Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • VŠECHNO NEJLEPŠÍ

HAPPY BIRTHDAY!!! *14* *14* *14*
  • M.M

pro pana DEJDARA ,jednou se my o Vas zdalo.zdivocela země super.paM.M *5* *5* *5*
  • Panu Martinu Dejdarovi

Pane Martine Dejdare včera jste mi udělal velikou radost byla jsem šťastná že jste v Anno 2008 vyhral první místo to je prostě nádhera to je fakt že to byla zásluha aji těch diváků ale vyhrál jste to! Moc moc vám blahopřeju! Mam vás ráda líbite se mi strašně moc pořát toužím vás vidět na vlastní oči no setkat se s váma a popovídat si a že by jsme e potom viděli častěji mě je 12 jo ale vy jste prostě úžasnej!!!!!! *14* Ta se mějte hezky *14* *4*
  • Panu Martinu Dejdarovi

Pane Dejdare medan roku z Václavaku byl hodně super víte co je ale škoda že o zdivočelé země o čtvrté řadě se to jenom tak říkalo že se bude natačet no a je straštná škoda že ta čtvrtá řada nebude ale ja na to rada vspomínam tak mi to moc ani nevadi nejvíce asi vspomínám na první řadu na ten první díl a na ty ostatní kromě tam těch některých posledních ale tam jste se mi fakt líbil no a valších řadach to bylo taky hezké *4* víte co ja bych si moc přála vás poznat osobně mě se o vás jednou zdál jden sen bylo to hezké *4* to je všehno tak se mějte zatím hezky a hodně štěstí *4*.
  • Nejlepší!!! :-)

Martin je koží kluk :-)

Chtěla bych ho přidat sem, nevíte jak na to?

http://wwww.prostemulluju.cz

Děkujůůů mooooc *5* *5* *5*
  • pan herec

chtěl jsem původně napsat dlouhý příspěvek,ale napíšu jen - DÍK - !!
    Ve zdivočelé zemi jste mě přesvědčil.
  • smejkysek

Ozzáku-Martine

Dobrý den přeji,dodatečně ŠTASTNÝ NOVÝ ROK...Mooc ráda bych Vás chtěla poznat osobně.Vy jste vážně něco extra!Zdivočelou Zemi jsem skoro vůbec nesledovala,ale i to co jsem viděla se mi moooc líbilo.Dále Comeback tak ten hrajete nejlíp ze věeho.Seriálová postava Ozzák Vám sedla.My ve škole děsně blbneme...Hrajeme tam různý scénky pro radost.Různé hlášky z Comebacku používáme...Na Vás opravdu nikdo nemá!Vy jste muž s velkým M!Mám Vás hodně ráda,i když jsem Vás ještě nepoznala!Mějte se hezky a přeji hodně úspěchu,zdravíčka a štěstí!Mám Vás ráda....Na schledanou! *14* *4*
  • ozák a bárt

ozááák hustej chlap . comeback mu fag padne. má dabing na barta simsna fag borec tohle!!! *3*
  • Denaturáááát

Dobrý den, chci se zeptat jestli je delší verze písničky Denaturát. Napiše mi na mail jestli budete mít chvíli čas, díky a ať se Vám daří.
  • Panu Martinu Dejdarovi

Už se moc těším na ten mejdan roku z vaclavaku když jsem zjistila že letos to budete moderovat vy no sice tam nebudu ale budu se koukat na televizi už se moc na to těším! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit