Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • seš nej kluk

ahoj martine seš fakt super kluk a je škoda že se lunetic rozpadli!!!!!!!!!!! nemohli byste se zase dat dohromady prosííííííííííííííí
  • pro Martina i ostatní

Ahoj Martine, myslím, že seš fajn kluk a z některých nevkusných vzkazů v tédle diskusi si nic nedělej. Někteří lidi se holt baví tím, že rýpají do druhých.
    Zdravím Klára

Btw. Lidi styďte se, starejte se radši o sebe a neurážejte ostatní!
  • martin

Martin je náhodou super, tak ho tu neurážejte prosím... *3*
  • Pro Martina

Ahoj Martine, mám takovej dotaz - vyjde ti někdy ta deska s písničkama cos měl na webu nebo už ne? Jestli ne, je to škoda, některý byly super..i když už jsem je dlouho neslyšela když web je zrušenej.

Teda nevím, jestli sem ještě zavítáš, když tu čtu některé nevhodné vzkazy...ale třeba jo.
    No každopádně měj se krásně *4*

Jinak lidi nemusíte tady martina přece urážet, zamyslete se trochu nad sebou...
  • lunetic

http://www.petice.nazory.cz/petice/ petice-diskuze.php?id=111 *3*
  • martin

No jo, martin měl v říjnu narozky, tak to vše nejlepší, at se ti moc moc daří *3* .
  • Martine pro tebe

Nevim co ti mam napsat pac tady spoustu lidi pise furt to same..takze bych se asi senak opakovala jako spousty fanynek..jj maji pravdu jses super kluk a uplne na pohodu..a myslim si ze to co jsi zvladl je fakt obdiv sam o sobe..preju ti aby jsi mel spokojenej zivot se svoji rodinou..a aby se ti vydarili vsechny sny ktere jeste nebyli zhotoveny..jsem jedna z tvych fanynek..a furt budu..kdyby jsi odpovedel bud na email..ubec bych se nezlobila..ale vim ze toho mas hodne takze budu jen snit o tom ze jednou otevru email a bude tam od tebe zpravicka..ale pochopim kdyz tam nic nebude pac toho mas spousty na krku..a nestihas..tak se mej krasne Preje Anishek
  • Vratte se zpatky

zacnete prosim zase zpivat..urcite budete mit uspech jako predtim..nic jhinyho ted neposloucham nez vas..
    *14*
  • nabídka

Ahojek Martine,měla bych zájem o spolupráci v oblasti dobročinných akcí .Můj email market.kb@seznam.cz ...Pokud byste jako kapela chtěli podpořit lidi,na které se štěstí moc neusmálo,byla bych ráda.Děkuji předem za odpověd ...Marccelina
  • martine vše nej k narozeninám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit