-
Osudové bitky
No newim Martin měl našlápnuto na velice dobrou kariéru akorát si to pokazil těma bitkama..
1)Tepolice a 2)Praha...Bóže..No snad už to neudělá...Tím bych chtěla říct že RVAČKAMA SE NIC NEVYŘEŠÍ,AKORÁT VŠECHNO ZHORŠÍ!!! *9* *13* -
Ojojoj
Martine,
buď velice opatrný. Od pondělka jsem Tě začaroval....chybí Ti pokora...Jedině já jsem z Tebe mohl udělat fotbalistu evropského formátu!
*5* *13* *13* *13* -
Ojojoj
Martine,
buď moc opatrný. Od pondělka jsem Tě začaroval....chybí Ti pokora...Jedině já jsem z Tebe mohl udělat fotbalistu evropského formátu! *15* *13* *13* *13* *13* *13* -
Základní sestava
Féňa je supeeer fotbalista a hrozně hezkej kluk!Držím ti pěsti ať se ti ve fotbale daří dál! *4* -
-
Re: Základní sestava
BOHUŽEL JSEM HO PRÁVĚ ZAČAROVAL !!! *9* *3* *5*
-
-
základní sestava
Ty jo já fakt nechápu proč nehrál v základní sestavě.. rozhodně by to tam byl víplatnej než Baroš...už se teším na novýho kouče..tam si zajisté své místo v základní sestavě vybojuješ *3* !!!!..patříš tam -
-
Re: základní sestava
vybojoval ale Baroš tam zůstal...nevim proč ho tam pořád s....!!! *13* *5* *16* *8* *9* Ani novej kouč to nechápe že je levej!..a to měl Matina v Teplicích *14* (Teplice miluji)-nevim proč asi kvůli Martinovi....Teplice-nejlepší fotbalovej českej klub!!! *14*
Baroš ať si zůstane v Galatasaray! *5*
A Martínku ty už se neper-mě to sice nevadilo,ale ostatní s tim měli nějakej problém *3* *14* *14* *14*
-
-
kuk
Achujiik,nuuu, je skoda,ze nehrajes v zakladce...ale motsinky ti drzim palecky at se ti to povede a nebudes chybet ani v jedinym zapase...sice hraju volejbal a tenis, ale v kazdy satne, kde jsem ja, nechybi jedinej tvuj plakat, (nechybi tam urcite ani koach a tselej vas tym...:-) )jste kluci upe uzasny...uzasny je pro me slaby slovo, proste jste neeej borci!!!Vsichni se vas musi bat (jako portugalcu):-)...i kdyz se vam netso nepovede,jste pro me jednicky a navzdy budete!!!*3* *3* *4* *1* martinovi: m*u*c*k* *14* -
jo jo
moooooooooooooooc pěknej kluk *14* -
Martin
jen bych ráda napsala, že je Martin nejen dobrým hráčem, ale také pohledný a inteligentní chlap, těch dnes moc nepotkáme a co za sebe mohu ohodnotit nejvíce, je to navíc zdvořilý člověk, čehož si na něm velice cením a proto mu přeji mnoho úspěchů v jeho fotbalové kariéře a také mnoho štěstí, hlavně zdraví a upřímné lásky ať se mu dostává celý krásný život -
-
Re: Martin
Naprosto s tebou souhlasím!!!!!! *1* *3*
-
-
Feňa
Féňa je nejlepši fotbalista a taky nejhezči !!!!! Féňa Forever !!!!!!!! *4* -
Fenis
chtěla bych jenom říct jestli ste si všimli že má Fenis více fanoušku než Bary? *3*