Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martin

ahoj Martine tady tvoje velka fanynka chtela jsem se zeptat jestli po tolika letech budete vystupovat v Ostravě. Rada bych tě videla mam spoustu tvojich fotek a plakatu proste te zeru *14* odepis na muj e-mail katkaju@seznam.cz
  • a

Ahojky Martine! Budete mít nejakej koncert? Napiš mi. pls
    • Re: a

no kajino co tu delač lolo *7*
      jo a kdo je martin
  • ja

ahojki Martine chtela jsem se zeptat jestli se date dohromady z Lunetikem plosííííím odepis na pajulineczkaaa@seznam.cz *14* *7*
  • stay-c

Martin se nám vrátil!

Tak a je to zase tady!Lunetico mánie se možná zase vrátí.....Byly to pěkný časy, když mi bylo 10 let a každou noc před spaním jsem pusinkovala plakát s Martinem.Pak jsem slzela do polštáře, protože jsem věděla, že "ho" nikdy nebudu mít. Nikdy nezapomenu na ten pocit, když Lunetic byli u nás v Chomutově a já si šla pro podpis.Usmál se na mě a já málem omdlela........Dneska na to moc ráda vzpomínám, i když tehdy jsem se jen a jen trápila.
    Za ta léta se mi hodně změnil kus na kluky.Ale Martin je zrovna jeden z těch, co se mi líbí pořád.
    Obdivuju ho, jak se dokázal sebraz z toho nejhlubšího dna.Musí to být moc silný člověk.Tu sílu a elán do života mu závidím.
  • Martinovi

Ahoj martine .včera jsem byla na vašem koncertě v Lomnici nad lužnicí(byl jsi bezva ).Ještě bych tě chtěla poprosit o nějaký kontakt na tebe. můj e-mail:www.Klara.Peskova1@seznam.cz..jestli nebudeš mít čas nevadí ale byla bych moc ráda kdyby si mi ho poslal.Děkuju Klárka *4* *4*
  • dotaz

Ahojky martine prosimte ja nevim jestly si na me jeste oamatujes ale asi už ne ale byls i na svatbe tety terezy a strejdy andreje a pak se jelo na ten velkej statek a muj táta míra vy jste neco delaly na strese a tata mi rikal ze jsi z lunetiku a ja mu neverila.a vecer byla diskoteka.a ty jsi tak zpíval.

Dominika *3*

PS:jestly si na me pamatujes tak mi prosim jenom odepis na e-mail:domca12344@seznam.cz
  • kikinato

martin

martin byl je dobrej ale byla skoda ze se dostal do drog a nakonec se z toho dostal ma krasnou hodnou zeno a zdrave dite preju mu to a doufam ze se daji dohromady s luneticem ales lehky uvadi snidani s novou treba bude snidani moderovat i martin zatim paaa *1*
  • kicalek

Kikushee

Martin je faakt dobrej i docela hezkej alle jako nedavno jsem na nich byla proste bombaaaa
  • janikoz

Narozeniny

Hodně zdraví, štěstí a pohody. *3*
  • Martinovi

Martin je ve znamení Vah a jeho dcera Blíženec, tak by jim to mělo klapat dohromady. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit