-
Martin
Všechno nejlepší k svátku Martí!!! *4* -
-
Re: Martin
K prani se pripojuji, i kdyz kdovi, jestli sem Martin vubec chodi, ta osoba,co se tu za nej vydava muze to byt on, ale taky nemusi. *1* -
-
Re: Re: Martin
Jasně já vím,to je fuk ,jen jsem si na něj vzpomněla :-) -
-
Re: Re: Re: Martin
Jj, v pohode :-))
P.S. pro ostatni, at to nemusim psat zvlast (*1*): Neverte tomu bulvaru proboha!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Martin
Přesně!!! *4* *4* *4*
-
-
-
-
-
Hlasování
Martin je skvělý, ale mám strach, že tím, že je považován za favorita, si lidi budou myslet, že má dost hlasů, a tak mu je přestanou posílat, zvlášť ještě po tom skandálu s uveřejněním výsledků. Takže, fanoušci, nezapomínejte, že i on hlasy potřebuje!(mimochodem, kdo ví, jak to s těmi zveřejněnými výsledky vůbec je, známe přece bulvár, ne? *8* ). -
-
Re: Hlasování
a ty bulváru věříš? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: Hlasování
Přesně!!!! lidičky podporujte Martina!!!on si zaslouží vyhráááát *4* *14*
-
-
časopis
Všem fanouškům Chodúra doporučuji koupit si nové číslo Glanzu. Je tam o něm dvoustránková reportáž - a konečně o něm dokáže někdo taky napsat slušně a pravdivě. *3* -
pro všechny
chodůr je borec chodůr je naše superstar musim rict ze se mi ten jackson libil vic nez original vsechny pisnicky co zazpival so goooooooooooood a robson rabbit je taky dost dobra pisnicka.MARTIN JE SUPERSTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! ps.jestli nebude martin superstar tak si budu stezovat!!!!! mas muj hlas martine!! -
MARTAS JE NÉÉJ
CHODÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚR JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJJ *3* *3* -
=o)
Všem fanouškům Martínka přeju krásný Nový rok 2010 !!!!!!! =o) -
Martin
Martin zpívá naprosto skvěle a zaslouží si vyhrát. V rockovém kolo byl opět výborný a již se těším na další. Věřím, že opět nezklame a předvede super výkon *3* . -
POSÍLET MU HLASYYY
Martin byl znovu naproto dokonalý !!! A ten duet, všichni víme, že byl jen díky němu podařený!! Nakonec odměna od díváků, tleskání, které se snad ještě v superstár nezažilo !
Martine jsi nejlepší! My to víme!
Pro jehi fanoušky: Musíte hlavně všichni posílat sms ! Jen díky tomu se dostane dál az an horu.. takže sms.. sms sms.. KAŽDÝ HLAS MŮŽE BÝT ROZHODUJÍCÍ !!!!! *16* *16* -
-
Re: POSÍLET MU HLASYYY
To je sice vsechno pravda, ale Ty si tady strilis nejen z nas, ale i z Marty, to si vazne myslis, ze Ti nekdo uveri, ze jsi prava Marta Jandova, ktera by ted asi sotva mela cas sem zajit, kdyz krome porotcovani ma urcite i dalsi povinnosti ?! Zamysli se trochu...
-
-
tvé narozeniny
hodně štěstí a vše nej k tvým narozeninám -
???
Ahoj Martine jak se máš?