-
I LOVE MARTIN!!
MArtin je upa paráádní... je strašně krásnej a sladkej!! *14* -
-
Re: I LOVE MARTIN!!
jn, muj příbuznej -
-
Re: Re: I LOVE MARTIN!!
esi nekecáš tak mi na něj pošli mail a uvidíme -
to známe vždy když se objeví nějaká známá osobnost tak všichni všude řikaj že je to jejich příbuznej tak si to nech pro sebe. čus -
no jo to muže rict každej *14*
-
-
-
nejj
Martíínek je prostě nejjjjjj!!!!!;-) -
-
Re: nejj
Hele fakt? *5*
-
-
Znám ho osobně
Martina znám osobně, je to fajn kluk od koní. Poznala jsem ho asi před 3 rokama přímo na Orlíku, kde jsme na koních jezdili ven. Pokud vím tak je mu kolem 24-26 let, přesně si to nepamatuju. Ale naživo je s ním větší sranda než v pohádce :) -
-
Re: Znám ho osobně
25 -
-
Re: Re: Znám ho osobně
už ne :D *15*
-
-
Aho mas na nej icq nebo email. *3* -
To by mohl říct každy, ale za ten věk..díky :D *3* a jestli ho znáš opravdu dobře...pozdravuj ho!!! *14*
-
-
Všechno nejlepší k narozeninám ;-). Jsi výborný herec a už se těším,až tě uvidím v nejakem novém filmu nebo pohádce :-D.
-
To je talent!!!
Martina znam od školky.Vyrustali jsme spolu a bydlí kousek ode mne.Nemáte ani páru jaký to je šoumen!!Martin má vlohy herectví od brzkého mládí a nikdy to nebyl typ který by byl v koutě.Ne,ne vždy je pořádně vidět a slyšet!!!!! *1* *15* *5* -
-
Re: To je talent!!!
Nevíte někdo jestli hraje v nějakém divadle?Stálo by za to ho vidět na živo... *4* -
-
Re: Re: To je talent!!!
Ano na Vinohradech hraje ve hře Cyrano :) Je to moc hezké :)
-
-
trošku ti zavídím že Martina znáš :-)
já bych byla tak ráda kdybych Martina znala osobně :-), ale to se mě asi bohužel nepodaří :-( -
Jenom aby. *10*
-
-
Je to sympatický a výborný herec.
Patří mezi mé oblíbené. ;-) -
Ahoj, strašně se mi líbíš! :-) Všechno nejlepší!
-
Martine jseš nádhernej a nádherně hraješ!!!Moc ráda bych se s tebou osob ně. Doufám, že se mi to splní.
-
miluju ho *14*
-
Vše nejlepší k narozeninám hodně štěstí a hlavně hodně zdraví.