Přejít na výpis diskuzí

Martin Dejdar

OSOBNOST 31.12.2006 
183 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vše nej k narozeninám *3*
  • Mam tě rada

Martine Dejdare jsi užasny maš talent ale nesmiš mi zestarnout to uš bi nebilo vono musiš osebe hlavně pečovat jak semse divala na ten film panska jizda tak to bilo super nebo slunce seno erotyka jak si bil mlady budu natebe mislet at uš sem všude na ostrově nebo jinde ale musim řict že se mi libiš ahoj a hodně štěstí *3* .
  • Jsi nej

Martine,jsi vážně úžasnej.moc se mi líbíš vážně. *14* *14* *14* *3* musím na tebe pořád myslet!!!
  • Vše nejlepší *15*
  • Všechno nejlepši *1* *15* *3* *4*
  • :-)

já ho někde potkat,tak se radostí zblázním!
  • Jde opravdu o hodně. Možná o tohle,
    Dobrý den, teď jsem si přečetla, že církve zatím nežádají majetek tak hojně, jak se čekalo. Důvod: nemají doklady na to,
    že jim ho stát zabral po roce čtyřicet osm. Takže KS prosadil církevní restituce proti vůli většiny národa, aby dostal
    hlasy církevníků /mám ověřeno/ farářů i farníků. Aby se dostal na Hrad a mohl iniciovat změnu ústavy /prezident jmenuje ústavní soudce/.
    Tudíž nejen zblblá mládež nám ho cpe za prezidenta, ale i církevníci. Má dojít ke zrušení BD kvůli nenasytnosti církve a sudetských
    Němců. Proto získal tolik hlasů. Teprve dnes jsem pochopila, proč byla taková hysterie ohledně tohoto zákona,
    nemohl počkat po prezidentkých volbách, církve chtěly záruku za tu jeho podporu. Prostě něco za něco.
    Zatím je to domněnka moje, nikde jsem ji nečetla. Šiřte to dál. Nechci vidět, že se to pak stane. Tohle bych neriskovala, KS nesmí být
    zvolen, jde o existenci ČR.
  • Martin dejdar jako herec,bavič a moderátor nic moc.

• Martin Dejdar jako herec nic moc.

• Martin Dejdar jako herec nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit