-
a rty prostě všechno je na tobě sexy lásko martin kocián je muj a nikoho jí ního je moc sexy a já ho milui s laskou HONZÍK
-
Pro martina
Ahoj Martine!když jsem se dozvěděla že jsi začal s drogama a kůli tomu se taky(kromně mnoha jiných důvodu)kapela rozpadla!!!!je mi to mooooc líto a chci se tě zeptat. :byla by možnost znovu sestrojit kapelu Lunetic?já ji začala poslouchat nedávno.protože mi kámoš poslal at je hudba tvůj lek..jsme jí začala poslouchat pořád dokola..pak jsme oběvila mámu a od tý doby poslouchám jen tady ty pořád dokola...a v pátek jsmee oběvila ještě dotyky a od tý doby poslouchám jen a jen dotyky a mámu dokola.... *15* ..je mi to moooooc líto že jste se rozpadli...všelijaký nový informace o martinovi..prosím na můj mejl pa Kačka... *3* -
milujutě martine čusky....
Ahoj Martine jsi můj nej zpěvák jsi pěkný umíš hlavně dobře zpívat chtěla bych tě vidět někdy osobně pa tvá nej fanynka, mě se už líbíš docela dlouho jestli si to někdy přečteš tak se mi ozvy na číslo 774278436 milujutě jsi úžasný pa Lenka. -
-
Re: milujutě martine čusky....
Lenko já tě znám, ty jseš normální zdechlá čubka nic víc *16*
-
-
prani
vse nej k tvym 32. narozkam!!martine! *3* -
Svátek
Všechno nejlepší k tvému svátku!! *3* *5* -
Pro tebe Martine:-{}
Ahoj Martine jsem opět fanouškem lunetic a byla bych rada kdyby si mi napsal na mu e-mail:renny2008@seznam.cz..jako málá sem vás moooc ráda poslouchala no a paak jsem zpadla do vlny hip hopu a RnB..ale teď jsem opět veliiikym fanouškem..mohl by si mi prosím napsat kdy a kdy budete mit nejaky kcerty??moc prosiiiim na muj mail..:) -
nechapu
Hej,vubec vas tady nechapu!!!Vcera jsem byla na akci Lunetic v Olmiku v Party Hall Arx a musim rict,ze kluci tam udelali takovou show a predvedli suprovej vykon!Ty vase pomluvy,co tu koluji od nekterych,viz ohledne toho jak Martin voni nebo ne,jsou otresny a je z nich videt,ze to nepisou alespon trosku dospeli lidi!Kdo se s nim nepotka,tak nemuze vedet jakej je!A ty nadavky!Martin se k nim sam vyjadril a mel svatou pravdu!Otres!Marťo jsi faj a jen tak dal.Necekam,ze by jsi reagoval,nejsem prastena i kdyz to tak vcera nevypadalo *1* Tak packo *3* -
Super týpek
Ahoj Marťas,jak koukám máš tady bandu fanoušků a fanynek.Každá druhá chce abys jí napsal na email.Tak to zkusím taky... *1* Jinak si bájowej týpek!Melinda09@seznam.cz kdyžtak se ozwi *3* dík -
ahoj martine seš heskej chlap a takifajn hlap *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
-
náhoda
Ahoj Martine,koukám na internet a náhodou vidím,že jsi měl včera narozky,dodatečně přeji všecho nejlepší.Můj syn Martin Kocián slavil včera 6.10 svůj první rok.To je náhoda,co?