-
nezávidˇte
hele, nezávídíte? Vy co o MM píšete takové pitomosti a urážky na jeho adresu? No a co, že nemá koncerty v každém druhém městě a nenosí značkové hadry! On snad ani netouží být nejlepší! Jen skládá písničky a dělí se s nimi i s ostatními a třeba ho jen náhodou někdo vyštrachal a vyved na veřejnost.Dal mu možnost se projevit a on to udělal.Vy byjste odmítli?A já myslím že se celkem drží i když není zrovna "star".Kolik je takových co se přes noc stanou idolama a pak jak vydají pár písniček už se je nedá ani poslouchat a pak se nenápadně stratí ze scény??MM se drží už nějaký čas a na rozdíl od jiných ke své kariéře přistupuje střízlivě. A zavídíte mu ty ženské co mu sami lezou do postele?? Však to je sen každého chlapa!! Horší je, je odmítat.HAHA *3* -
-
Re: nezávidˇte
Tvoje zhodnocení nemá chybu!Mluvíš mi z duše.Pro mnoho lidí je totiž mnohem jednodušší a taky pohodlnější závidět a kritizovat než se vlastním přičiněním dostat někam výš...Bohužel závist je vskutku nesmrtelná! *13*
-
-
Web
Pro příznivce Martina Maxy jsem vytvořila neoficiální fanouškovský web na adrese: http://www.simbi.estranky.cz/ Doufám, že se vám bude líbit.*4* -
-
Re: Web
je bezva *3* *3* *4* *8* *4* *7* *14* *3*
-
-
Ach jo,to je ta výchova no.
Přesně tak,Yvetto!Lidé,kteří ho tu pomlouvají či na něj vulgárně narážejí,nejsou v pořádku.Je mi samozřejmě jasné,že Martin Maxa nemusí být někomu sympatický,ani se někomu nemusí líbit jeho písničky,ale ten,komu se jeho písně nelíbí,ty písně neposlouchá,slyší jen tu hudbu!!!U jeho písniček se musí poslouchat slova,protože je to vše pravdivé. *4* Martine(Ivane),pokud si to čtete,věřte mi,že vám držím palce a ať je z té soudkyně ne jenom zlomyslná,nevlídná,stará myš,ale pořádnej opelichanej hnusnej potkan z kanálu!!! *4* -
Zavist
dle meho nazoru vetsina z tech kteri pisi negativne o Martinovi Maxovi sami v zivote nic nedokazali a pravdepodobne ani nedokazi, co vam na nem vlastne vadi, to ze ma slusny zamestnani a zivi se poctive, kdyby neumel zpivat jak nekteri popisuji, tak by to nedotahl tam kde je, "ON" dokazal uz ted dost, co si dokazal "TY", ze se o nej tak otiras, a nebo vam vadi to jak vypada, no zkratka tohle vsechno vyvolava tu nizkou ceskou zavist...a zmeni se tohle cesky ubohy mysleni vubec nekdy, kdy se konecne zacnete starat vsichni radeji o sebe -
Martine, už se neper !!! *5* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
Re:
MARTIN ZATURVAČKU NEMUŽE SOUT ODVINIL TOHO NEPRAVRHO A JEMI HO MOC LÍTO *4* -
-
Re: Re:
to máš teda pravdu ale nejdřív se taky nauč psát... -
-
Re: Re: Re:
no víš to asi nepujde ! jsem diskrafik sorry *16* *8* *15* *1*
-
-
-
-
muzikál
Martin je moc pěknej chlap a je to i dost dobrej zpěvák.Přesvědčila sem se o tom na muzikálu "Tři mušketýři" Byl to velice dobrý pěvecký i herecký výkon. *4* -
Chyba ! ! !
Jeden člověk zde psal,že se Martin Maxa jmenuje vlastním jménem Ivan Flaxa. *13* Velký omyl !!! Nejmenuje se Ivan Flaxa,ale Ivan Varga!!!já o něm mám zjištěno dost věcí a mám od něj kazetu Zpovědnice a CD Zákulisí.Je to fajn chlap a DRŽÍM MU PALCE!!!!!jen se hezky protáhněte*3* a bojujte, Martine!!!! -
-
Re: Chyba ! ! !
martinmaxa je nejlepčí tpěvák nacelem světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! *3*
-
-
Vím, jak to bylo.
Ahoj Martine.Třeba si to čtete.Je mi vás líto a jsem ráda,že si do té soudkyně svými písněmi tak hezky rejpáte. *1* Nevím ale,proč ti svědci byli proti Vám.To je to stejné,jak kdybych já viděla na ulici rvát se kluka s holkou a odtrhla bych je od sebe!To by mě vrazili do polepšovny nebo co?? *7* Jen za to,že se pomůže,se to takhle schytá. TO PAK MÁ BÝT NA SVĚTĚ SPRAVEDLNOST??? *10* Je mi sice jen 14 let,ale držím Vám palce,protože Vy jste takový,jaký jste a nikdo Vás nezmění!!!Držím Vám palce,ať všechno zvládnete!!!Nashledanou Lucie z Brna. *4* -
držím palec
Chtěl bych popřát Martinovi do nového roku hodně zdraví,štěstí,lásky a hlavně mraky fanoušků.Jen tak dál Martine. -
-
Re: držím palec
martinuvi přeju hodně lásky hodně dětí abyho poslouchali a hlavně zdraví je moc fa jnovej člověk a je nejleeepčččččččččí zpěvák nasvětě a kytarysta *4* *14* *3*
-
-
Všem zapřísáhlým
fandům vzkazujem--mějte se tu skvěle a braňte M.M.jen verbálními projevy obdivu a úcty proti zbytku čuňátek a jeho nesnášenlivců.Jen nehažte kamenem ani na největší zrůdy,nemohou za to.Oni pro kládu v oku třísku prostě nevidí(parafr.)...Znechuceným navrhujeme přejít na homepage superu a tam se mohou pravidelně zbavovat ďábelských pocitů v rozmluvách a "kyškylyšky" posmívačkách...Tentokrát bez zkřížených prstů za zády přísáháme,že tu končíme....Parta--E.D.,I.,emily,žába a zaříkávačka*......Sbohem.