-
pro martina
martine,jsi dobrý herec a nej jsi v comebacku!
vše nej... *1* *5* -
rrrrr
všechno nejlepší -
Vše nej ke tvým 45 :)
Všechno nejlepší Martine *3*
Si nejlepší z Comebacku *1*
Jen tak dáál :) -
narozeniny
Milý Martine
Přání k Tvým narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* *4* -
praha,modřany
hele a on bydlel v modřanech??? protože ja bych přísahala že je to můj soused. -
-
Re: praha,modřany
a vudela si ho tam nekdy..... *9* -
-
Re: Re: praha,modřany
já osobně nn,ale přátelé ano a prej je i v něakem představenctvu za prahu 12,fanoušci by mi měli dát za pravdu.
-
-
-
comeback
comeback...forever lol serial
*3* -
martin
Martine,mám Vás moc ráda -
--------
Martin Dejdar taky mluví Barta v Simsnovejch ale to už asi víte. Taky nechapu kdo muže řict že Zdivočelá země je nuda *10* mě se ten serial šíleně líbí. -
???
Nechápu jak někdo může říct že seriál Zdivočelá země je nudná to vážně nechápu! Vždyť je to hodně dobrý seriál a mě se třeba strašně moc líbí! Navíc tam jsou události z druhé světové války které jsou zajímavé! Aspoň se člověk něco víc naučí! A bude vědět o té druhé světo více než vědel předtím! *4* Come back je taky dobrý to je pravda! *4* -
ptákoviny
byla jsem stálou návštěvnicích kdy martin dejdar uváděl ptákoviny na nově při natáčení byl velice vtipný a příjemný měla jsem možnost s ním mluvit osobně protože v té době různé ptákoviny sbíral pro svůj pořad a já mu jednu takovou ptákovinu přinesla v té době byl hodně všude vidět ale do hlavy mu to nestouplo je to fajn člověk *14*