Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • martin je užasnej *4* *4* *4* *4* *4*
  • Martine miluji tě z celého srdce jsem do tebe blázen na mobilu mám tvoje fotky (435 obr.)martina já jsem do něj ten největší blázen miluji ho moc moc moc moc moc moc zdají se mi o tobě nádherné sny jsi moc sexy chlap a když jsi byl ještě ve skupině byl jsi nádhernej kluk a sexy prostě boží seš můj anděl strážní martine chci tě přijed si pro mě prosím pozveš mě na romantickou večeři a pak se uvidí mám tě moc rád miluju tě strašně chtěl bych si tě vzít sebou domů já tě žeru máš nádherné svaly a seš sexy *14* *14* já tě chci miluju tě mooooooooooooooooooc a máš sladkej oblyčej celej sladkej lásko muj martínku miluju tě s láskou tvuj bláznivej fanoušek Honzík miluju tě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *2* *1* *4* ahoj *15* *14* *14* *14*
  • tuhle skupinu mám moc ráda
  • Je to moc krásnej kluk hrozně moc tě chci tvá nejoblíbenější faninka miluji tě od první chvíle kdy jsem tě viděla *6*
  • Nikdo z nich neumřel! Na silvestra všichni 4 zpívali takže nikdo není mrtvý !!
  • jsi to ty!!!

MILUJU TĚ MARTINE *14* *14* *3*
    • Re: jsi to ty!!!

nojo martin je borec nejhezčí *14*
      • Re: Re: jsi to ty!!!

je a jak moc!! *14* *14* *4*
        • Re: Re: Re: jsi to ty!!!

MARTIN JE HEZKEJ *14* *14* ALE ŽE PACHNE TO NE STE BLBÍ *13* *1*
  • happygirl

Martina seš fakt nádherný kluk. A i když už nejsi v Luneticu,tak se mi stejně pořád líbíš a líbit budeš....Seš prostě dokonalý...MTMMMMMMMR *14* *14*
  • krásnej

čauky je moc hezounkej že ano lidi?Mám tě mocinky moc ráda.Seš borec.Jsi jepší než ty blbý kabáti (aď jdou do hajzlu)jsi super *14* *14* *14* *14*
  • !!!Nabízim zápich!!!

Čau Martine, chlape, nabízim prostřednictvím těchto stránek tve přítelce jedinečnou příležitost, krásný a dlouhý zápich, jeho dýlka je 25 cm, bude se jí líbit. Napiš na muj e-mail a dohodnem se na dalších podmínkách. *5*
    • Prosím tě , ty jseš asi uplně padlej ! No a nemyslím si ,že na to Martin bude reagovat ! Myslím,že na takový blbý dotazy nebude reagovat *16*
  • Marťas

Ahoj Martine ! doufám, že pravidelně čteš tyto stránky ! Jsi moc hezký víš o tom ..... mno, ale k věci netoužíš se sejít se svou bývalou skupinou Lunetic kluci by taky určo toužili si povyprávět zážitky aj........ tak se už někde sejdětě pls udělej to pro mě *15* a až to bude tak napiš pls na můj mailík nebo chceš s tím srazem nějak pomoct vše piš na mailík

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit