-
MARTINN !!!
OMG !!!! MARTINE JE MI 16 LET JÁ TĚ UPLNĚ MILUJU!! TA LADY GAGA.. OMG! A TY DALŠÍ PÍSNIČKY !!... JESTLI TO TY NEVYHRAJES!!...TAK TA SUPERSTÁR AT DE DO PRDELE !!..
LIDI !! UŽ JE TO JEN NA NÁS!!! KONKURENCE JE MOOOOC SILNÁ !! :///.. POSÍLETE MU HLASY.. CO NEJVÍÍC! !! NESMÍ NÁM ZÍTRA VYPADNOUT!!! MUSÍTE POSÍLAT HLASY HLASY HLASÝÝÝ !!!
*14* *14* *14* *1* -
-
Re: MARTINN !!!
Jasně!!!musí postoupit !!! A vyhrát ♥ *4* Jinak je podle mě ta soutěž o ničem.. *9* Je nejky:-***
-
-
martin je nej
seš nej dobře žes vyhrál -
f
Jestli Martin dneska vypadne tak to úplně stratí úroven a bude to jedna velká trapárna..ten poslední díl. -
uf
sem se divala a martin vyhral poue o 37 hlasů -
Martin Chodúr
Milý Martine
Zaprve přání k narozeninám a k tomu
hodně štěstí,zdraví.
ČeskoSlovensk -
pavel
vyhrál o 38 hlasů
*5* -
8-)
Martine jsi nejlepší lepší hlas než Gott -
-
Re: 8-)
Ja bych je vubec nesrovnaval, kazdy je jinej a kazdy je original. *3* -
Re:
to si delas srandu??? Martin ze ma lepsi hlas nez Gott. To snad neni pravda aby ste se z nej vsichni nezblaznili.
-
-
Fujky
Fůůůůůůůůůůůůj! Nesnáším ho! Chci, aby v superstar vypadl!! *10* *9* -
-
Re: Fujky
Jo vypadne,ale až nakonci jako posledni ty mentále! -
Re: Fujky
TO MÁŠ SMŮLU!!! *1* on nevypadne!! -
..
martin je nejlepší zpěvák ze superstár musí to vyhrát držim palce a posílám hlasy. NEJLEPŠÍ! *3* *3*
-
-
NEEEJLEPSIII
ON JE UPE NEJLEPSIIII -
Martínek
PODPOŘME MARTÍNKA!!!!!! ON SI TO ZASLOUŽÍ!!! Nevšímejte si těch tupých lidí,který mu nefandí a nadávají mu.Takový lidi jsou úplně vypatlaný a je zbytečný si jich všímat a debatovat s nima.Je mi jasný,že zase tady plno lidí napíše:"Fuuuj Chodúr bléé".TO SI NECHTE PRO SEBE!! nás to tady nezajímá.Vám by se taky nelíbilo,kdyby jsme nadávali Šmajdovi nebo jinýmu finalistovi ČSS !!!!!!!
------------------------------
S TAR 10 9060613
Podpořme jedinou československou SuperStar...je to nejlepší zpěvák!
PS: Blbý,negativní poznámky si nechte pro sebe!!!!! -
-
Re: Martínek
STAR 10 9060613 *4* *14*
-