-
Je to MASARIK a ne Masařík !!
MASARIK !!! -
Něco proti Biebrovi?????? napiš mu na TWITER ty hrdinko!!!!!! Taky o tobě můžu říkat že jsi smradlavé kuře a že jsi hrozná...a to tě neznám a nikdy jsem tě neviděla!!!!!....tak neposuzuj člověka když ho vůbec neznáž...možná tak z fotek a televize a internetu...ináč o něm nevíš vůbec nic!!!!!!!!!!!
-
-
vtipný, bejt o den starší, než on :DD
-
ahojky mato ti me vubec nepišeš ti seš na me naštvani ti prej budeš na legedy popu dneska prosim te napišmi lubimte ozvise *14* *14* *14*
-
Zpíváš celkem dobře a vypadáš líp než Justin Bieber ale na Taylora Lautnera prostě nemáš... *3* *3* *3* *14* *1* *1*
-
ahoj martin si proste pekny a ak chces vediet komu som fandila v superstar tak tebe si naj *4* *4* *4*
-
Ahoj ne vym co na tebe narazej s tim Justin Bieber ale na tebe nemaj jsi lepsi nez teb blb Justin Bieber a korad te mamlas strapnuje vesvym klypu ty marto nejsi buzik ale on je to talni bukvyce ten Justin Bieber a ten jeho kamos nebo co to vlastne jeho je jsi proste nejlepsi co znam a take jsi byl v superstar jako ja tak at si to skusi a pak neco rika te mamlas Justin Bieber s tohodle myje akorad spatne *11* no je to a korad *12* ten Justin Bieber jinak se drz marto a skus taky nanej nakej pro ti klip nanej za tim ahoj *3*
-
já tě nesnášim *1*
-
to som zase ja a ja ta zboznujem prosim prit niekedi do nových zámkou prosim velmi si proste naj a ja ta zboznuem a keby to slo tak niekedy chot na devinsku skolu v novych zamkoch
-
Přeju ti Martine všechno nejlepší k tvým dnešním krásným 18tinám!!! <33 *3* *14* *4* Jeeee hustý!!! :D :-) to jsme skoro stejně stary, protože já jsem taky ročník 1995 a v srpnu narozena, ale začátkem srpna a znamení lev *4* :-) . Takže mi teď taky bylo 18 :D :).