-
MARTIN
také se chci připojit ke gratulaci k narozeninam vše nej at se TI splní to co se jeste nasplnilo.M.M *4* -
Dejdar a Vondráčková
Martin Dejdar vystupoval také s Lucií Vondráčkovou.Martin je celkem blázen. *15* Ale myslím to jen z legrace. *4* -
Ozzák je fakt super
I když Martina Dejdara nějak zvlášť nemusim tak jako ozzák je fakt dost hustej *1* -
-
ozzák
Pane Ozzáku jak se vede? V comebacku jste s Lexou(Matoušem)a Ivou nejlepší *3* U každýho dílu se musím smát protože tam máte supr hlášky Třeba když Lexa vletí do krámku a chce pomoc sbalit nějakou babu...to mám záchvaty smíchu! *4* *4* Comeback je asi jedinej seriál s váma kterej se mi líbí *9* Ne že by jste byl blbej herec to právě naopak(jste celkem dobrej) ale většinou dostáváte role v takových divných filmech třeba v Poslední sezoně nebo ve Zdivočelé zemi to je takový nudný ale Comeback...to je paráda!
-
-
Peníze nejsou v životě všechno!
-
Projev ny Tý Tý
Jediný na této soutěži se projevil jako slušný člověk,který se nebojí a nepodělá se z ceny kterou dostal.Nečekal jsem,že by mohl být takový frajer.Nejsem jeho příznivec,ale přesto se mu klaním. -
ještě jste zapoměli napsat do filmografie,že Marťa hrál ve filmu Herbert v ringu
tam hrál pana Tošnara - šéfíka -
Martin
Martin, videla som vase filmy a musim vas pochvalit, ze cim ste starsi, tym mate krajsie vyzarovanie, ako clovek. Asi je to zivotnymi skusenostami a zazitkami, ale ste velmi charizmaticky clovek. Prajem Vam vsetko najlepsie, aby ste ostali stale takym, akym ste teraz. -
comeback
comeback...forever lol serial
*3* -
praha,modřany
hele a on bydlel v modřanech??? protože ja bych přísahala že je to můj soused. -
-
Re: praha,modřany
a vudela si ho tam nekdy..... *9* -
-
Re: Re: praha,modřany
já osobně nn,ale přátelé ano a prej je i v něakem představenctvu za prahu 12,fanoušci by mi měli dát za pravdu.
-
-
-
Martin Dejdar herec,net worth(čisté jmění):130,1 million dollars
Peníze nejsou v životě všechno.