Přejít na výpis diskuzí

Martin Harich

OSOBNOST 28.3.2011 
269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martine napiš mi na Ilove5686@centrum.cz
  • aja.fajfrlikova
    Martine dáš mi tvoje tel.číslo??? ;* *14*
  • Maťo přijed nekdy k nám do usteckého kraje :) :) milujuu těě *14* *14*
  • Ahoooooj Marťo !!!!!!!!!!!!!! Jsi nejlepší miluju Tě . Chtěla jsem se zeptat jestli by jsi nemohl udělat koncert v Třebíči-viz.mapa (CZ) PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM *14* P.S. odepiš prosím
  • a nejsem selena :D
  • Ale vždyt není nejhorší náhodou je i docela hezkej.a zpívá taky hezky *5* *3*
  • zpěvák ech

Jste si jistí že je to zpěvák mě tak moc nepřišel. Cela superstar je jenom reklmní tah jak vydělat takže tam může zpívat každy homeles tak je jedno jestli to vyhraje pepík omáčka nebo Gustav vyhon si ho stejně se v showbyznysu neprosadí.
  • národnost?

Mám dotaz,nemá on nějakýho rodiče korejce nebo jiného šikmookýho předka?
    • Re: národnost?

Jestli ti to nevadí, máš něco, proti malým očím? Náhodou, já je mám taky malé a nikoho to nezajímá!! A navíc jemu ty očka sluší! Takže zalez a přestaň tu vykládat tyhle krávoviny! A můžu se ještě zeptat, jestli máš něco proti Číňanům, vietnamcům atd.?? Jsou úplně normální lidi a určitě chytřejší, než ty!!!
    • aaandy

Re: národnost?

každý s malýma očima nemusí být z Asie, ne?
    • susiena

Re: národnost?

nie wies a ty mas akeho predka co newidis ze on je slovaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16*
  • Maťko musíš dělat víc koncertů na zámku Ořechov. *3* Vážně naprosto geniálníí jako vždy *2* *15* Mám tě ráda už se těším na další koncert *14* *14* *14* Jestli si najdeš čas tak mi prosím napiš rokyska@email.cz
  • p.petulkaa33

....

♥♥♥♥♥fakt užasnéj ♥ a ty jeho oči♥
    • Re: ....

vit ty sou uplne bozi to je nadhernej ale je muj *14* *14*
      • Re: Re: ....

kurva on není nikoho tak si ho laskavě nepřivlastnujte on by si tedka stejně o žádnou znás ani rezavvej šroub neopřel on má na lepší holky
    • Re: ....

A to jako který???Oči mu nejsou skoro vidět...zpívá celkem dobře

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit