Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lena73

Rolníci, rolníci, kdopak vám dal hlas?

Stromy, koule, rohlíci, vožerem se zas.
    Hvězda nad betlí, vosel u jeslí,
    zlatý prase poránu ti to vykreslí!
    Houby záleží, jestli nasněží,
    zavoláme Ježicha, ať nám naježí!

Byl to kašpar veliký nebo dědek mráz?
    Rolníci, rolníci, co to zvoní v nich?
    Stromy, koule, rohlíci, vánoce a lííííh. *4* *1*
  • opomenutí

ještě hrál v seriálu Gottwald
  • Ozzakovi

Ozzák je borec!!! *3*
  • panu Martinu Dejdarovi

Pane Martine Dedare straštně se mi líbite od té doby co začala hrát zdivočelá země a jak byla poslední sezona ta zdivočelá země je strašně supér už se těším na čtvrtou řadu no a tady vám všichni píšou proč se neholíte tak to je snad jasné když se bude točit čtvrtá řada zdivočelé země *4*
  • Ozzák

Martine nedalo mi to Vám nenapsat, jak úžasně hrajete Ozzáka, je to prostě neskutečně přesvědčivý výkon. Od svých 18 let jsem fanynkou metalové hudby a nepřešlo mě to ani po 20 letech, ne že bych žila životem Ozzáka (Ozzačky), to určitě ne, ale úplně to vidim..... a nejsem sama *4* *4* *4* , kdo to takhle zhodnotil. V létě sem byla na koncertě Judas Priest v Liberci a 1/4 návštěvníků koncertu byly Ozzáci, prostě sezasekli v džískách, náševkách a dlouhých vlasech..... Kde jste tohle nakoukal???? Prostě nádhera...*14* Jen je mi líto, že jste zrovna Judas ještě v seriálu ani jednou nezmínily *3* *3* *3* To by mě teda fakt dostalo do kolen.... *1*
  • kaca007

Ozzák

Ať žije Ozzák ne něj nikdo nemá *15*
  • jhsd

Prodej mi křeslo Ozzáku. *1* *15*
    • Re: jhsd

Kousací *1* *1* *1*
    • Re: jhsd

Dobrý den pane Martine Dejdare Ozzáka hrajete na 1 a prosím kdyby jste měl čas můžete mi napsat na e-mail: tommy.hof24@seznam.cz *1* *15*
  • dasha86

Comeback

Ozzák je hvězda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
  • hudy

Praha stověžatá

Včera jsem již podruhé viděla Prahu stověžatou a klidně bych na ni mohla jít znova. Nejen Vám, panu Ebenovi a panu Lábusovi, ale celému divadelnímu souboru patří obdiv, představení bylo prostě úžasné!!! *14*
  • obdiv

Martine, tobě patří bezesporu obdiv. Já osobně si myslím, že jsi hodně nadprůměrně talentovaný. Jen škoda, že tě u nás více neobsazují. Dokonce si myslím, že bys byl i dobrým učitelem moderního tance. Píšu toto, i když jsem si dnes v práci na kráječi pořezala prst, takže píšu se zafáčovaným prstem, který teď nemotorně používám pri psaní na klávesnici. Ale napadlo mě napsat ti právě teď. Moc ti přeju ať se ti daří pracovně a ještě ti přeju stálé rodinné štěstí. Ať máš stále dobrou formu!! *3* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit