Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
183 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

comeback

comeback...forever lol serial
    *3*
  • martin

Martine,mám Vás moc ráda
  • bukajda

--------

Martin Dejdar taky mluví Barta v Simsnovejch ale to už asi víte. Taky nechapu kdo muže řict že Zdivočelá země je nuda *10* mě se ten serial šíleně líbí.
  • ???

Nechápu jak někdo může říct že seriál Zdivočelá země je nudná to vážně nechápu! Vždyť je to hodně dobrý seriál a mě se třeba strašně moc líbí! Navíc tam jsou události z druhé světové války které jsou zajímavé! Aspoň se člověk něco víc naučí! A bude vědět o té druhé světo více než vědel předtím! *4* Come back je taky dobrý to je pravda! *4*
  • ptákoviny

byla jsem stálou návštěvnicích kdy martin dejdar uváděl ptákoviny na nově při natáčení byl velice vtipný a příjemný měla jsem možnost s ním mluvit osobně protože v té době různé ptákoviny sbíral pro svůj pořad a já mu jednu takovou ptákovinu přinesla v té době byl hodně všude vidět ale do hlavy mu to nestouplo je to fajn člověk *14*
  • Ještě dříve, než se narodil.

*3* Před týdnem jsem projížděl městem Chrast u Chrudimi a vzpomněl jsem si na setkání, které proběhlo v době mé vojenské služby.
    Narodil jsem se nedaleko městečka, kde vyrůstal Martin Dejdar (Zdislav u Luže okr. tehdy Vysoké Mýto) a tak se stále do tohoto kraje vracím. Dnes je mi již 67 roků a to setkání mohlo proběhnout kolem roku 1962 (ev.1963 z jara). Vyjel jsem tehdy z Olomouce na služební cestu do Přelouče a tak jsem samozřejmě jel i se svým "spolubojovníkem" a kamarádem Milanem přes Luži, kde jsme přespali. Ráno jsme vyjeli přes Dobrkov do Chrastu a Milan mi vyprávěl, že v tomto městečku žije jeho nadřízený 1. důstojník námořní lodi (jméno si již nepamatuji) Vlasta Dejdar a tak jsme se domluvili, že se v Chrastu po něm poptáme a on ho navštíví. Zastavili jsme se kousek před náměstím a poptávali jsme se... nasměrovali nás k domku, kde jsme se setkali se starší paní, matkou pana Dejdara (dnes vím, že Martinovou babičkou) a ta říkala, že máme štěstí, že se Vlastík vrátil před pár dny z moře a že je doma. "Ale je prý chudák celý pohublý...." Ukázala nám, kde hledat a za chvíli nás přivítal usměvavý člověk, opálený, v krátkých kalhotách... sympaťák a na první pohled "mořský vlk". Po útrápenosti a pohublosti ani vidu ani slechu. Pozval nás do domu, poseděli jsme, vypili kávu a on si s Milanem povídal o společných známých. Byly to asi dvě příjemné hodiny v rodině Dejdarových. To ovšem tehdy ještě nebyl Martin Dejdar na světě.
    Tak jsem poznal jeho rodiče a na to jsem si před týdnem také vzpomněl. Hezká vzpomínka na dobré lidi.
    Josef Griml - Chomutov
    joee@volny.cz
    777 107 256
    a ještě jedna zajímavost - Martin se narodil 11.3.1965 ve Vysokém Mýtě, já 14.3.1942 ve Zdislavi, okres Vysoké Mýto
    Takže ho zdravím a až do Chrastu u Chrudimi přijede, tak prosím, aby rodiče pozdravoval. *3*
    • Ozzák:)

Jo...je výbornej herec!!!Nejlepší je v Comebacku jako Ozzák *1* Je suprovej borec! *1* Moc mu to přeju-je borec
      • zizinka13

nej herec

nej herec o pravdu viděla jsem s váma jen v několik filmů je mi líto že to panství byl takovej propadák ale ten scenárista byl neschopnej. jo a ozzák nio ten je opravdu nej
    • Re: Ještě dříve, než se narodil.

Ještě bych doplnil.
      Dost jsem se v životě zabýval divadlem, i když pouze ochotnickým. Pročítám tady tu diskuzi a musím za sebe jednoznačně říci, že Ozzák není to "pravé ořechové" (asi i proto, že nemám sitcomy rád), ale role Maděry, tak to je panečku parádička. Tady ukázal Martin Dejdar to, proč patří mezi nejlepší herce své generace. Viděl jsem všechny díly Zdivočelé země a nenechám si ujít pokračování. Takový předobraz mám před očima z Krušných hor - pod kterými žiji už od roku 1945.
      Kdy poběží v ČT pokračování Zdivočelé země ?
      Josef Griml - Chomutov *4*
  • Martin

Martin, videla som vase filmy a musim vas pochvalit, ze cim ste starsi, tym mate krajsie vyzarovanie, ako clovek. Asi je to zivotnymi skusenostami a zazitkami, ale ste velmi charizmaticky clovek. Prajem Vam vsetko najlepsie, aby ste ostali stale takym, akym ste teraz.
  • Projev ny Tý Tý

Jediný na této soutěži se projevil jako slušný člověk,který se nebojí a nepodělá se z ceny kterou dostal.Nečekal jsem,že by mohl být takový frajer.Nejsem jeho příznivec,ale přesto se mu klaním.
  • chroustik.k

Ozzák je fakt super

I když Martina Dejdara nějak zvlášť nemusim tak jako ozzák je fakt dost hustej *1*
    • ozzák

Pane Ozzáku jak se vede? V comebacku jste s Lexou(Matoušem)a Ivou nejlepší *3* U každýho dílu se musím smát protože tam máte supr hlášky Třeba když Lexa vletí do krámku a chce pomoc sbalit nějakou babu...to mám záchvaty smíchu! *4* *4* Comeback je asi jedinej seriál s váma kterej se mi líbí *9* Ne že by jste byl blbej herec to právě naopak(jste celkem dobrej) ale většinou dostáváte role v takových divných filmech třeba v Poslední sezoně nebo ve Zdivočelé zemi to je takový nudný ale Comeback...to je paráda!
  • Panu Martinu Dejdarovi

Pane Dejdare toto je muj Eimal: lenkalamlova5@seznam.cz no a chci vas poprosit jestli by jste mi tam nenapsal na ten muj eimal ten svuj jestli by jste byl tak hodný *4*. Strašně moc vás o to prosím no a rozhodnutí je na vás *4*. Tak se mějte hezky a mám vás strašně moc ráda! *4* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit