-
happy birthday!
Hodně štěstí a zdraví ti přeji a mooooooooooooooooooc ti přeju aby jsi vyhrál superstar!!! *14* je fakticky kráíáááááááááááááá -
SuperKoncert
Škoda,že jsem nejela na ten koncert dneska.Ale je tam kamarádka a řekla mi že mi sežene podpísek Martínka tak doufám,že se to vydaří!! :O))))) *4* *4* -
-
Re: SuperKoncert
mas smulu ze?....autogramiada byla jen pro zvany...
-
-
micky
Jak o 37 hlasu???
Jenom???????
To by byla národní/mezinárodní ostuda kdyby to on nevyhrál!!! -
-
Re: micky
To nejspíš jo.
Ale nevěřím tomu.Když se koukneš na hlasování na superstar.tv Martin vyhrál o 19% a něco.A to určitě není 37 hlasů.Tedy..no nevm *7* -
-
Re: Re: micky
To jsou prostě nějaký kecy jako vždycky..
-
-
-
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám.A vyhrávej v superstar -
Martine
Vše nej Martine a pořádně to oslav.A moc ti fandím v Superstár tak to vyhraj ! -
Martínek
Koukali jste včera večer na Uvolněte se,prosím? Byl tam Martínek.Hrozná prča :ODDD A i zpíval.Zase to perfektně zvládl =O))) =O** Mám tě ráda Martí!!<3 -
-
Re: Martínek
jo matka se na to koukala a nechtela tto prepnout!!takze sem tam trpela *1* *1* ae mam stejnou alergii jak on :D ae ja ty kiwi nemuzu ani jist :D *15* *15* -
-
Re: Re: Martínek
Trpěla *1* ale přežila *1* ..určitě povídal něco moc krásnýho *1* -
-
Re: Re: Re: Martínek
no kecal nejaky pi**vyny *1* *1* prej je klidny....a ze nikdy nic neukradl ani bonbon...a ze mu prijdelegračni kdyz se snekym hada..:D *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Martínek
Miro taky jednou řekl, že je umění se s ním pohádat, protože je těžkej flegmatik :-) Podle mě, i když na první pohled se zdají s Martinem být rozdílní, jsou si ve skutečnosti velmi podobní :-) Možná je to tím, že jsou ve stejném znamení - Střelci. -
Re: Re: Re: Re: Martínek
Tohle fakt říkal? *1* no kde je ten hodnej a usedlej Martin *15* *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Martínek
tak jako při posledním kole? *1* *1* -
*1* ae vcera mel udelany hezky vlasy *1* *1* -
To víš no elegán *1* -
jo rikal *1* *1* ....jo a rikal ze ma rad obleky :D aspon vim proc na tom koncerte mel na sobe jen ty obleky *1*
-
-
-
-
-
-
LADY GAG - BOMBA !!!
Musim uznat, že po nedělním vystoupení kdy zpíval Lady Gaga mě teda totálně dostal. J8 si to ještě několikrát musela pouštět na netu !!! Martin je ta superstar která se hledá !!! *4* -
-
Re: LADY GAG - BOMBA !!!
Já taky si to pořád pouštím :-))) Bylo to takový milý. Trošku jsem se bála,jak to dá,protože přece Lady Gaga a Martínek....Ale dal to krásně:-) Když si to pouštím mám hned úsměv na tváři :O) Je prostě nejlepší!!!!=O) To je můj názor.
-
-
!!! Martin je nej !!!
Marin je nejlepší !! Je rozhodně nejvíc vyzpívanej ze všech v superstar. Hlas jsem poslala. Výhru bych mu přála nejvíc !!! Martine, jsi fakt hodně dobrej !!! *3* -
Neděle
Už se těším až bude Martínek zítra zpívat. *4* *4* *4* *14* -
-
Re: Neděle
jj já taky *14* SuperStar nesleduji ale na Martina se dívám *4* *4*
-
-
Jupíííí
Martínek je prostě suprovej.Ani nevyhrál ještě SuperStar a už je Objevem roku 2009. Tolik mu to přeju :-* ♥ -
-
Re: Jupíííí
on superstar vyhraje na 100% *3* -
Re: Jupíííí
jj on je úžasnej a myslím že jednou toho Karla Gotta porazí jak řekl Ondřej Hejma *4* -
-
Re: Re: Jupíííí
O tom nepochybuj :-)) *1* *4* -
Re: Re: Jupíííí
Jasně. *4* Byla bych moc ráda.Protože on na to má!!!!!! *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Jupíííí
přesně tak
-
-
-