Přejít na výpis diskuzí

Martin Fenin

OSOBNOST 31.7.2007 
32 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ligi27

Hvězda

Martin je prostě borec snažím se mu podobat , chtěl bych hrád jako on v 16 gambrinus ligu ale mě je 17 a už sem to prošvihl hraju jen za chlapy 1 b třídu ale sněma je to nsa pohodu... at se daří martine.
    *4*
  • Je to dem,ent!
  • Martínek sladkej to klučina

Feňa je tak sladkej *14* kluk a skvělej fotbalista. Sleduju zápasy, ve kterých hraje a můžu říct že je 100x lepší než nějakej Baroš. Baroš na něho nemá to vám můžu říct. Fěňa je nejhezčí fotbalista na světě........ *14* *14* *14* *14*
  • miguska7

FANKLUB

Ahojky,založila jsem fanklub Martina Fenina.Pokud chceš můžeš se zaregistrovat :) Získáš také různé výhody.Najdeš ho na adrese :
    http://fanklub-fenin.blog.cz/

tak pa *14*
  • fena

Je to super fotbalista a určitě i hodnej kluk.Zaslouženě dostává reprezentační pozvánky.Doufám že se mu bude dařit i dál, určitě by si to zasloužil *3* *3*
    • Re: fena

jo souhlasím s tebou je to supe kluk a doufám že přijede nekdy do vigantic *3* at se mu daří jelikož hraje super fotbal *14*
  • Fenis

chtěla bych jenom říct jestli ste si všimli že má Fenis více fanoušku než Bary? *3*
  • Feňa

Féňa je nejlepši fotbalista a taky nejhezči !!!!! Féňa Forever !!!!!!!! *4*
  • jo jo

moooooooooooooooc pěknej kluk *14*
  • základní sestava

Ty jo já fakt nechápu proč nehrál v základní sestavě.. rozhodně by to tam byl víplatnej než Baroš...už se teším na novýho kouče..tam si zajisté své místo v základní sestavě vybojuješ *3* !!!!..patříš tam
    • Re: základní sestava

vybojoval ale Baroš tam zůstal...nevim proč ho tam pořád s....!!! *13* *5* *16* *8* *9* Ani novej kouč to nechápe že je levej!..a to měl Matina v Teplicích *14* (Teplice miluji)-nevim proč asi kvůli Martinovi....Teplice-nejlepší fotbalovej českej klub!!! *14*
      Baroš ať si zůstane v Galatasaray! *5*
      A Martínku ty už se neper-mě to sice nevadilo,ale ostatní s tim měli nějakej problém *3* *14* *14* *14*
  • Základní sestava

Féňa je supeeer fotbalista a hrozně hezkej kluk!Držím ti pěsti ať se ti ve fotbale daří dál! *4*
    • Re: Základní sestava

BOHUŽEL JSEM HO PRÁVĚ ZAČAROVAL !!! *9* *3* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit