-
mícky
JOOOO
Martine děláš lidem radost:)))
Milujeme tě!!!! -
-
Re: mícky
přesně tak =o) :-*
-
-
dede
Myslím že volba obleku jako jediného možného oblečení na vystoupení v kterém vypadáš jako důchodce není to nejlepší chtělo by to něco svěžejšího pokud se v obleku cítíš dobře pak ho ale doplň něčím mladistvým co odpovídá tvému věku a co nevypadá nudně.Nemyslím si že je to záležitost mého individuálního vkusu.
Protože jsem ti fandila v superstar,mrzelo by mě kdyby jsi postupně upadl v zapomnění,teď je ještě stále čas s tím něco dělat Martine *3*
držím ti palce -
gratuluji
jsi dobrej doufam že budeš z... i hip hop ahoj *1* *1* -
-
Re: gratuluji
Hip hop asi ne (i kdyz clovek nikdy nevi :-)))). V nejakem rozhovoru psal, ze bude chtit delat moderni veci (tedy ne tu starou klasiku) s velkym orchestrem, coz tu jeste nebylo...takze jsem zvedavej a tesim se. *4* -
-
Re: Re: gratuluji
tak to se těším *14*
-
-
-
ggouuz
*14* -
rrrf
ta nová písnička docela dobré...
a moc hezké fotky z Vegas *3* -
!!!
je...vy ste smazali moji gratulaci...no... *9* *13* *13* *13* *15* -
-
Re: !!!
smazali tě?! *15* *1* to si dáme takovou námahu a odříkání vid *1* -
-
Re: Re: !!!
sou to nevdecnici :) *1* misto toho aby byli radi ze sme mu poblahoprali i kdyz ho nemame radi *13* *8* *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: !!!
Jsme se na to mohli rovnou vys...víš co *1* *1* *1* to bylo pořád keců jak MY nejsme slušný *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: !!!
*1* presne.... *1* tak mu pogratujujem znova joo? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: !!!
Když se jim pak uleví *1* *1* -
pockej..zachvili nam smazou uz i tohle *9* *1* -
To jo *1* taková plná "lásky" *1* *1* -
ok....jejich problem :D kdyz tu nechtej nasi gratulaci :) byla taova originalni *5* -
Znova tolik námahy? *1* ani mě nehne *1* *1* snahu sme měli *15*
-
-
-
-
-
-
e
taková košile by ti slušela: http://www.kosile-shop.cz/images/KO SILE_BAREVNE/96673%20(1).jpg -
Ahoj nvíte někdo martinův e-mail??? jedna holka ze třídy ho má ale nechce mi to říct -
-
Re: e-mail
no jo zadny nema,protoze martin by si ho nedokazal ani zalozit *1* *1* -
-
Re: Re: e-mail
Myslim že jenom závidíš protože nevyhrál šmjdík a sama neumíš založit mail na nemektej!!! -
-
Re: Re: Re: e-mail
ehmm....jééé a jéééé!!hele me je to jedno ze nevyhral Miro *3* me se libi jak martin ziva ae proste mi nesedl *9* dokonce sem mu tady i pogratulovala *13* *15* jj a mail mam jinak bych se tu nemohla zaregistrovat *13* *9* *3* *3* *8*
-
-
Re: Re: e-mail
Ale jdi ty brepto :-)))) -
-
Re: Re: Re: e-mail
*1* tak ae treba mam pravdu *1*
-
-
-
martin podle mě ani nikam svůj e-mail neuváděl, takže nemá kde by ho vzala. *4* -
to kecá prosim tě *15* dělá machry *15*
-
-
gabina
jako zpiva dobre ale myslim ze tam sou i lepsi zpevaci nez on, a zpiva jako kdyby mel v puse knedlik, nelibi se mi takovej hlas a pride mi ze je strasne namyslenej, a po tom prvnim finale jak se choval jak daval ty ruce nahoru a rikal ze ste suprovi vid se chova jako kdyby uz byl superstar...ale to je jen muj nazor...a vadi me ze z neho delaji vsichni kráááááále. mejte se -
-
Re: gabina
No jestli jsou tam i lepší zpěváci tak leda pro někoho komu zcela chybí hudební sluch.
No a navíc tenhle kluk je už vítěz i kdyby nevyhrál. -
Re: gabina
Namyšlenej??Možná že tobe to tak připadá,ale me teda ne a když jako král zpívá tak proč by ho za krále neoznačovali?A i kdyby byl namyšlenej,jeho pevecký výkony to nijak nesnižuje..A superstar je o hlasových výkonech..Nebo ne??Jestli ne tak to jsem špatne informovaná..Ale aspon že jsi svůj názor napsala slušne..To se o nekom říct nedá *5*
-
-
nevíííím
maaaaaaartttttttinnnnnnne ....!!!! okkkkkkk... !!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*