Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • náhoda

Ahoj Martine,koukám na internet a náhodou vidím,že jsi měl včera narozky,dodatečně přeji všecho nejlepší.Můj syn Martin Kocián slavil včera 6.10 svůj první rok.To je náhoda,co?
  • dotaz

Ahojky martine prosimte ja nevim jestly si na me jeste oamatujes ale asi už ne ale byls i na svatbe tety terezy a strejdy andreje a pak se jelo na ten velkej statek a muj táta míra vy jste neco delaly na strese a tata mi rikal ze jsi z lunetiku a ja mu neverila.a vecer byla diskoteka.a ty jsi tak zpíval.

Dominika *3*

PS:jestly si na me pamatujes tak mi prosim jenom odepis na e-mail:domca12344@seznam.cz
  • Re: ahoj

ahoj martine milujute moc chcitě moc máš krasní telo *14* *14* *14* *14* *14* *14* šilim kuli tobje *14*

*9*
  • Re: ahoj

ahoj martine milujute moc chcitě moc máš krasní telo *14* *14* *14* *14* *14* *14* šilim kuli tobje *14*
  • Super týpek

Ahoj Marťas,jak koukám máš tady bandu fanoušků a fanynek.Každá druhá chce abys jí napsal na email.Tak to zkusím taky... *1* Jinak si bájowej týpek!Melinda09@seznam.cz kdyžtak se ozwi *3* dík
  • Re: a

no kajino co tu delač lolo *7*
    jo a kdo je martin
  • Martinovi

Ahoj martine .včera jsem byla na vašem koncertě v Lomnici nad lužnicí(byl jsi bezva ).Ještě bych tě chtěla poprosit o nějaký kontakt na tebe. můj e-mail:www.Klara.Peskova1@seznam.cz..jestli nebudeš mít čas nevadí ale byla bych moc ráda kdyby si mi ho poslal.Děkuju Klárka *4* *4*
  • Re: xddddddddddd

to jsou kecyyy....rozpadli se proto, protože bez Martina to nikdy nebyl Lunetic jako dřív *15*
  • stay-c

Martin se nám vrátil!

Tak a je to zase tady!Lunetico mánie se možná zase vrátí.....Byly to pěkný časy, když mi bylo 10 let a každou noc před spaním jsem pusinkovala plakát s Martinem.Pak jsem slzela do polštáře, protože jsem věděla, že "ho" nikdy nebudu mít. Nikdy nezapomenu na ten pocit, když Lunetic byli u nás v Chomutově a já si šla pro podpis.Usmál se na mě a já málem omdlela........Dneska na to moc ráda vzpomínám, i když tehdy jsem se jen a jen trápila.
    Za ta léta se mi hodně změnil kus na kluky.Ale Martin je zrovna jeden z těch, co se mi líbí pořád.
    Obdivuju ho, jak se dokázal sebraz z toho nejhlubšího dna.Musí to být moc silný člověk.Tu sílu a elán do života mu závidím.
  • ja

ahojki Martine chtela jsem se zeptat jestli se date dohromady z Lunetikem plosííííím odepis na pajulineczkaaa@seznam.cz *14* *7*
  • a

Ahojky Martine! Budete mít nejakej koncert? Napiš mi. pls
  • Martin

ahoj Martine tady tvoje velka fanynka chtela jsem se zeptat jestli po tolika letech budete vystupovat v Ostravě. Rada bych tě videla mam spoustu tvojich fotek a plakatu proste te zeru *14* odepis na muj e-mail katkaju@seznam.cz
  • spiessam

Darina

Ahoj Martine budete mít koncert v Brně jestli ano tak mi napiš prosím kdy na tento e-mail: SpiesSam@seznam.cz pa Dara
  • h.uhlirova

Helušák

Ahoj Martine budete vydávat ještě nějaký DVD nebo se na nic nechystáte jinak mi můžeš napsat na e-mail nebo na chat díky pa Heluša *3*
  • Re: Re: Martin Kocián je smraďoch

Jo Martin neni žádnej smraďoch to je ten kdo to o něm říká...jestli máš problem s Martinem tak sem neser twoje blbý komenty že Martin smrdí *13* Náhodou je vážně krásnej *14* *14* *14* je to můj velký IdOL *14* a fandim mu i Alešovy,Vaškovy a Davidovy...sou nejlepší... *16* tak už se na to vyserte a neurážejte ho ! ! ! ! *16* *16* fandim ti Martíí si krásnej *14* od Fanynky Luciinky *14*
  • Re: xddddddddddd

Přeju si,aby tneto příspěvek byl smazán..!
    Už je to jak dávno za Martinem,a nebude se to tu rozebírat...A Martin je fajnej kluk,takže tu přestaň psát úplně do tý diskuze..! Martina bduu vždycky bránit,protože ho znám,a je to prostě fajnej člověk..! *16*
  • e-t

Re: xddddddddddd

a co jako ja si myslim že to je jeho věc ne tak nevim proč to tady pišeš *10* *10* *16* *16*
  • lusi1988

Re: xddddddddddd

Proc to sem pises?To uz je daaaaaaaaavno za nim! *8* *8* *8*
  • xddddddddddd

Ahoj lidi martin kocián začal brát drogy a proto se hudební zkupina Lunetic rozpadla hezký den.
  • Prosííím

Ahojky Martine, prosím tě, proč nechceš dál zpívat???Vždyť zpíváš krásně a určitě chce plno lidí lunetic zpátky na pódium stejně jako já... Pojedu se na vás podívat do Liberce s Džobym asi.. Tak můžem pokecat tak pápá a pozdravuj kluky. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit