Přejít na výpis diskuzí

Martin Maxa

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Paní Simi

Byla jsem nahlídnout na stránky Sámera.Tak to je ještě větší nářez....Taky mám raděj tmavý typy,ale hlavně ne změkčílý a upejpavý.Ty snílky nemusím....Jestli ho má nějaká Líza za intouše a k tomu ze smyslným hlasem,tak už ničomu nerozumím.Buď po dramatickejch zkušenostech pořád nepoznám dobrýho chlapa,nebo maj pošahanej vkus ty želvy.Co na to vy Simčo?..Tady u nás Timothy Daltona asi nepotkám..
  • ahoj Dáši!

Některý ženský jsou ale z něho pěkně udělaný V životě mě žádný mužský tak nezblbl, nedej bože komediant,abych ho tak tak naivně oslavovala.Co na něm vidí? je blonďatej a ty maý zrzavý fousy i ochlupení,brrr a růžovej.....Ty,jestli není sám,protože ho žádná nechce?..jsi tam?
  • Paní Simčo

konečně jsem ty stránky našla a pročetla je durch,řeknu vám,pobavila jsem se některýma divnýma názorama oduševnělých žen.Já si taky myslím,že je Maxa divný a má přehnaný mínění o sobě,má asi dojem,že se z něho všecičky ženský po.Nebaštím už ho dávno,a kdybych byla tou jeho přítelkyní,hnala bych ho vidlema debílka napařwenýho
  • tak s tím

Rádoby miláčkem žen jsem četla u holiče rozhovor a opět mě nezklamal a nezapoměl všem vzkázat,že ženit se nikdy.Žádný zpěvák tak přiblble na sebe neupozorňoval a dělal se nedostupným.Trapas a je mi ho líto,na každým šprochu..,asi to s tím narcisem bude pravdivý drb.Ten egoistickej típek mi leze příšerně na nervy a je odpudivej a šerednej chlap,tak ať vyjde z omylu,že se všechny z něho podělaj.
  • pan Maxík

Je moc sympatický zpěvák a hezky zpívá.Dřív jsem ho taky šíleně nemusela,ale není pravda,že je nafoukaný svalnatec.Líbí se mojí máti,tetě,třem kámoškám a mě už taky.Je sladký a má gentlemaské chování.Kdo ho osobně pozná,tak si ho zamiluje:-)
  • tak ten

se nechyta nikde ani u nas v olmiku,sorac je mimo mainstreem,pro reklamu na ciga by byl vhodny,hohohoho nebo trenky! hoho
  • Některým !

.....Plemeno zmijí: Jak může být vaše řeč dobrá, když jste zlí? Čím srdce přetéká, to ústa mluví......Neb obrostlo tukem srdce lidu, ušima nedoslýchají a oči zavřeli......kniha knih.....
  • ujišťuji vás

V praze se Maxa nechytá,o tom vás ujišťuji.Je to venkovan,který nebyl nikdy trendy,pouze na chvíli vyplnil škvíru mezi znamenitými hudebníky.Venkovanům jeho lkaní postačí a na zvedání svýho sebevědomí má fanatismus jednoduchejch venkovanek,viz dole.
  • maxa

není můj typ a nikdy nebude jednička!neumí zpívat a koho chce oslňovat?tady tu sestavu z červený knihovny?těbůch
  • Máte to marný!

Martin je i pro mne jednička a nějaká smrdutá pomluva mě nerozhodí,a zaručeně neee Martina.To by nebyl tam,kde je.Fandím mu,protože umí skvěle zpívat o životě.Je velmi pohledný muž,nejvíc v plavkách!HAWH!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší