-
Miluju tě
Martine,doufám,že si to čteš páč ti tu nechám vkaz...Moooc tě miluju seš božííííííííííí...seš skvělej!!!!!!!...MILUJU TĚ!!!.....PA A NAPIŠ MI Aspoň jednou prosííííííííííííííí -
ahoj
martine jsem tvoje fanouska od doby kdyz jste byli jeste jako lunetic a posloucham vas furt a furt budu *3* -
pro marťu
ahoj marto ja bych te chtela poprosit o tvoje cislo *14* -
mm..
Ty jo lidi..vzpamatujte se..taky sem ho zbožňovala *14* , ale teď už má svůj vlastní život a řekla bych, že fans už teď moc nepotřebuje *9* ..Já sem ráda že se z toho všeho dostal *4* jenže dyž to budu řešit dál, tak se dostanu k tomu, že to nemá smysl..Stalo se to před několika lety a všichni z Lunetic už mají svou cestu.. *9* prostě ať je tu "s námi" etě hodně dlouho *14* a budu happy *4* ..papigeg:-* -
hm...
hezkej ale na me mooc stary *1* -
**ALBUM 2M - POPRVÉ**
POZOR!!! Kdo má zájem o album 2M (Martin Kocián a Markéta Pokorná) ať napíše na ICQ 401010775 -
Kocián je zoufalec
V neděli oxidoval v GS............... Zas se ztrapňoval jako vždy *9* -
-
Re: Kocián je zoufalec
Ten kdo je tady zoufalej si jen ty *15* *15* *15* závist je fakt hnusná vlastnost *8* *8* -
Re: Kocián je zoufalec
hleavně že ty nejsi zoufalec ty ..... *8* *16*
-
-
martinovi
Ahoj Martine chtela jsem se zeptat proc skoncila skupina Lunetic? a co vim ja ze jste byla prvni skupina ktera rozplakala vsechny maminky a tatinky. -
-
Re: martinovi
No moc tatínků asi nerozplakali.. *1* -
Re: martinovi
ja ti to řeknu sice nejsem martin ale andrea ale martin kocian začal brat drogy a odešel ze skupiny ti tři aleš vašek david to skoušeli ještě asi 2 měsice ale rozpadli se bez martia to už nebylo ono ale už je vylečeny *14*
-
-
Martin Kocián je smraďoch
Martin Kocián se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Na veřejnost prosákla poněkud nechutná informace. Někdejší idol -náctiletých Martin Kocián (31) údajně není velkým fanouškem osobní hygieny. „Je to opravdu nechutné. Zac neustále pracuje, je ale schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Martinova nejmenovaná kolegyně z práce.
Tak jdu blejt.....
*9* *9* *9* -
-
Re: Martin Kocián je smraďoch
Jedinej smraďoch si tady ty... *15* *15* *15* asi sis čuchl pod nos ale s Martinem jsem se kolikrát setkala a víc sexy a voňavej chlap neexistuje!!!!!! takže odsud táhni ty smrade *16* -
-
Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Jo Martin neni žádnej smraďoch to je ten kdo to o něm říká...jestli máš problem s Martinem tak sem neser twoje blbý komenty že Martin smrdí *13* Náhodou je vážně krásnej *14* *14* *14* je to můj velký IdOL *14* a fandim mu i Alešovy,Vaškovy a Davidovy...sou nejlepší... *16* tak už se na to vyserte a neurážejte ho ! ! ! ! *16* *16* fandim ti Martíí si krásnej *14* od Fanynky Luciinky *14* -
ne on neni smradoch ale ty jo a verim tomu ze ty jsi (KATUNKO) ty kravo jedna namyslena debilni(PIPINO) *13* NENI SMRADOCH ALE JO TY JSI *15* *15* *15* on je fakt hustej a hezkej a ne jenom on ale cely lunetic *14* *14* *14* *8* nevim co ty tady mluvis
-
-
Myslím že tohle je naprostý nesmysl, nechápu, proč by takovouhle zprávu rozumný člověk zveřejňoval na internetu.Píší se různé drby, to je jasné, co by potom ty některý drbny četly, ale tohle přece nikoho nezajímá. Teď je hlavně důležitý, aby Lunetic udělali comeback a opět zpívali. Byli a doufám že ještě budou number one. ;) -
ty kravo jedna,jedinej kdo tady smrdi seš ty!!!!!!!!!!!!!!! trapko jedna vykouřená *16* *16* *5* *5* -
-
Ženský, styďte se! O takové fanynky opravdu nestojím. Pěkné sny. Martin -
-
Pro Martina
Ahojky Martine,prosím tě nemohl by si mi na sebe poslat nějaký kontakt?Nikde ho nemůžu sehnat a potřebuju ti něco důležitého napsat!Prosím tě jestli to bude aspoň trochu možné pošli mi ho!Je to opravdu moc důležité ale zároveň osobní.Můj Email je nikol.langerova@seznam.cz děkuji za odpověď tvoje faninka a členka fanklubu vamilla -
Martinovi
Ahojky Martine hrozně mots by mě zajímalo jestli se zase dáte s Lunetic dohromady - ptám se ptž budete mít ty koncerty(v pražské Kamikazi a v libereckém Líbímseti clubu)a všude píšou že tím ohlašujete COMEBACK ae někde se zase píše že sice budete mít koncerty ae esli se vrátíte to není jisté!!!Ae jinak ti přeju hrozně mots štěstí a neposlouchej některý ty hloupý příspěvky nestojí to za to!!! *4* Mám tě mots ráda a držim palečky!!!Katka *14* -
Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Ale Marty, nejsou jen takove fanynky prece? Pro jedny nemuzes odsuzovat vsechny. Vyjde ti ta deska? Docela se mi libi ty co mas na webu. Nektery jsou super! Tak s tim neco udelej. *3* Mej se krasne. *4*
-
-
-
ty kravo jedna,jedinej kdo tady smrdi seš ty!!!!!!!!!!!!!!! trapko jedna vykouřená *16* *16* *5* *5* -
-
Hm hm hm, jak může bejt holka vykouřená teda nechápu
-
-
*1* *1* *15* *15* JE MI Z TEBE ZLE, VĚTŠÍ CHUJOVINA TĚ UŽ NENAPADLA??... škoda *5* -
-
pico proc tu pises tak oplzle vzkazy tady to nikoho nezajima princezno Lado *15* *15* *15*
-
-
Jakej Zac? -
-
Víš proč tam napsal Zac? protože tohle jsem četla o Zacovi a o Martinovi jsem nic takovýho nečetla jerstli to chlapeček náhodou neskopíroval a nenapsal místo zaca martina no a někde zapoměl *15* -
Zac je jeho přezdívka u nás v práci *3* -
-
A to s tímhle přístupem k vlastnímu tělu pracuje ve špičkové restauraci? No potěš *9* Chudáci zákazníci... -
-
Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
Jani, to máš tak, že feťáčkové, hlavně perníkáři jako Martínek o sebe prostě nedbaj *9* žijou ze dne na den, s pomočeným a posraným oděvem od výkalů a je jim to jedno že zamořujou slušnejm lidem ovzduší svým smrádkem *5* smrdí jim z huby, maj zmaštěný vlasy a ´kůži samej vřídek od fetu a nedostatečný higieny, prostě hnus *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Martin Kocián je smraďoch
vy co to tu komentujete jste uplne mimo!!!!! vy sami smrdite!!! *16* -
Ježišmarjá...a tohle píše někdo, kdo neví že hygiena se píše po h s tvrdým y. H, ch, k, r, d, t, n. Radši si to zopakuj a nech drogy drogama a mytí na pokoji, kdo ví, jak jednou dopadnou tvoje děti.... -
Tak ty seš dobrej dement *13* *13* *13* .. JESTLI TOMHLE MYSLÍŠ MARTINA MĚL(A)BY JSI SE ZAMYSLET *8*
-
-
-
Aha. *5* Jestli je to pravda, tak je nechutnej.. -
-
Si cuchnete k sobe vy idioti!! *10* -
*15* *15* *15* TAK TIM PÁDEM TY SEŠ HUMUS
-
-
-
-
-
uživatelka Lada
To co tady předvádíš je slovní průjem, Lado...