a martin vyhral poue o 37 hlasů -
martin je nej
seš nej dobře žes vyhrál -
Re: Martínek
máš pravdu martin je nej je BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!a je sexy a nikdo tady nebude říkat,že si o sobě myslí kdo ví co!!!!!!!!!! *10* Martin je NEJJJJJJJJJJJJJJ *14* ACH *4* -
Re: Věštkyně
jooo a já chcu byt ta manželkááááááááá *14* *1* -
???
Ahoj Martine jak se máš? -
Martin-1. !!!
Ahoj. Tak se na to podívejte. Je tady tabulka. Martin vyhrál kromě jednoho všechny kola!!!! Nova asi nelže, když je to její pořad. http://tn.nova.cz/zpravy/hudba/supe rstar-chodur-outsider-stara-jednick a-u-slovaku.html -
Re: ..
Přesně -
..
Jo přesně tak bulvár je pěkná sračka a 99,9% keců co napíšou není pravda!!!!!
A nebo řešej úplný sračky co kdo dělá a dělají z toho nějaký hrůzy ale přitom je to úplně normální. -
Re: Bulvár
jo,zase samé pomluvy.na Superstar.tv jsou zveřejneny výsledky hlasování v procentech a Martin To vyhrál pravdivě.Web Superstar by nelhal.Za to Bulvár *16* *16* Grrrr. -
Bulvár
Tak jsem si zase dneska přečetla článek v Blesku! Debžoti tam píšou, že Martin neměl vyhrát. To tvrdí Markíza. A Nova tvrdí, že měl bejt Martin na prvním místě. Zase kecy. Bulvár se už asi nezmění!!! *13* -
v
Miluju těěěě -
adsdd
Martine doufám že budeš strááášně dobrej!!
Hrozně moc ti to přeju!!
Doufám že všem co říkají že nebudeš dobrej zavřeš pusu *5* -
ds
Ten to dotáhne hoodně daleko ale musí zůstat takový jaký je...hodný a nebýt namyšlený.. -
Supersilvestr
Včera jsem se dívala na Supersilvestr na Markíze a musím uznat, že Martin je skutečně showman, kam se na něj hrabou ostatní. A ta Chodúr Street Dance Academy mě opravdu dostala. *3* -
Re: Martin Chodúr
Nelez mu do prdýlky -
Re: Re: Re: Re: Fanclub
Děkuju moc !!! *4*