-
:-(
Bože,lidi nechte ho být...a jestli věříte bulváru tak si to aspoň nechte pro sebe..Rozhodně nejsem jediná,která tuto nerada čte,že jo fanoušci Martina?? *3* *16* vždyt je Jandový 35 a jemu 19.Lidi vzpamatujte se a otevřete oči,je to jen výmysl!!!! *8* -
-
Re: :-(
Ty si msslíš, že záležína věku.. když se dva milujou tak je to upe jedno!.. -
-
Re: Re: :-(
souhlasím :).. náhodou jim t o lsuší :) *14* -
Re: Re: :-(
*15*
-
-
-
Martin Chodúr....4ewer
Martííín Chodúr Martííín Chodúr Martííín Chodúr.......4ewer *4* -
Sotva týden uplynul...
...hvězdný Martin zahynul! *1* Sláva skončila dřív než začala!! *3* -
-
Re: Sotva týden uplynul...
Všude na internetu sou s nim teď rozhrovory a ta jeho sláva ještě začne.. *5* *1* -
-
Re: Re: Sotva týden uplynul...
přesně tak *4*
-
-
Re: Sotva týden uplynul...
jseš si jistý/jistá?
-
-
:))))
tak Marťa opět krásně zazpíval:))) Skoro všechny jeho písničky (co zpíval v SuperStar) mám v mobilu a poslouchat je můžu pořád dokola *4* .Dokonalost,Martí. :-) -
-
Re: :))))
Máš pravdu,zase nám předvedl že je naše Česko Slovenská Superstar *3*
-
-
Fanclub
Ahoj, možná už to tady bylo, ale pokud máte zájem podívejte se na stránky www.chodur.webnode.cz. Jedná se o oficiální fanclub, do kterého se můžete přihlásit *3* -
-
Re: Fanclub
hm.. tak ted jsem si všimla, že je to hned dole... no nic *1* -
-
Re: Re: Fanclub
J8 hledám všude, ale nwm, kde se mám přihlásit. -
-
Re: Re: Re: Fanclub
Napiš e-mail některému ze správců (najdeš na stránkách) a oni už tě tam zapíší -
-
Re: Re: Re: Re: Fanclub
Děkuju moc !!! *4*
-
-
-
-
-
Bulvár
Tak jsem si zase dneska přečetla článek v Blesku! Debžoti tam píšou, že Martin neměl vyhrát. To tvrdí Markíza. A Nova tvrdí, že měl bejt Martin na prvním místě. Zase kecy. Bulvár se už asi nezmění!!! *13* -
-
Re: Bulvár
jo,zase samé pomluvy.na Superstar.tv jsou zveřejneny výsledky hlasování v procentech a Martin To vyhrál pravdivě.Web Superstar by nelhal.Za to Bulvár *16* *16* Grrrr.
-
-
martin je nej
martin je nejlepsi dobre ze to vyhral -
vše nej..
Martine všechno nejlepši držim ti palce moc krásnej zpivás *3* -
ahojky Marťo, všecko nejlepší k tvým pěkným 22.narozkám. hodně štěstíčka, zdravíčka a hlavně hodně LÁSKY.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Prestante urazet Mira i Martina
Koukam, ze se tady vytvorily dva tabory- jedni, co fandi Martinovi a jsou proti Mirovi, a pak ti, co to maji presne naopak- a vzajemne se akorat urazi, pripadne urazi oba zpevaky. Ano, zpevaky, protoze oba jsou opravdu zpevaci, at si o tom mysli kdo chce co chce. To, ze kazdy z nich ma jiny styl, to je taky v poradku. A navic, jak lidi rozhodnou, to se stejne zpetne uz neda zmenit...(o tom, jak mi v minulosti moji favoriti vypadli driv, nez bych chtel, bych mohl napsat knihu- a presto tady neskuhram, proste dobri jsou v te TOP3 uz vsichni, jinak by tam nebyli. -
-
Re: Prestante urazet Mira i Martina
Jo zdá se že jo *1*
-