Přejít na výpis diskuzí

Martin Maxa

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super wallpapers

chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com
  • martin ivan flaxa

jeho skutečné jméno je Ivan Flaxa, kdyby to náhodou někoho zajímalo.
    • Re: martin ivan flaxa

martina maxi je prave jmeno IVAN VARGA aže nikdo napsal uplní nesmysl tak at si stoho nic nedělá *13*
  • Emilce!

Tak ti pěkně děkuju za uznání děvčico.Jsu z toho celá zfanrnělé,ale nabízím ti ve vší počestnosti,aby si se ozvala na tentok e-mail a já tě klidně pozvu na nějakou párty.Hodíme hlavně řečisko a tu knihu až přečtu,tož ti povím.Příště na písmenkách nelpi,děvčico.Taky se loučím písní-Suzana,lalalalala
  • Hnidopychovi !!!

Děkujeme za kvalitní názor,necháme se rádi poučit,všichni. V létě si dávejte přikrývku hlavy,to je zase naše rada,pane rada!!!
  • odskok

To je ale blázinec postřehů! Jak slečinek sčtělých i obstarožních dam (zajisté kouzelně přitažlívých) a debílků k pohledání;mnohá většina trefila na hlavičku Ivana Vargy,až s ním začnu trpět;ale takový Richard mu udělal anylýzu jak expert at his job,radil upřímně,ale marně,z lejna bíč neupleteš.Pěstní souboj venkovskejch fandů a antifandů e-mailově to není ještě vono.Zeptal se někdo,jestli nemohou mít jeho dobrotiví sousedi pravdu?Na každým šprochu....Jepičí zpěvák je ale kantorem,o čem ještě uvažuje svalnatý mladíček,zovící se Maxíček?
  • pro všechny

lidi co si myslej o tom Vargovi že je snad nějak přecitlivělej,tak přijeďte k nám a každej vám poví co je zač,takovýho narcisáka u vás nemáte to slyšela ta holka dobře.Pořádná holka o něho nezavadí protože o něm už ví dost. Pak mi dáte za pravdu!!O děcka seuž stará dobře ale je na hlavu,to mi věřte!!!!!!!!
  • Jakube !!!

Nedalo mi to a šla jsem se do knihovny přesvědčit,že Leonard je Cohen....udělám si teď s ním poet.noc...vsuvku mezi rozečtenou knihou Nicka Hornbyho Dlouhá cesta dolů-doporučuji,obvzl.na léto,nový styl a švih.
  • Jakube !!!

Jsi zřejmě tak mimořádný chlapík jako Cohan a Dylan a jiní bardi,z čehož mám radost velikou,protože denně potkávám podivné,prolhané,drzé i senilní,materiálnem poznamenané,melounama ošálené mužíky,kteří vůbec netuší,že existují ptáci a květiny,a už vůbec poslové a pěvci hezkých slov,a že jiný je může k životu potřebovat.Heleny a jiní soudruzi tady mě neudivují.- Dnes jsem pro hic nejela na Třešňáka,Mertu a Koubka do U.H.,a teď si smutním.Potěšil si mě ovšem Ty,stejným pohledem na M.M.,a že se nestydíš o tom psát!Loučím se písní..klepání na nebes.bránu...
  • Martina Maxu

Svého muže jsem naučila poslouchat Martina Maxu,ale nebylo to zas tak těžké.Musel uznat,že má pěkné písničky a to on má rád.Inklinuje víc k folku,ale Martinovo styl je tomu podobný.Někdy se tady sprostejm kecům smějem,někdy máme vzteka,ale co s blbama? Fandíme Martinovi a přejem mu aby si toho nevšímal a měl se báječně.Nové Cd očekáváme s napětím,chystá se nové?Fanouškům páček!..Toho Cohena taky neznám,ale ta Bruce vedle mě navnadila...Dylana si pustím,až domů dorazím.Ještě dvě h...Pá
  • Některým !

....Pro hloupého každý hloupý !...Forest Gump

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší