Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajky

Martin kontakt

ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na Martina kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky
  • Martinovi

Ahojky Martine hrozně mots by mě zajímalo jestli se zase dáte s Lunetic dohromady - ptám se ptž budete mít ty koncerty(v pražské Kamikazi a v libereckém Líbímseti clubu)a všude píšou že tím ohlašujete COMEBACK ae někde se zase píše že sice budete mít koncerty ae esli se vrátíte to není jisté!!!Ae jinak ti přeju hrozně mots štěstí a neposlouchej některý ty hloupý příspěvky nestojí to za to!!! *4* Mám tě mots ráda a držim palečky!!!Katka *14*
  • Re: Re: Martin Kocián je smraďoch

Víš proč tam napsal Zac? protože tohle jsem četla o Zacovi a o Martinovi jsem nic takovýho nečetla jerstli to chlapeček náhodou neskopíroval a nenapsal místo zaca martina no a někde zapoměl *15*
  • martin

No jo, martin měl v říjnu narozky, tak to vše nejlepší, at se ti moc moc daří *3* .
  • prani

vse nej k tvym 32. narozkam!!martine! *3*
  • Re: martinovi

No moc tatínků asi nerozplakali.. *1*

Hm hm hm, jak může bejt holka vykouřená teda nechápu
  • Re: Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch

Ježišmarjá...a tohle píše někdo, kdo neví že hygiena se píše po h s tvrdým y. H, ch, k, r, d, t, n. Radši si to zopakuj a nech drogy drogama a mytí na pokoji, kdo ví, jak jednou dopadnou tvoje děti....
  • lunetic

http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-diskuze.php?id=111 *3*
  • Pro Martina

Ahoj Martine, mám takovej dotaz - vyjde ti někdy ta deska s písničkama cos měl na webu nebo už ne? Jestli ne, je to škoda, některý byly super..i když už jsem je dlouho neslyšela když web je zrušenej.

Teda nevím, jestli sem ještě zavítáš, když tu čtu některé nevhodné vzkazy...ale třeba jo.
    No každopádně měj se krásně *4*

Jinak lidi nemusíte tady martina přece urážet, zamyslete se trochu nad sebou...
  • martin

Martin je náhodou super, tak ho tu neurážejte prosím... *3*
  • Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch

Ale Marty, nejsou jen takove fanynky prece? Pro jedny nemuzes odsuzovat vsechny. Vyjde ti ta deska? Docela se mi libi ty co mas na webu. Nektery jsou super! Tak s tim neco udelej. *3* Mej se krasne. *4*
  • pro Martina i ostatní

Ahoj Martine, myslím, že seš fajn kluk a z některých nevkusných vzkazů v tédle diskusi si nic nedělej. Někteří lidi se holt baví tím, že rýpají do druhých.
    Zdravím Klára

Btw. Lidi styďte se, starejte se radši o sebe a neurážejte ostatní!

Ženský, styďte se! O takové fanynky opravdu nestojím. Pěkné sny. Martin
  • Re: Martin Kocián je smraďoch

ty kravo jedna,jedinej kdo tady smrdi seš ty!!!!!!!!!!!!!!! trapko jedna vykouřená *16* *16* *5* *5*

ty kravo jedna,jedinej kdo tady smrdi seš ty!!!!!!!!!!!!!!! trapko jedna vykouřená *16* *16* *5* *5*
  • seš nej kluk

ahoj martine seš fakt super kluk a je škoda že se lunetic rozpadli!!!!!!!!!!! nemohli byste se zase dat dohromady prosííííííííííííííí
  • uživatelka Lada

To co tady předvádíš je slovní průjem, Lado...
  • lynette

Re: Re: Martin Kocián je smraďoch

pico proc tu pises tak oplzle vzkazy tady to nikoho nezajima princezno Lado *15* *15* *15*

*1* *1* *15* *15* JE MI Z TEBE ZLE, VĚTŠÍ CHUJOVINA TĚ UŽ NENAPADLA??... škoda *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit