Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
180 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy

Praha stověžatá

Včera jsem již podruhé viděla Prahu stověžatou a klidně bych na ni mohla jít znova. Nejen Vám, panu Ebenovi a panu Lábusovi, ale celému divadelnímu souboru patří obdiv, představení bylo prostě úžasné!!! *14*
  • obdiv

Martine, tobě patří bezesporu obdiv. Já osobně si myslím, že jsi hodně nadprůměrně talentovaný. Jen škoda, že tě u nás více neobsazují. Dokonce si myslím, že bys byl i dobrým učitelem moderního tance. Píšu toto, i když jsem si dnes v práci na kráječi pořezala prst, takže píšu se zafáčovaným prstem, který teď nemotorně používám pri psaní na klávesnici. Ale napadlo mě napsat ti právě teď. Moc ti přeju ať se ti daří pracovně a ještě ti přeju stálé rodinné štěstí. Ať máš stále dobrou formu!! *3* *4* *3*
  • martinovi

Vážený pane propagujete něco, co jste nezažil, a hrajete si na hrdinu.. Poprvé jste čůral v roce 1964 začal jste myslet v r. 1974, schopen zralé úvahy jste byl v r. 1984, budiž....
    Akle nekecejte do něčeho co bylo v roce 1954, to vás tatínek čůral na plot nebo do kytiček...
    Tak si to laskavě uvědomte a přestaňte z toho vytloukat kapitá....
    • Re: martinovi

Povídal kdysi jeden starý herec "Už je mi spousta roků, měl bych napsat paměti". Šel do Papírnictví, koupil si blok a tužku, sedl ke stolu a zymyslel se.... "Do prdele, vždyť já si nic nepamatuju !" - Ten vtip není z mé hlavy, vyprávěl ho Vladimír Menšík, ale myslím si, že i Vy (jsem slušný a vykám) jste právě takový PAMĚTNÍK !
      Zdeněk Štěpánek, když hrál Žižku nebo Jana Husa si taky nemohl husitskou dobu pamatovat. Ten Váš blábol na tomto diskuzním fóru je, Vážený "pamětníku" plivnutím do polévky. Doporučuji Vám, zastavte se před zrcadlem a podívejte se sám sobě do tváře.... snesete-li ten pohled vůbec.
      Velice nazlobený Martin Brázda *5* *16* *10*
      • Re: Re: martinovi

Moje odpověď nebyla směrována "Martinovi", ale PAMĚTNÍKOVI. Kliknul jsem v rozčilení špatně. Omlouvám se.
        Martin Brázda *3*
    • Re: martinovi

Zajímalo by mě, kdy jste vy byl schopen zralé úvahy - jestli Dejdar (podle vás, ne že bych s tím souhlasil) někdy ve dvaceti, tak vy tak požná v padesáti, jestli někdy. Měl byste si uvědomit, že ten seriál napsal Jiří Stránský, který skutečně má z čeho čerpat.
      Divím se, že všichni to příznivci pana Dejdara váš příspěvek dosud ignorovali, mně to nedalo a div, že mi to dá nepoužít zcela patřičných vulgarismů, jež mě při pomyšlení na lidi jako vy napadají.
  • Obdiv

Vážený pane Dejdare, právě jsem zhlédla poslední díl Zdivočelé země, jsem úplně nadšená. Svoji postavu jste ztvárnil tak skvěle, opravdu smekám. Doslova jsme tento seriál hltali s manželem jeden večer za druhým a nakonec jsme souvisle zhlédli pět dílů do půl druhé v noci.
    Celkově je seriál velice pěkně zpracovaný a myslím, že by měl být povinnou součástí výuky na školách.
    Jste opravdu pan herec. Přeji Vám hodně úspěchů a pěkných rolí. *14*
  • Ahoj Martine

dovoluju si tykat-také po shlédnutí 13.komnaty Ti fandím,jsme od sebe 5měsíců,povahově Ti velice rozumím-asi bych se víc bránil,ale nejsem v té situaci-měj se a vše dobré,Richard-ahojky. *3*
    • Re: Ahoj Martine

To se ti řekne...,ale Martin je borec,on to zvládne sám-mu věřím!
  • setkání?

Dobrý den pane Dejdare.Ráda bych se s Vámi setkala osobně. Je to možné?
    • Re: setkání?

To asi možné nebude. Ahoj *9*
  • Úcta

Po shlédnutí 13.komnaty se Vám,pane Dejdare klaním.Vždy jste mi byl sympatický a pochopila jsem,proč už nemáte humorné pořady jako dříve.Přeji Vám hodně sil,s úctou Iva z Děčína. *4*
  • diky

ahojky Martine jste moc fajn chlap drzim vam palce ,ve 13.komnate jste mi ukazal ze i kdyz si natvrdo namelu hubu tak musim vstat a jit dal a proste to nevzdat dik moc *4*
  • Charita

Martine, právějsem viděla 13. komnatu. Myslím, že jste fajn chlap. Držím palce ve Vašich akcích. Charita je učitě důležitá, pokud ji někdo dělá srdcem jako Vy
  • martin dejdar

Je to nejlepší herec. jeho role jsou super jak hrané tak i třeba dabingové viz. bart simspson. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit