-
martin
Ahoj Martine strasne se mi libi jak zpivas a jak tancujes nedal bys mi prosim tvoje icq teda jestli ho mas chtela bych si s tebou strasne moc psat kdyztak mi ho posli na micaela.herrera@seznam.cz dekuju a doufam ze mi ho posles :Dteda jestli toho tedka nemas moc .... predem dekuju :D Michaela *4* -
Martin
Martin ma silu pohnout cloveku srdcem,aniz by to vedel a myslel ve spatnem! *4* Ti,co ho urazite,tak to nedelejte,pac nevite,jakej ve skutecnosti je nebo ne.Vam by se to taky nelibilo! -
nechapu
Hej,vubec vas tady nechapu!!!Vcera jsem byla na akci Lunetic v Olmiku v Party Hall Arx a musim rict,ze kluci tam udelali takovou show a predvedli suprovej vykon!Ty vase pomluvy,co tu koluji od nekterych,viz ohledne toho jak Martin voni nebo ne,jsou otresny a je z nich videt,ze to nepisou alespon trosku dospeli lidi!Kdo se s nim nepotka,tak nemuze vedet jakej je!A ty nadavky!Martin se k nim sam vyjadril a mel svatou pravdu!Otres!Marťo jsi faj a jen tak dal.Necekam,ze by jsi reagoval,nejsem prastena i kdyz to tak vcera nevypadalo *1* Tak packo *3* -
ahoj
ahoj martine kdy budeš mít koncert tak můžeš mi napsat na email prosiím tě a nebo my napiš jak se máš a co d+ěláš *14* *14* *14* -
pro martínka
martínku jsi vážně super kluk mám tě moc ráda a pořád ti držím palce jsi nejlepší a nejkrásnější kluk.kata *14* *14* *14* -
vavuska
ahojky MARTINE chtěla bych se tě zeptat esi budete mít nakej koncert kdy a kde? ráda bych vás chtěla vydět prosím odepiš na muj e-mail: veniti@seznam.cz *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
vy co to tu komentujete jste uplne mimo!!!!! vy sami smrdite!!! *16* -
Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Si cuchnete k sobe vy idioti!! *10* -
Re: mam te moc rada
cawky maltine..napises me na email wse o sobe a tak dik *14* -
Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
ne on neni smradoch ale ty jo a verim tomu ze ty jsi (KATUNKO) ty kravo jedna namyslena debilni(PIPINO) *13* NENI SMRADOCH ALE JO TY JSI *15* *15* *15* on je fakt hustej a hezkej a ne jenom on ale cely lunetic *14* *14* *14* *8* nevim co ty tady mluvis -
mam te moc rada
ahoj martine mno nwm jestli si jeste pamatujes ale znal jsi se s moji mamkou ktera o tobe mluvila *14* -
Re: Martin Kocián je smraďoch
Jedinej smraďoch si tady ty... *15* *15* *15* asi sis čuchl pod nos ale s Martinem jsem se kolikrát setkala a víc sexy a voňavej chlap neexistuje!!!!!! takže odsud táhni ty smrade *16* -
Re: Kocián je zoufalec
Ten kdo je tady zoufalej si jen ty *15* *15* *15* závist je fakt hnusná vlastnost *8* *8* -
nabídka
Ahojek Martine,měla bych zájem o spolupráci v oblasti dobročinných akcí .Můj email market.kb@seznam.cz ...Pokud byste jako kapela chtěli podpořit lidi,na které se štěstí moc neusmálo,byla bych ráda.Děkuji předem za odpověd ...Marccelina -
Vratte se zpatky
zacnete prosim zase zpivat..urcite budete mit uspech jako predtim..nic jhinyho ted neposloucham nez vas..
*14* -
Pro Martina
Ahojky Martine,prosím tě nemohl by si mi na sebe poslat nějaký kontakt?Nikde ho nemůžu sehnat a potřebuju ti něco důležitého napsat!Prosím tě jestli to bude aspoň trochu možné pošli mi ho!Je to opravdu moc důležité ale zároveň osobní.Můj Email je nikol.langerova@seznam.cz děkuji za odpověď tvoje faninka a členka fanklubu vamilla -
Re: Martin Kocián je smraďoch
Myslím že tohle je naprostý nesmysl, nechápu, proč by takovouhle zprávu rozumný člověk zveřejňoval na internetu.Píší se různé drby, to je jasné, co by potom ty některý drbny četly, ale tohle přece nikoho nezajímá. Teď je hlavně důležitý, aby Lunetic udělali comeback a opět zpívali. Byli a doufám že ještě budou number one. ;) -
Pro tebe Martine:-{}
Ahoj Martine jsem opět fanouškem lunetic a byla bych rada kdyby si mi napsal na mu e-mail:renny2008@seznam.cz..jako málá sem vás moooc ráda poslouchala no a paak jsem zpadla do vlny hip hopu a RnB..ale teď jsem opět veliiikym fanouškem..mohl by si mi prosím napsat kdy a kdy budete mit nejaky kcerty??moc prosiiiim na muj mail..:) -
Martine pro tebe
Nevim co ti mam napsat pac tady spoustu lidi pise furt to same..takze bych se asi senak opakovala jako spousty fanynek..jj maji pravdu jses super kluk a uplne na pohodu..a myslim si ze to co jsi zvladl je fakt obdiv sam o sobe..preju ti aby jsi mel spokojenej zivot se svoji rodinou..a aby se ti vydarili vsechny sny ktere jeste nebyli zhotoveny..jsem jedna z tvych fanynek..a furt budu..kdyby jsi odpovedel bud na email..ubec bych se nezlobila..ale vim ze toho mas hodne takze budu jen snit o tom ze jednou otevru email a bude tam od tebe zpravicka..ale pochopim kdyz tam nic nebude pac toho mas spousty na krku..a nestihas..tak se mej krasne Preje Anishek -
Svátek
Všechno nejlepší k tvému svátku!! *3* *5*