-
Martínek
je suprovej zpěvák a já mu fandím. -
Na Martina mám nádherné vzpomínky a nikdy nezapomenu na člověka, který je jako jeden z mála lidí k mému srdci nejblíž... Martine, děkuju za všechno, mám tě moc ráda!!! *14*
-
Džentlmen
Martin je vynikající zpěvák s hezkýma písněma a také je džentlmen,protože se umí zastat lidí, i když pak za to trpí,chudák. Z těch hnusných řečí od lidí, co Martina nemusí, se mi udělalo špatně, běžte někam a nechodte tu. Nebo zpíváte a vypadáte líp? Když,tak začněte a já vás přijdu taky tak stupidně natřít. -
Martin je super zpěvák jen kdyby porád nevypichoval to otom neženění se. Koho to tak zajímá? Copak ho stále nějaká uhání? Mě je to jedno s kym a proč, proč na sebe takto porád hloupě upozornovat. Nejmín 10x jsem o tom četla tak mi to začíná být podezřelé. Držím mu pěstě u odvolání,protože je to nespravedlivost:-)
-
Připomínka.
Nechutnosti na adresu Martina Maxy mi velmi vadí , protože si o něm myslím , že jako málokdo má " hvězdné nebe nad hlavou a mravní základ v sobě ". Jestli se nemíní ženit , tak asi přesně ví , o čem mluví. Miluje svobodu a váží si své nezávislosti , co je tu k divení. Většina lidí přecik lásku a soužití modmiňuje věčnou manipulací a omezováním svého tzv. milého.- Mně se líbí nejen jak zpívá a skládá , ale že i vypadá jako kus chlapa.- Kdo si to nemyslí , ať si jde zamést před svůj práh a pak si najít oblíbence dle svého gusta-pá! -
svalovce
Maxu nemusíme a neměj péči že by se nám někdy líbil jelikoř je neslany,nemastný a blbě voháklý a zpívá cajdáky a jeho koncert je votrava a taky si myslíme že nemá na Savku nebo Koláře tak pápá. -
se mu divím
Veronika Skořepová že je jeden z těch vizualních předpokladů? Krásná brunetka,Marťo.Proti gustu...-):Příště lupu. -
Marťa .
Je můj nejoblíbenější zpěvák,protože pěkně zpívá a vypadá jak filmový herec.Je starší jak můj ocko,ale mě nezajímá s kým chodí nebo jaké má vlasy.Je sympatický a odvážný.To je nejdůležitější pro mě.Jednou bych chtěla takového podobného kluka.Pápápá :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
tak kulturistky!!!ještě že ne nádherní kulturisti.Tomu se říká sport?spíš léčení nějakejch mindráků jako průvan v bedně nebo malej pracovní nástroj bych řek.Nevydává Maxa nějakou novou desku za tak trhlý hlášky?
-
renatě
Těch vystoupení moc nemá jestli ses dívala dobře a u nás nebyl ještě vůbec.Někdy je Martin hezkej a jindy zas moc ne.Je na tom jako já.SEmotamo ho poslouchám ale fančou nejsem,mám jich víc.Chlapy asi zuřej na jeho korbu a záviděj mu výběr bab a on už je beztak ani cejtit nemůže.