Přejít na výpis diskuzí

Martin Kraus

OSOBNOST 3.1.2009 
178 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *16* ty krávo namyšlená nemá frňák ty jedna krávo debilní ty tele ty vemeno nevichovaný nemá žádnej frňák má krásny nos a to ty nemůžeš vidět přes ten tvůj obří frňák *16* *16* *16* *16* *16*
  • Dobrý den,
    prosím můžete mi někdo říct, jak se jmenuje vesnice tam kde bydlí Martin Kraus? Nemůžu to nikde najít, chtěla jsem se podívat na ty jejich koně.
    Děkuji
  • že všichni ti Krausové mají takový frňáky,i když si nejsou příbuzní... *1*
    jinak je to moc sympatický klučina *14*
  • Zdravim Vas a rada bych Vas poznala osobne. Je to vubec realne?
  • Zdravím. Není příbuzný pana Krause, ale nos má úplně stejný.... *1*
  • hezky podvecer prosim budete jeste hrat v serialu cesty domu bez vas to tam neni ono serial se mi velice libi koukam na nej ale cekam a cekam ze se tam vratite jste tam nejhezci herec a vubec nejhezci na cele planete prosim pokud se tam vratite jen bych chtela vedet kdy dekuji
  • Já taky miluju kluky jako je Kraus.
    Mám šanci ___
    Vilda
  • Miluji ho !!!
  • Sympaticku mlady herec, ktery si na nic nehraje a klidne prizna, ze nevi, co je baklazan. Petra Horvathova ma krasne podmanive oci ala Marbulinek. No,a Anife je dusi onoho kvarteta. Skoda, ze to konci!
  • že jo taky to furt řikám :D
  • Mě to moc nepřijde, připomíná mi ale Belmonda *4*
  • Vypadá úplně jako Klus
  • miluju ho *14*
  • jsi nadaný,mladý,sexy herec *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *2* *15* *14* *14*
  • já taky doufam že budeš pokračovat v seriálu cesty domů *14* *14* *14* *1*
  • Opravdu charismatický muž! I přes tu obrazovku to z něho sálá. A ještě k tomu "koňák", co víc si přát *3* Zajímalo by mě, kdo je ta jeho holčina :)
  • Potkal jsem v pátek Martina Krause asi s přítelkyni. Objímal ji kolem ramen. Má fakt sexy kočku.
  • Je strašně moc SEXY!!! *14* *14*
  • Dobrý den,pane Krauzy doufáme že budete pokračovat v seriálu Cesty Domů,rádi se na seriál vždy těšíme v pondělí-středa,fanynky z České lípy. *1*
  • Příjemný muž, dobrý herec, určitě by se líbil mému fotoaparátu :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit