-
Sázka
Vsadil jsem na chodůra 90 000, pokud vyhraje tak budu mít 134 000, a jestli prohraje, tak mne .... -
chodúr
já ho moc nemusim vy ste ho neviděli v superstar jak se tam choval? Když bylo finále tak ho vždycky poslali nahoru a když tam chodili ostatní tak k nim vůbec nešel a díval se na svoje nehty a čuměl na diváky....prostě to je můj názor -
kkjkj
Martin Chodúr a Ben Cristovao jsou velmi talentovaní a oni jediní z ČR mají šanci s charakterem a show dostat se opravdu daleko......a to je mnohem mnohem důležitější než samotný hlas.
Myslím si že oni jsou světové velikosti!
A mají na velká podia a publikum.
Opravdu hodně jim to přeji a doufám že jim to vyjde protože oni jsou opravdové superstar v mých očích!!! -
-
Re: kkjkj
Naprosto souhlasím.
-
-
věříme ti
Martínku nedej se :-)) Bojuj,máš na to!!!!!! Podporu máš velikooouu!:-) -
MARTIN
Hele Chodure, jak nevyhraješ, tak to zase jen odhalí českou demenci!!! Pokud ty nevyhraješ, tak to už bude pěkně blbé! Tvůj hlas je bezchybný!!! Fakt smekám! -
...
Inu... Choduuur! HELL YEAH!!! -
:)
Myslim,ze nejvystizneji to vcera rekl palo...."ani Elvis by to nezazpival lip".....a ja s nim souhlasim.tohle uz jsem dlouho neslysela -
-
Re: :)
Přřřřeeeesněěě=))
-
-
Martine
Pro mne už SUPERSTAR jsi, Martine. Zpíváš nádherně a držím vše, co mám. Ostravanda Hanka *3* -
Nejky
Ze superstár je jasně nejlepší a jak řekl habera jesli nevyhraje tak sou lidi totální volové..On je jasná jednička a moc bych mu to přála...konečně zpěvák na úrovni!
*15* -
HMM
MARTIN JE NAPROSTO UZASNY ZPEVAK A TAKY JE TO CELKEM SYMPATAK. HNED BYCH SI DALA RICT *4*
JESTLI ON NEVYHRAJE SUPERSTAR, TAK SE JDU OBESIT. KDYZ ZPIVAL ELVISE, TAK BYL GENIALNI. I TY JEHO EPILEPTICKY ZACHVAT BYL DESNE SEXY. TAKHLE POGUJE CESKY TOM JONES *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*