Přejít na výpis diskuzí

Martin Chodúr

OSOBNOST 6.10.2009 
869 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martine

mám otázku jak to v tom superstar vlastně probíhá? a ten robson máte už nějaké album cd? MÁŠ MUJ HLAS *15* *15* *15*
  • mrdoš martin

ja te miluju martine seš nejlepsi ze vsech proste nic rict nejde
    • zuzulinka24

Re: mrdoš martin

JÁ tě nenávidím Martine(Chodúre=debile) nic jinyho že je debil atd. se říct NEDÁ. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Chodúr = 0, 0, 0, 0,0,0,0,0,0,0,0,!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Re: mrdoš martin

miluji tě Martine jsi nejlepší
  • Media kecají samý hovadiny!

Ale už toho mám opravdu dost!! Ty média me začínají pěkně štvát!.. Pořát píšou o Martinovi, že je nafoukaný a takovýhle pitomosti!!.. Kso Martina znáte, víte že to tak není!..Prostě se do něj strefují, protože všichni mluví jen oněm!. Ano našel se nový náš Karel Gott!..všem je jasný že Chodúr je naše Superstár.. apokud to on nervyhraje! Tak tato sotěž je nahovno !!!!

Jak řekla Marta Jandová Martinovi : Ty jsi náš KRÁL !!! *14*
    • tercer

Re: Media kecají samý hovadiny!

PŘESNĚ,média nemaj o čem psát tag píšou krawiny..,,Jandová miluje Chodúra,, té fakt síla cwo ti lidi dokážou napsat aby dostali cwo nejwíc prachu!chudák Martin a ty ostatní celebrity takle jim akorát ničej:sláwu,radost,žiwot.. *9* *10*
  • Vše nej a...

..vyhrej!!!!!! *1*
  • :)))))))))))

Všechno nejjjjjjjjjjlepší Martine!
  • stankova.lidka

ahoj

můžu se přidat? Martinovi fandí celá naše rodina
    on je prostě SuperStar
    mimochodem Martine vše nejlepší *3* *4* a vydrž
  • xD

Všechno nejlepší k narozeniám. Držím ti palečky v superstar a přeju ti, aby jsi to vyhrál.
  • martin je nej

martin je nejlepší z celý soutěže je fakt neeeeeeeeeeeeeeej martine si king a jasný vítěz *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kristyna123

Martin............................. ...............................

Myslim si že Martin a Kabáti si to fakt zasloužili *1* *5* *5*
  • avril.lavigne11

Fandím mu

No je prostě nej!!!Poslala jsem mu už 22 hlasů!A pomáhejte a posílejte mu plno hlasů ať to vyhraje!!! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší