-
někdy
tam pro srandu hopsnem až bude kára ale tam prej řádí mafijáni tak at si nás nespletou se svou venkovskou chamradí ale zas by o nás psali a jak se o tobě lidi doví?nevíte?přece přes reklamu!mi už to tu balíme sraz v sedum kašny!ZDAREC -
než vyřešáky
Tak to radši Maxu.Je sice staroch,ale postava jeětě ujde,asi maká jak šroub,aby se udržel.Ale co vy lenivci,jen si stěžovat ale makat na sobě,to ne.Hlas a písně od Maxy my nemusíme,ale prý má supr klub.Nezajedeme tam někdy? -
Naposled
se sem vracím,abych vysvětlil,že jsem neměl na mysli akrobacii na podiu,ale že žánr,který Maxa produkuje asi jeho fanoušky nestrhává tak,jak jsem třeba viděl v USA u Michaela Boltna svýho času.To je ženama velmi oblíbený zpěvák a já měl za to,že Maxa prorazí jako on.Navzdory mé snaze vcítit se do žen,mé ženy i dcery,nakonec i do něj,jsem cítil podobný stav neurčitosti.maxa by měl zamířit svůj pohled k tam,kam chtějí jeho cédéčka kupující fanoušci,a to jsou ženy.S tím se on asi pere,ale nechápu proč.Že by on a jeho skupina dokázala prorazit i v jiném žánru?To by tam nesměl být sám provokující Maxa.De facto mi je to egal,ale když už šla řeč a vyhodil jsem tehdy zbytečně za lupeny a nuda,takat Maxa ví...Ubezpečuji ho ale,že mé emancipované spolupracovnice nejsou tak náročné jen k němu.Naštěstí nejsem blondák...Tolik krásných žen s upřeným zrakem,to Maxovi upřímně závidím!!Ríša B. -
my smiled man!
Mluvíš mi z duše lásko. Máš skvělý nápady,ale taková hvězdička si z toho nic nedělá.Má svejch obdivovatelek pořád dost.Ty jsi tisíckrát hezčí chlap.Máš sexovnější tělo jak ten rádoby svaloveček a taky líp zpíváš a chodíš moderně oháklej.Jseš hlavně inteligentnější a mladej a ůžasnej a superextrasexy.Jseš mu podobnej,ale moh by ti závidět ten venkovan,ty jsi moje lááááááááááásečka.Spěchej hned domů lásko!!!!!!!!!!!!!....Zatím si pročtu celý tyto stránky,jeto zábavný. -
Můj Bože !!!
Nemilé ženy bez ženskosti ! Doporučuji Vám pár bobulí zimostrázu a vadit Vám už nebude vskutku nikdo........Krásné prázdniny !!! -
Děvčata!
Po koncertě jsme slyšely zklamané ohlasy žen i jejich partnerů,zrovna jako na těchto stránkách.Ačkoliv Maxa své postavení idola zachrańuje různými crabrými činy a srdceryvnýmí prohlášeními,vydal se nevhodnou cestou.Na čase s tím něco dělat,jinak tu zůstane navěky další kolotočový odzpívávač(hložek,drobný),který neobohatil naší hudební scénu,jak se zprvu zdálo...Přeji mu prozíravost i kus štěstí v náročné práci.. -
Děvčata!
Mé stanovisko na tuhle celebritu?..Maxa nevyužil svůj potenciál pozdě ale přece objevené star.V žádném atributu hvězdy sice nevyniká,komlexně však něco v sobě měl(má?).Jednoznačně prorazil díky maskulatuře,až pak všemu ostatnímu.V rámci 3let jsem s Lucií viděl 2jeho konzerty a tím druhým mě navýsost zklamal.Hrál stejný kousky(bez mála),což by nevadilo,ale neshledal jsem pražádný posun ani jen v notě.V meziprostorách písní byly jeho povídačky hodny protáčka,navíc byly ganc totožné s těmi dávnými.Naprostý nezájem oslovit své dychtivé publikum,převážně žen.Ani se nepokoušel je strhnout nebo vtáhnout je do projekce.Studený projev s troškou exaltovaného zpěvu nechával naslouchající stejně studené.Někde jsem četl,jak se holedbal autorizací všech svých děl,slovní zásobou a dvacetiletou zkušeností s textařinou.Nevím nevím.Amatérsky poslepované a vykalkulované textíky pro mě postrádají smysl a výpovědi jsou plítké a jejich plítkost znásobuje zpěvem bez emočního procítění.Na to,že je pro ženy svůdný a dobře stavěný,s učitelskou minulostí,neví,co je dobré a co žádoucí.Pro publikum i jeho samotného.Je líbivý typ,neumí však své fanoušky zaháčkovat,nic nadpozemského z něj nevyzařuje,pohrdá dychtivostí dam a dívek,neví po čem prahnou.Taky možná,že nezná klíč k jejich představám.Ale od toho jsou experti...po zkušenostech ho já i Lucie neberem,nemáme rádi studené čumáky v životě,natož u hvězd.Máme za to,že v brzku bude hrát prázdným sálům... -
Děvčata!
Chtěly jste po mně názor,tady ho máte,ale zítra bude v ofise ticho jak v kapli,jinak nestihnu tu zprávu.Po dnešní dnu s vzrušenou a nekompromisní debatou a zde pokračujících ostrovtipných názorech(především Simony),nechci už o Maxovi slyšet ani slůvko...Poslyšte,v hudbě naložený jsem,ale úplně jiné,milé kolegyňky.Fenomén Maxa mě ale zaujal proto,že ho často poslouchávala Lucie,než ji zunoval.Ve příspěvcích dole je zjevné,že zunoval povícero žen.(Vyřizovače účtů nepočítám.)Vy ženy máte na miže prazvláštní měřítka a na známé tváře obvzlášť,nicméně Maxa se pod svůj ústup podepisuje sám.Je hoden diskuse z očí do očí,na úrovni,ale žel.. -
Nekřivdíme!
Paní Simčo,nekřivdíme.Prostě si neumí podržet posluchače.To, co jsem četla,bylo na jedno brdo,stejná klišé a vysvětlovačky,jestli píchá nebo nepíchá svou přítelkyni,s kterou nežije,protože jeho prioritou je samota.To každou mou kámošku namíchlo,protože známe každá ty vychcaný typy.On je okatě vychcanej.Ale abych mu nekřivdila,tak má mí uznání za to,že pomoh nějaký missce před vlastním magorem a ještě byl neprávem odsouzenej.Sladký sny a zítra! -
Jestli mu
nekřivdíme ,se ptám.Pročítala jsem pořádně ty názory a zjišťuju,že Maxa je kontroverzní chlap.Buď je zbožňovanej nebo nenáviděnej.Mezi tím skoro nikdo.Kam patříme my?Kdysi jsme ho taky mohly,mě se chvilinku i líbil,jak se ještě nezalykal svobodomyslností.Taky nepoužíval kysličník a nebyl překalkulovanej jako teď.Mám dokonce jeho CD.Druhý i třetí už nemusím...Dáši,už jdu spát,zítra to dobereme v práci,dobrou!