Přejít na výpis diskuzí

Martin Kocián

OSOBNOST 19.12.2007 
125 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Martínkovi

Martínku, miluju tě už od mých 13 nebo 14 let, chtěla bych s tebou chodit!!! *14*
    • Re: Martínkovi

jaj ty si střelená...fakt že jo...s nim chce prosimtě chodt každej *13* *16*
      • Re: Re: Martínkovi

Děcka nezáviďte!! *1* *15*

trapko *8*

si blbá

jako tohle je fakt ulytle dyt ma přitelkyni a ubec to je fakt sranda mno *15* tohle kdyby si on přečetl tak by se ti vysmal *13* *15* *15*
      • Re: Re: Martínkovi

Sklapni, na koncertě v roce 99´ mě a mou kámošku Péťu krásně celou olíbal. *3* *5*
  • MiLuJu LuNeTiC!

*3* AhŮůŮy *14* Stráášně MILUJŮŮŮ Lunetic!!! :o** Jsou a VŽDYCKY byli BEST! *3* Až do ted je psolouchám! A BUDŮŮ! *4* MiLujůů Wás WŠECHNY! MaRtÍnKu WaŠkŮŮůŮ DaWíDkU AlEŠkŮ! *14* *14* *14* *4*
  • jj marťas

Martine jsi fakt supr člověk...doufám že takový budeš nadále.Hodně úspěchů a štěstí do nového roku.Přeje Pája ...však ty víš kdo jsem. *15* *3* *14* *15*
  • super skupina

Hale lidi nic proti vám, já mam Lunetic taky hrozně moc ráda i když jsem teprve náctiletá, taky mam hodně Martinových fotek, ale už jsem pochopila, že Martin i ostatní Lunetici maj svůj vlastní život, takže navrácení ,,naší skupiny" nějak nehrozí.........I když bych byla moc moc moc ráda, kdyby se vrátili. *14* *14* *14*
  • Martinova sestra Linda

Helejte, jak to vlastne dopadlo s tou jeho segrou, v roce 2003 jsem slysela v radiu, ze ji snad meli zavrazdit nekde v cizine nebo co. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Martinova sestra Linda

na kanarskych ostrovech myslim *7*
      ji nekdo zavrazdil oni podezirali martina kociana ale pak zjistili ze je nevinen
      • Re: Re: Martinova sestra Linda

Není se co divit, že jí a její fenku Lunu někdo uškrtil. Kdyby se živila nějakým slušným povoláním místo focení hanbatých fotek, mohla tu možná dál bejt.
  • lolec

jako vy jste upa vypatlaný ubec o nem nic newite jeko ssegra linda umřela na kanárech jeji smrt nebyla objasněna byla zabita násilnout smrtí ale jako co to tady melet ze ji zabil martin??lol:)dyt byl v lecebne vy kravky jedny tak kdyz o necem nevite tak neplkejte picoviny *13*
    • Re: lolec

No,ty seš inteligence sama, už podle formulace člověk ví, s kým má tu čest.. *15* *15* *1* *1* *1* *1*
    • Re: lolec

ty kravo ale takhle to psaly v nekterej novinach aLE NEVIM V KTEREJ takze rikam ze nevim protoze si nekdy noviny vymejslej a navic ja ho mam rada martina a je divny ze v 13. komnate se o svy segre nezminil
  • spiessam

Darina

Ahoj Martine budete mít koncert v Brně jestli ano tak mi napiš prosím kdy na tento e-mail: SpiesSam@seznam.cz pa Dara
  • Martin

Ahoj Martine, nevím ani zda můj příspěvek budeš číst, natož,zda se k němu vyjádříš.Mám Tě ráda, byt zdaleka nejsem dvacetiletá fanynka. Nebudu se vyjadřovat k Tvé minulosti, jednak je to etapa, která už je za Tebou, jednak už těch názorů lidí bylo dost. Píši Ti hlavně protože člověk, který psal Tvůj životopis ho napsal sice velmi hezky, ale ten pravopis je otřes!!! Nevím zda Ti tento člověk neodradí starší fanoušky. Myslím si, že člověk jako Ty, potřebuje fanoušky bez ohledu věku.Měj se hezky, držím pěstičky v Tvém dalším rozvoji pa pa *3* *4*
  • pajky

Martin kontakt

ahojky všichni!!!prosíím vás kdo máte na Martina kontakt prosím vás moc napište mi to na moje icq:480-673-182 je to důležité a potřebuji se jich zeptat na něco skrz ten COMEBACK!!!vím že mi to stejně nikdo nepošle ten kontakt ale kdyby tu byl nějaký good človíček tak prosííííííííím moc!!!Klidně můžeme i my spolu pokecat ale hlavně ten kontakt.Děkuji moc a doufám že se zde někdo najde.Ahojky
  • pre martina

Ahojte vsetci,ktori fandite Luneticu a tiez Martinovi.Odkaz pre Lunetic: bola by som rada, keby ste prisli koncertovat aj na Slovensko a hlavne do Banskej Bystrice. Rada by som isla na Vas koncert.Pozrela som si Vase videa.Je to krasna spomienka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit