-
Všem zapřísáhlým
fandům vzkazujem--mějte se tu skvěle a braňte M.M.jen verbálními projevy obdivu a úcty proti zbytku čuňátek a jeho nesnášenlivců.Jen nehažte kamenem ani na největší zrůdy,nemohou za to.Oni pro kládu v oku třísku prostě nevidí(parafr.)...Znechuceným navrhujeme přejít na homepage superu a tam se mohou pravidelně zbavovat ďábelských pocitů v rozmluvách a "kyškylyšky" posmívačkách...Tentokrát bez zkřížených prstů za zády přísáháme,že tu končíme....Parta--E.D.,I.,emily,žába a zaříkávačka*......Sbohem. -
Hnidopychovi !!!
Děkujeme za kvalitní názor,necháme se rádi poučit,všichni. V létě si dávejte přikrývku hlavy,to je zase naše rada,pane rada!!! -
Libuně
Tak si užívej taky,co ti brání? Podle řečí bych s tebou nechtěla rovněž hospodařit,nedej bůh se ti zpovídat. -
martin ivan flaxa
jeho skutečné jméno je Ivan Flaxa, kdyby to náhodou někoho zajímalo. -
-
Re: martin ivan flaxa
martina maxi je prave jmeno IVAN VARGA aže nikdo napsal uplní nesmysl tak at si stoho nic nedělá *13*
-
-
super wallpapers
chcete vidit hezke fotecky a obrazky teto celebrity???? http://wallpapers. webprovas.com -
Martinovi
Ahoj Martin. Musím ti napísať aspoň takto keď sa ako bratranci nevieme stretnúť. Je smutné, že sa o tebe dozvedám len z netu, alebo časopisov. Vieš koľko rokov sme sa už nevideli? Je to presne 28 rokov keď sa ženil náš bratranec Lacko Hollo. Mala som vtedy asi 6 rokov.Ďakujem pekne za fotky čo si nám poslal po svojej známej do Vrútok. Pozdravujem Láďa a Vierku. Pa Stanka. Ak možeš ozvy sa nám do Vrútok. Otec má na nás kontakt -
-
Re: Martinovi
Ahoj, jestli ho chceš kontaktovat pak napiš tomuto - m.valeda (zavinac) seznam.cz a on se zná s nejakým webmastrem a ten už se zná s Martinem. Martin tady nechodí, jistě ne. *5*
-
-
Sympaťák
Martin Maxa mě velice mile překvapil svým vystupováním na Rybích slavnostech v Rychvaldě.Nejenže hezky zpíval, ale jeho komentáře mezi písničkami neměly chybu, je to velmi sympatický pán s milým vystupováním a sláva mu nestoupla do hlavy, dokonce když fanynky vyběhly během zpěvu na podium, nevyhnal je, naopak je pochváli za hezký taneční doprovod.Smekám !!! *15* *3* *4* -
3koda
Teprvá nyní jsem objevila Martinovu pavlač. Jsem jeho fanynkou taktéž už dávno a proto mě namíchly ty pitomé starosti jedněch jako jak vypadá nebo s kým to táhne. Souhlas s těma co říkají že suprově zpívá a je hezký.Posílám mu do Slavíka hlas vždy.Přeju mu jen to nej.Zatím jeho fanynkám čauky,jo kdo neví tak on má i své stránky s vystoupeními atak. -
Libuně
Nechtěla bys vidět Martina ženatýho ať máš klidek? Nebo máš nějaký komplex,že řekl jaký má představy o ženských a ty se do ní nevlezeš.To ale neplatilo o fanoušcích.Já jsem baculatá,momentálně červeně a nakrátko ostříhaná,starší o hodně jak on a na hodně věcí mám jiný názory.A šílím,ne,tak mu drž palce,protože jak koukám tak má i dost odpůrkyň. -
na Martina
mi nešahejte!!!!!!!Je skvělej ve zpěvu i skvěle vypadá,mám jeho všechny CD a mám ho i vyfocenýho.Není vůbec namyšlenej a je děsně milej,jak se tady o něm povídá.Doporučuji koncert a sami uvidíte.