-
Libuně
Tak si užívej taky,co ti brání? Podle řečí bych s tebou nechtěla rovněž hospodařit,nedej bůh se ti zpovídat. -
Děkujeme touto
cestou panu Maxovi,protože velmi pěkně zpívá a mě(55)a partnerovi(65)se to ohromně líbí.Je to moc člověčí mladý muž a velký sympaťák.Nehodláme ho nikterak kritizovati,jen nech se nerouhá.Dělám už věčnost v domě stáří,ale na stará kolena nechce na lavičce sedět nikdo sám.I ten nejprotivnější dědo se toho bojí jak čert křiža.Z úst pana Maxy by to mohlo působit jako domýšlivost aješitnost,jako že je z žen otrávený a touží jen po samotě.Z denní konfrontace ho varuju,osamělost je věru těžký stav.Nechtějte to!Hodně zdravíčka a lásky.. přejí věrní Oluš s Edou -
Nicol
To o tý červený barvě jsem nechápala doteď,než jsem narazila na rozhovor s Martinem a jeho příkladem o ženský logice.Panenko skákavá,teď může dávat Martin za příklad tebe!Šaty sice dělaj člověka,ale blbcovi to je prd platný.Bůhví jak si vyděláváš v tom hlavním městě? -
Ríšovi!
Hele Richarde,ta tvá rada nad zlato byla míněna jako kritika nebo názor nebo cO? Nejlíp Martin udělá ,když si nasadí klaaaunský nos a vezme vítr z plachet všem.Cha cha.Ještě že má své zaryté i střízlivě zaryté posluchače/ky a tudíž je proč zpívat. Maxu víc vystihují jiní nickové,ten tvůj líbesbríf je právě takový nicneříkající,tak soráč.Ty trumpety ve faše ti nezávidím.ČúsVZKAZ
Asi před 14 dny jsem měla puštěné rádio Čas a přímo tam volala nějaká Hanička (nejspíš babičkovského věku) a vzkazovala Martinu Maxovi,že ho miluje a že má zarámované nějaké jeho fotky,pak že má velké červené srdce s ním apod.Žadonila,aby se jí ozval.Kdo můžete,tak mu tu žádost předejte,aby jí mohl Maxa potěšit a ozvat se jí..Ta nezastíraná náklonnost mě samozřejmě rozesmála,ale ta paní byla moc dojemná.Tak mu snad někdo poví o jeho roztomilé fanynce!..Já zrovna tak velmi ráda naslouchám zpěvu pana Maxy,proto mu přeju hodně pěkných písní a věrných fanoušků!!!!!!!!(všadypřítomnou vulgaritu přehlížet!)Maxa hrál loni před naším marketem tak jsme šli s holkama z obchodu na něho mrknout ale nic moc.Mysleli jsme že bude lepší a hezčí.Je úplně normální a takový upozaděný. Mysleli jsme že to rozbalí ale nebylo ho ani moc slyšet a k tomu zpíval vleklé písně.Přišel mi takový moc velký inteligent a jeho známé svaly nebyli ani poznat že by je měl.I tak mu přeji aby se měl dobře!Kdyby měl všechny písně jako Je to prostý tak by se mi to líbilo.Snad?
Radši bych se odsud dověděla něco nového o Martinovi,kde a jak vystupoval a jaké to bylo.co chystá a kdy bude jeho nové CD a tak..,ale jen tu dorazím,zas hnus.Ještě že tu chodí pár opravdických fanoušků Marti,jinak by mi ho bylo líto.Snad se to někdy změní.Pápá!!vyliskat!
Všeckym ,co diskustujete formou házení hnoja na toho,kdo je lepší než vy,přeju světový úspěch,zaručeně k vám dorazí.Bez komentáře!
Vy přede mnou mi prázdniny a poslech Martina nepokazíte.Je to skvěleý zpěvák a má vysoký IQ,ale to vy nemůžete poznat.Zdravím všechny příznivce Martínka,pá pá!!!HOLKY!
ČETLI JSTE TAM DOLE TY NÁZORY O BLONDÝNECH? TEN MARJÁN TO ASI NEČET JINAK BY TAK NEVYSKAKOVAL.TAK ONI HO MAJ RŮŽOVÝHO?RADUŠ JO?VEČWR POVÍŠ.MYSLÍTE,ŽE I REDFORD JE RŮŽOVEJ?