Přejít na výpis diskuzí

Martin Maxa

OSOBNOST 31.12.2006 
138 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • real name

Pravé jméno je Ivan Vajgra
  • zombík

Varga je férovej,slušně hraje,i když ho nemusím,má pohodovej klub a postavil se našim vypatlancům,za což má mý uznání. .Nefér flastr co teď vyfás je svinstvo ale nechápu spíš jeho princezničku že nechce pochopit že kdyby Varga chtěl,tak už by si ji dávno vzal.Potkávám ji někdy a s ním vypadaj jako důchodec s dcerou a vnukem.Pro prašule nebo slávu poslouchá ty jeho předvalečný vzpomínky?Chce se jí nosit bažanta až to bude mít hošánek za sebou?začnu řešit budoucnost jako varga, svoboda,naivní baby a mějte me všichni rádi.Fandím Vargovi ale svobodu všem.
  • nejzpěvák

Marťa,je supr,myslím,že si na nic nehraje a je dobře a s citem upřímný...Mám ho ráda už velkou dobu:-) moc se mi líbí jeho zpěv,projev a celkově přístup k lidem.Je prostě fajn se vším všady.Tak se mějte...pá pá
  • k neuverění

Maxa jak filmovej herec,sssssss.V ňákym kamenáku omylem.Jste hluchý a slepý ženský jinak to nevidím.Svalovec co nezná zpívat tak musí expandovat do Bulhar a se Shimim tak to mě p....ženským nerozumím,i ty mí a Maxu ji nevymluvím.
  • ....tady přísahám a zapisuji si,že už nebudu reagovat na názory nemocných duší!.......
  • Jak uvnitř,

tak i vně! Litvímovský zvoníku,na těchto anonymních řádcích ses doznal,že s tebou matka příroda pěkně zacvičila nejen duševně,ale vizuálně......Výstavnost Maxova těla tě nesnesitelně prudí možná víc,než přízeň desetitisíců žen či jeho úspěšnost na hud.poli.....O prinipech života nemáš ani tuchu!.....Proto skoč raději z věže,čuňácký Quasimodo,neboť tvá nactiutrhačská slova působí stejně kontraproduktivně.Navíc Maxa má pod holou kůží kvalitní materiál-říká se tomu podstata,duše.....Jak nahoře,tak i uvnitř !!!
  • ubohá

Heleno nebo jak si říkáš.Sotva se dostanu k pc a na tyto stránky,facka.Jestli Martina znáš a zuříš na něho,tak proto,že tě někdy odmít!!!!Jestli souhlasíš s těma arnoldama a hubertama,tak nejseš normální.Jseš nejen hrábnutá,ale i slepá,jelikož Martin je ten nejsympatičtější zpěvák u nás.Mě a kolegyním v práci se líbí všem,tak máš smůlu.Pá pá paní nechtěná!
  • Paní Simi

Byla jsem nahlídnout na stránky Sámera.Tak to je ještě větší nářez....Taky mám raděj tmavý typy,ale hlavně ne změkčílý a upejpavý.Ty snílky nemusím....Jestli ho má nějaká Líza za intouše a k tomu ze smyslným hlasem,tak už ničomu nerozumím.Buď po dramatickejch zkušenostech pořád nepoznám dobrýho chlapa,nebo maj pošahanej vkus ty želvy.Co na to vy Simčo?..Tady u nás Timothy Daltona asi nepotkám..
  • Nekřivdíme!

Paní Simčo,nekřivdíme.Prostě si neumí podržet posluchače.To, co jsem četla,bylo na jedno brdo,stejná klišé a vysvětlovačky,jestli píchá nebo nepíchá svou přítelkyni,s kterou nežije,protože jeho prioritou je samota.To každou mou kámošku namíchlo,protože známe každá ty vychcaný typy.On je okatě vychcanej.Ale abych mu nekřivdila,tak má mí uznání za to,že pomoh nějaký missce před vlastním magorem a ještě byl neprávem odsouzenej.Sladký sny a zítra!
  • my smiled man!

Mluvíš mi z duše lásko. Máš skvělý nápady,ale taková hvězdička si z toho nic nedělá.Má svejch obdivovatelek pořád dost.Ty jsi tisíckrát hezčí chlap.Máš sexovnější tělo jak ten rádoby svaloveček a taky líp zpíváš a chodíš moderně oháklej.Jseš hlavně inteligentnější a mladej a ůžasnej a superextrasexy.Jseš mu podobnej,ale moh by ti závidět ten venkovan,ty jsi moje lááááááááááásečka.Spěchej hned domů lásko!!!!!!!!!!!!!....Zatím si pročtu celý tyto stránky,jeto zábavný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit