Přejít na výpis diskuzí

Martin Kraus

OSOBNOST 3.1.2009 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • českej Belmondo :-)
  • Pán... úžasňák ♥♥
  • Až na to, že se to Milešov jmenuje. On sám to říkal u Krampola v Nikdo není dokonalý, tak tady nedělej chytrou když nic nevíš!!!
  • Musím taky zareagovat,bavím se teda.taylorinka-jsi nějaká nervní jak tak koukám,holky napsaly jen názor a v dobrém a ty jsi hned hnusná.však nikdo nejsme dokonalý,jistě ani ty!Martin Kraus je pěknej chlap a bezva herec o tom není pochyb,nos trochu větší asi má,ale i tak je to hezkej kluk,sluší mu to.tak se už nečil,je to prostě tak chápeš!!
  • Já ho taky znám a dokonce mi dál pusu na tvář hahahahahaha
  • já jsem do něj zamilovAná ta klarka je asi hodná ale já ji ho nenecham mmartin kraus je nejlepší kdo ho má rád ať dá že se mu to líbí tenhle text
  • Tak to není pravda- samota se nejmenuje Milešov, asi u nich furt nejste. Já dnečs trávila odpoledne s jeho příbuznou. Prohlížely jsme alba, měl velice krásnou babičku a dědu. Název samoty znám , ale nedovolím si jej zveřejnit
  • Jezus, lidi, Vinohrady se píšou s měkkým i...
    Jinak herec je super :-)
  • Mám hrozně ráda jeho hlas *1*
  • Jo ale nesnášim lidi co se motají do života s Klárkou je štastný :)
  • neni :) znám ho dost dlouho :)
  • Milešov sem tam u nich furt :)
  • Martina znám už od malička :) nejlepší kamarád :) *3*
  • Hele klid jo! nabo si snat myslíš že ma frňák ty tele já na to namám nervi jo ty si se asi těma práškama přecpala co lucy a jojo trapné jéméno na osobnostech Martin Kraus je nejlepší *16* *12* *11* *10* *13* *9* *14* *14* *14* *3* *16*
  • On je tak hezkej!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • miluji ho hraje pekne hlavne v pohadkach..pá
  • To je dobrej herec, chtěla bych aby hrál zase v nějaké pohádce, protože mám ráda pohádky se známými herci, noaco jestli někomu vadí pohádky a myslí si o lidech kteří je rádi mají, že jsou mimina tak je to evidentně pacient, no to je tak všechno
  • VINOHRADY!!!!! Měkké I !!!!
  • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko
  • klid,každej to bere jinak, Lucy to myslela dobře .. měla by jsis vzít nějaký fanynkovský prášky taylorinko *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit