-
Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
*15* *15* *15* TAK TIM PÁDEM TY SEŠ HUMUS -
Re: Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Tak ty seš dobrej dement *13* *13* *13* .. JESTLI TOMHLE MYSLÍŠ MARTINA MĚL(A)BY JSI SE ZAMYSLET *8* -
Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Jani, to máš tak, že feťáčkové, hlavně perníkáři jako Martínek o sebe prostě nedbaj *9* žijou ze dne na den, s pomočeným a posraným oděvem od výkalů a je jim to jedno že zamořujou slušnejm lidem ovzduší svým smrádkem *5* smrdí jim z huby, maj zmaštěný vlasy a ´kůži samej vřídek od fetu a nedostatečný higieny, prostě hnus *5* -
Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
A to s tímhle přístupem k vlastnímu tělu pracuje ve špičkové restauraci? No potěš *9* Chudáci zákazníci... -
Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Aha. *5* Jestli je to pravda, tak je nechutnej.. -
Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Zac je jeho přezdívka u nás v práci *3* -
Re: Martin Kocián je smraďoch
Jakej Zac? -
Martin Kocián je smraďoch
Martin Kocián se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Někdejší idol -náctiletých Martin Kocián (31) údajně není velkým fanouškem osobní hygieny. „Je to opravdu nechutné. Zac neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Martinova nejmenovaná kolegyně z práce.
Tak jdu blejt.....
*9* *9* *9* -
super skupina
Hale lidi nic proti vám, já mam Lunetic taky hrozně moc ráda i když jsem teprve náctiletá, taky mam hodně Martinových fotek, ale už jsem pochopila, že Martin i ostatní Lunetici maj svůj vlastní život, takže navrácení ,,naší skupiny" nějak nehrozí.........I když bych byla moc moc moc ráda, kdyby se vrátili. *14* *14* *14* -
MiLuJu LuNeTiC!
*3* AhŮůŮy *14* Stráášně MILUJŮŮŮ Lunetic!!! :o** Jsou a VŽDYCKY byli BEST! *3* Až do ted je psolouchám! A BUDŮŮ! *4* MiLujůů Wás WŠECHNY! MaRtÍnKu WaŠkŮŮůŮ DaWíDkU AlEŠkŮ! *14* *14* *14* *4* -
Re: martinovi
ja ti to řeknu sice nejsem martin ale andrea ale martin kocian začal brat drogy a odešel ze skupiny ti tři aleš vašek david to skoušeli ještě asi 2 měsice ale rozpadli se bez martia to už nebylo ono ale už je vylečeny *14* -
Re: Kocián je zoufalec
hleavně že ty nejsi zoufalec ty ..... *8* *16* -
martinovi
Ahoj Martine chtela jsem se zeptat proc skoncila skupina Lunetic? a co vim ja ze jste byla prvni skupina ktera rozplakala vsechny maminky a tatinky. -
Kocián je zoufalec
V neděli oxidoval v GS............... Zas se ztrapňoval jako vždy *9* -
Re: Re: Martínkovi
Děcka nezáviďte!! *1* *15* -
Re: milujutě martine čusky....
Lenko já tě znám, ty jseš normální zdechlá čubka nic víc *16* -
milujutě martine čusky....
Ahoj Martine jsi můj nej zpěvák jsi pěkný umíš hlavně dobře zpívat chtěla bych tě vidět někdy osobně pa tvá nej fanynka, mě se už líbíš docela dlouho jestli si to někdy přečteš tak se mi ozvy na číslo 774278436 milujutě jsi úžasný pa Lenka. -
Martin
Ahoj Martine, nevím ani zda můj příspěvek budeš číst, natož,zda se k němu vyjádříš.Mám Tě ráda, byt zdaleka nejsem dvacetiletá fanynka. Nebudu se vyjadřovat k Tvé minulosti, jednak je to etapa, která už je za Tebou, jednak už těch názorů lidí bylo dost. Píši Ti hlavně protože člověk, který psal Tvůj životopis ho napsal sice velmi hezky, ale ten pravopis je otřes!!! Nevím zda Ti tento člověk neodradí starší fanoušky. Myslím si, že člověk jako Ty, potřebuje fanoušky bez ohledu věku.Měj se hezky, držím pěstičky v Tvém dalším rozvoji pa pa *3* *4* -
Re: Re: jsi to ty!!!
je a jak moc!! *14* *14* *4* -
Re: jsi to ty!!!
nojo martin je borec nejhezčí *14*